Odkedy mam priatela len priberam. Som s nim vyse pol roka a za ten cas som pribrala 7 kg. Predtym som mala taku akurat peknu postavu a teraz mam 69 kg pri 170 cm a to je uz privela. Neberiem HAK, je to len stravovanim, casto jedavam fast foody co mi on kupuje po veceroch, pizzu, pri filme vzdy vyjedame chipsy a naucila som sa pit pivo a po nom zjem este viac, cez den vyjedam sladkosti co mi on pokupi a potom len priberam :( Ked mu poviem nech mi to nekupuje ze z toho priberam, zahlasi ze nevadi ze takato sa mu viac pacim. Ale ja sa sama sebe uz nepacim, predtym som bola ako tak stihla, teraz som taka rozkysnuta, nic neobleciem, zle sa mi hybe, hned sa zadycham, mam speky na bruchu, vadi mi to a to mam len 19 rokov. Co mam robit? Takto to dalej nejde. Ked chcem schudnut, mi povie nech sa netrapim nad kravinami a vzdy ma odhovori.
Priberam pri priatelovi
Inak odkedy som pribrata mame ovela lepsi sex. Priatel je zo mna uplne blazon a mna vzdy uspokoji. Stale mi dava komplimenty a je vasnivy, no proste uzasne :) Predtym bol ten sex taky obycajny a tazsie som sa urobila. Takze kaslem na vahu :D Aj ked na druhej strane ma to stve ze som spekata a trochu tucna ale tak da sa to prezit :)
on nech sa napchava kolko chce ale ty z toho priberas tak zacni jest tak ako si jedavala pred nim lebo neskor to uz tazko zhodis.
on ta nema co odhovarat,je to tvoje telo,a tvoje rozhodnutie. TY sa zle citis,a len TY to mozes zmenit.Len TY sa mozes zacat stravovat striedmejsie a tiez len TY mozes zacat sportovat,viac sa hybat. TY sa rozhodnes a to plati,nenechaj sa odhovorit.TY sa citis zle a je na TEBE ako to bude dalej
tak bud sa zatni a nejedz to a on zbada ze to zbytocne kupuje. alebo on si tak ospravedlnuje vlastnu nenazranost... takto ked ste dvaja, je mu v tom lepsie.
povedz mu nech ti kupi radsej ovocie alebo nieco uvar, vzdy sa da, ked sa chce, aj ked studujes...
my sme s priatelom po veceroch jedavali spolu ovocie hihi, kazdy vecer a obaja sme boli stihli. NO a sem tam sme si dali aj cipsy s kvalitnym vinom, no ale vecere boli a su stale u nas ovocne. Teda u neho castejsie, ja si robim velke gurmanske jedla teraz, ale kedze su surove, nepriberam.
Tak to mame podobneho frajera. Ja tymto tempom tych 10 kil navyse dosiahnem asi este skor... Dnes rano sa vazim a tam uz 70 kg, ohromne. Vcera som bola hladna, tak som zjedla vsetko co mi pokupil, velke hranolky s tatarkou, zakusok, chipsy a tri piva. Oddnes to skusim nejak ustrazit, potom sa ozvem. Ale nemyslim ze by ma chcel zneatraktivnit, jemu sa asi viac takato pacim, vzdy si pochvaluje moj zadok a prsia, lenze ja uz nic neobleciem. Asi by som mala ist aj ja do zahranicia :D
Nemáme rovnakého frajera? :D Toto isté sa stalo mne. Prišla som zo zahraničia (kde som bola závislá na sebe a na svojom varení) schudnutá, konečne spokojná. Našla som si chlapa a za rok som pribrala 10kg!! Ani predtým som nebola ultra štíhla, ale toto bolo moc. Raz som mu aj povedala, nech mi už nekupuje sladkosti, nech nežerieme furt kebaby a pizze a hranolky a nepopíjame víno a pivo, že som ako slon. On mi povedal, že aspoň mu neutečiem na iným :D takže áno chce ťa vykŕmiť do neatraktívnej podoby. teraz idem znovu do zahraničia a snažím sa dať trochu do laty, ale už to nejde tak lahko...holt niekedy tie vzťahy majú aj negatívne stránky..tiež mi inak pri ňom neni zle ...ale toto je moc
Su aj take diagnozy, ze muz si chce partnerku vykrmit aby sa nepacila nikomu inemu a aby mu nezdrhla. Ale zase az tak caste to nie je. To uvidis podla toho, ze ked sa rozhodnes schudnut a budes odmietat jest pizzu, fast food a pit kolu, ci to bude prikazovat alebo ta bude respektovat.
Ahoj, je vedecký dokázané, že žena pri priateľovi začne priberať, pretože spohodlie a nemusí sa báť o to, že ju nebude niekto chcieť, kedže predtým keď bola sama sa udržiavala vo forme aby bola kus... Tieto rady tu by ti mohli pomôcť. :)
Bubliii diky, skusim to. A myslite ze by to naozaj robil naschval aby som priberala?
Tak normálne povedz, že si neprosíš, a vytiahni si niečo iné z domu alebo kúpené inde. Ale neodmietaj ho zas stále, lebo potom sa človek blbo cíti. Povedz, že sa necítiš dobre, alebo že si už jedla, alebo si objednaj minerálku miesto koly a pod. Alebo mu normálne povedz, že sa snažíš o zdravý životný štýl, tak či by ste nemohli zájsť niekam inam ako do fasfoodu. Ale sem-tam zaplať niečo aj ty, určite máš nejaké financie.