Priberam pri priatelovi

Príspevok v téme: Priberam pri priatelovi
dandula19

Odkedy mam priatela len priberam. Som s nim vyse pol roka a za ten cas som pribrala 7 kg. Predtym som mala taku akurat peknu postavu a teraz mam 69 kg pri 170 cm a to je uz privela. Neberiem HAK, je to len stravovanim, casto jedavam fast foody co mi on kupuje po veceroch, pizzu, pri filme vzdy vyjedame chipsy a naucila som sa pit pivo a po nom zjem este viac, cez den vyjedam sladkosti co mi on pokupi a potom len priberam :( Ked mu poviem nech mi to nekupuje ze z toho priberam, zahlasi ze nevadi ze takato sa mu viac pacim. Ale ja sa sama sebe uz nepacim, predtym som bola ako tak stihla, teraz som taka rozkysnuta, nic neobleciem, zle sa mi hybe, hned sa zadycham, mam speky na bruchu, vadi mi to a to mam len 19 rokov. Co mam robit? Takto to dalej nejde. Ked chcem schudnut, mi povie nech sa netrapim nad kravinami a vzdy ma odhovori.

dandula19

My spolu nebyvame este, len spolu chodime a stretavame sa skoro kazdy den. On vzdycky cosi kupi a ja neodolam a potom tak aj vyzeram. Ale pravda ze je velmi starostlivy a citim sa s nim ako v nebi, len keby sa to tak neprejavovalo na mojej postave. Prebrat iniciativu je tazke kedze nezarabam este a skoro vsetko kupuje on.

Bubliii

Však hore píšu, že nevaria, že chodia na večery do fasfoodov a na pizzu. Ak je to každý večer, tak jasne že priberajú.. možno by zakladateľka mala vziať do rúk iniciatívu a navariť niečo menej kalorické :)

0vecka

Bubliii nemyslim, starostlivost by bola ak by nieco uvaril atd.. ale otvorit kolu a chipsy mi nepride ako starostlivost...

Bubliii

Možno, ale to by bolo pekne sebecké. Skôr si myslím, že druhá strana má rada jedlo trošku nadmieru a prekrmuje aj druhého, taký rodičovský syndróm "dobre papaj aby si bola zdravá".. trošku bucľatí ľudia sú aj viac sympatickí ako vychudnutý, asi pozostatok z čias, keď obliny boli symbolom hojnosti.. takto to nejak ja vidím, že je to zakódované v ľuďoch, ak je partner veľmi starostlivý, je preňho len prirodzené, že ťa napcháva - to je jeho starostlivosť o teba.

Bubliii

To sa stáva často, že partneri pekne spolu priberajú alebo jeden vykrmuje druhého :) Ale ani mne sa to nepáči, aj ja som pribrala dosť takto kvôli priateľovi. Ale prehovorila som ho na zdravšie alternatívy, kúpime si radšej pohánkové chrumky ako čipsy, horkú čokoládu miesto tyčiniek, alebo chrumkáme ovocie.. Samozrejme sem tam čipsy, Kofola, ale len sem-tam, nie každý večer. Skús argumentovať zdravím - ak sa nechytí, tak potom len odmietať jeho vykrmovanie a kúpiť si vlastné zdravšie potraviny.

0vecka

ja mam rovnaky problem... musis mu povedat nie a jest si vlastne... my si napr varime oddelene a funguje to... raz do tyzdna zajdeme na jedlo ktore chce ona a inak jem relativne dietne...

neviem preco to niektori partneri robia...