Priberam pri priatelovi

Príspevok v téme: Priberam pri priatelovi
dandula19

Odkedy mam priatela len priberam. Som s nim vyse pol roka a za ten cas som pribrala 7 kg. Predtym som mala taku akurat peknu postavu a teraz mam 69 kg pri 170 cm a to je uz privela. Neberiem HAK, je to len stravovanim, casto jedavam fast foody co mi on kupuje po veceroch, pizzu, pri filme vzdy vyjedame chipsy a naucila som sa pit pivo a po nom zjem este viac, cez den vyjedam sladkosti co mi on pokupi a potom len priberam :( Ked mu poviem nech mi to nekupuje ze z toho priberam, zahlasi ze nevadi ze takato sa mu viac pacim. Ale ja sa sama sebe uz nepacim, predtym som bola ako tak stihla, teraz som taka rozkysnuta, nic neobleciem, zle sa mi hybe, hned sa zadycham, mam speky na bruchu, vadi mi to a to mam len 19 rokov. Co mam robit? Takto to dalej nejde. Ked chcem schudnut, mi povie nech sa netrapim nad kravinami a vzdy ma odhovori.

celebrita FB

Tak si vypýtaj len zabalené sladkosti a rozdaj ich mladším súrodencom. Alebo žobrákom na ulici, aspoň urobíš dobrý skutok a zbavíš sa nechceného, keď partner nechápe... radšej by tie prachy mohol ušetriť a vonku stačí ísť na kávu, na čaj, na minerálku...netreba k tomu ešte aj žrať.
...Ja väčšinu svojho života mávam konfekčnú veľkosť 34/36, pričom ale mám veľmi tenké kosti. A nohavice 34 sú pre mňa taká norma vtedy, keď mám také telo, že sa cítim v ňom dobre, že mám prácu, pri ktorej mám pohyb a aj denne cvičím, chodím na bickyel... Lenže mám sprostú riťato-stehnatú nesúmernosť postavy a niekedy sa mi stane, že si poviem, že teraz nebudem robiť vôbec nič, ani cvičiť, ani zamestnaná nebudem, len budem žrať jak sviňa slané, sladké, všetko dokopy. Aj teraz mám také obdobie. Mamička mi vyvára, doma som od septembra nezamestnaná a za 3 mesiace som pribrala jak prasa 20 kg, z nohavíc 34 už nosím nohavice 40. Elastické tričká sú mi stále dobré tie, čo som nosila predtým. Ostatné-neelastické už nie. Už sa hnusím sama sebe, dnes som bola v second hande zato kupovať nové nohavice.... Ale vždy sa z tej zlej cesty dokážem vrátiť späť a začať robiť, cvičiť, makať... Už len robota sama o sebe stačí, aby som schudla, plus cvičenie. Stačilo by jednu sezónu odrobiť v hoteli nejakom na plný úväzok plus 15 minút cvičenia si dať denne... a bude hmotnosť na poriadku, jak má byť :) ...a ešte aj tie sviatky mi dopomohli, že som sa takto vyžrala :) mama a tetušky, všetci do mňa hučia, jak dobre teraz vyzerám. Ale cítim záťaž na kolenách, členkoch... neni to jednoduché, moju mamu boleli kolená vždy od 40tky žerie lieky proti bolesti, čo bola celý život tučná a takú hrubú trasúcu sa vrstvu tuku nosila na sebe... a to isté by chcela urobiť aj zo mňa. Som teraz na objem taká akurát-priemerná, ale vrstvisko tuku je hrubočizná... zatiaľ, čo iné ženy, čo majú široké kostiská a na objem sú jak ja, nemajú žiaden tuk na sebe: tie sú zdravšie. Ja mávam v čase takejto riťatosti a pažravosti vždy aj vysoký cholesterol. Teraz radšej ani na prehliadku nepôjdem, lebo sa už bojím a hanbím.

ANGEL-DEMON

a ako napisala nižšie dominika...
obezita sposobuje hormonalne problemy...
problemy so štitnou žlazou a potom to už je ako začarovaný kruh... potoms sa možes liekmi -hormonmi dopovad do konca zivota...
a pokial chces niekedy v zivote deti - obezita sposobuje neplodnosť..

ANGEL-DEMON

moja... a to musíš zožrať všetko čo ti podhodí???? ako takému prasiatku v chlieve ked človek hodí...?
on ťa absolutne nerešpektuje!
ked ja niečo poviem, že si neželám! tak si to neželám! a bude ako ja poviem! ked niečo nechcem a poviem nekupuj mi ja to žrať nebudem, lebo nechcem byť ako vorvaň! vyprasená.. tak ti to kupovať nemá....

davaš tu debilnu otázku , že či to može mať vplyv na tvoje zdravie,..
no kedze máš na bruchu ŠPEKY ! tuk ti obaluje orgány a to teda zdrave nie je,.. tukovateju cievy, riziko cukrovky, trombozy, kardiovaskularne choroby - choroby srdcovo cievneho systému!

nízky tlak sa riešiť dá!
- pravidelný pohyb - šport - napr. beh
- pitny režim
a
možes soliť kusok viac...
červene víno...

a nie že "cez vianoce sa neobmedzujem..."

mala by si sa... !

je podla mna kravina ked má niekto plny stôl 20 druhov koláčov minimálne... a musi to všetko žrat ako take prasa....

ja ako bývam sama , zdravo sa stravujem, no a vobec mi nechýba aby som musela denne zozrat 30 koláčov! ráno.obed-večer po 10 kusov... FUJ !!!!

a ked už tak treba mať aj POHYB!

ja každy den zjem 1 sladkost alebo čokoladku napr. DEVA , ale v práci... a kedze moja práca je fyzicky náročná, (chlapská) schudla som tam 4kg... tak ja to aj vymakám za 8 hodín

a je rozdiel ked niekto je doma, nič nerobí, alebo sedi na riti v kancelarii a laduje keksíky na ranajky keksik, na obed,... a este aj pobede... alebo po práci ide na kavičku kolačik s kolegynkami...

25dominika25

uplne sa pripajam k prispevku maminy001 podomnou vecerne prejedanie sa je uplna katastrofa pre postavu. Aj to ze ti kupuje stale denne sladkosti je cele zle. Ja som tiez pribrala takto ked som cely den poriadne nejedla nemala som normalne stravovanie vecer som vyjedala chladnicku rad do radu. Tiez to bolo za kratky cas ale + 15kil Chvalabohu som sa spamatala zacala jest normalne a pravidelne ranajkovat normalny obed a veceru uplne nieco lahke v ziadnom pripade nie pizzu ani nic tazke! a po 18tej nedam do seba uz vobec nic. Ja som si takto pokaslala hormonalny system a trvalo kym som sa dala dokopy . Fakt by si to priberanie mala zastavit cim skor tym lepsie.

mamina001

preboha dievca 19 rocna a 77 kil s tvojou vyskou! Mala by si zo sebou zacat nieco robit lebo to bude len horsie a horsie... Inak pre kazdeho kto chce naozaj schudnut -vecerne prejedanie sa je najhorsie co moze vobec byt na priberanie a hlavne ked si objednavate pizzu coca coly k tomu a taketo kaloricke jedla a kazdy vecer! Ja mam dve velke deti uz mam svoj vek ale vahu 55 kil si udrzujem stabilne. Si mlada a takymto tempom si ozaj mozes len zdravotne problemy sposobit! Obezita pomaha vzniku rakoviny,cukrovky hormonalne a endikrinne problemy. Ja na tvojom mieste by som si to s frajerom pekne vyriesila

denisaf

super na buduci rok budes mat cez 80 kil hlavne ze je partner spokojny mozes si vahou uvalat cukrovku,hormonalnu nerovnovahu,srdcove choroby a dalsie specialitky... ja by som sa uz stopla 80kg je na zenu nehorazne vela!

anka89

Tak mať v 19 rokoch pri vyske 170cm 69kg uplne super ale mať 77kg pri takej vyske ja mám 50rokov a pri vyske 175 cm mám 73kg a to chcem schudnúť už som mala aj cez 80kg a teda fuj musela som sa začať zdravo stravovat a este som aj sportovala .Teraz cez vianoce si doprajem neobmedzujem sa ale doma aj cvičím najlepsia je fit lopta a steper ale hlavne je vsetko o strave .Nenabetaj si vela kil veď sksfkosti posun ďalej deťom v rodine ,pribuzenstvu a keď už pizzu tak fakt len sem tam.Neprikladaj si kilá len preto že sa to niekomu páči .Čím budeš tunajšia pridruzia sa aj choroby a kilá sa vzdy ľahšie naberajú ako zhadzuju .Ozaj a koľko kil a výšku má tvoj chlapec neni tucnucky lebo takýto ľudia radi vykrmuju partnerky .

dandula19

Dalsi polrok ubehol a ja mam 77 kil, cez vianoce sa neobmedzujem ale po novom roku uz budem davat pozor aby to neslo nad 80 za ziadnu cenu. Inak co si myslite moze mat moja aktualna vaha nejaky zly vplyv na zdravie? Ked som bola chudsia som mavala nizky tlak, teraz ho mam normalny, citim sa celkom dobre.

Lenka4389

Tiez sme to tak mali. Stale len pizza a hovadiny. Ked som pribrala 5kg, prestala som to jest a hotovo. Ked nechces, tak nechces. Takto za dalsie roky tak priberies, ze budes este velmi plakat. Stopni to uz teraz a odolavaj.