Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslovili by ste?

Príspevok v téme: Oslovili by ste?
Irana

Chcem sa opytat muzov ci by oslovili dievca v skole alebo na zastavke alebo niekde keby isla sama a pacila by sa vam? A zien ci sa im take nieco stalo.
Problem je ze po mne chalani pokukuju niektori sa aj usmeju ale to je asi vsetko. Napriklad z nasej skoly taki ktorych nepoznam. Ked niekde pridem snazim sa vzdy nahodit a mat pekne vlasy a tak po mne cumia. Tak ak sa niektorym z nich aj pacim nahodou tak preco sa mi neprihovoria? Ja v tom nie som dobra neviem oslovit cudzich chalanov sama. A som dost hanbliva tak sa snazim tvarit ze nic. Ale pracujem na sebe ako viem. Zvyknete sa tak nahodne zoznamovat? Ze ked vidite neznamu babu,napriklad z ineho rocbika alebo fakulty co sa vam paci tak sa prihovorite, zavolate ju von alebo s nou chcete chodit? Pytam sa co by urobili chalani pri neznamej lebo vela ich nepoznam.

Howling

Presne ako tu píšu. Ide o to že väčšina ľudí proste nechce byť osloveno, tiež som raz oslovil jedno dievča, ale proste nikdy viac, dívala sa na mňa ako na kkta, tak som sa okamžite stiahol, ono ale je smiešne, že zoznamiť sa niekde vonku, ono je to to isté aj v bare, 99% žien nemá absolutný záujem o komunikáciu... je to taká doba, zasraná doba

neviem111111

mp, to som mozno bola ja! :D s cudzimi ludmi sa nebavim, nezoznamujem, ked ma oslovia tak som zla a v kabelke zvieram v ruke slzak. toto nie je nic pre mna.

Kýčera

Stalo sa mi... : ) Bolo to na mieste, kde som bola prvýkrát, keď tu zrazu ku mne pristúpil neznámy chlapec a oslovil ma. Musím Ti povedať, že nič prirodzenejšie som nezažila. Kde sa vzal, tu sa vzal, len tam zrazu vedľa mňa stál a začal rozhovor. Čo je zaujímavé, prechádzala som jedným námestím v skupine dievčat a ja som sa nachádzala v jej strede.

Mesačný princ

Dokonca jedna na mňa už chcela volať políciu, že čo za uchyláka ju oslovil :D (keď som to skúšal ) Ale tak to je život :D

Mesačný princ

Keďže väčšina ľudí má strach a premýšľa tak isto, tak je to nepravdepodobné.
Už len ke´d som sa niekedy pýtal ako sa dostanem tam a tam, tak na mňa ľudia pozerali divne :D nieto ešte, aby som ich oslovil, že sa mi nebodaj páčia :D

Ale tak, to som ja :D