Priberam pri priatelovi

Príspevok v téme: Priberam pri priatelovi
dandula19

Odkedy mam priatela len priberam. Som s nim vyse pol roka a za ten cas som pribrala 7 kg. Predtym som mala taku akurat peknu postavu a teraz mam 69 kg pri 170 cm a to je uz privela. Neberiem HAK, je to len stravovanim, casto jedavam fast foody co mi on kupuje po veceroch, pizzu, pri filme vzdy vyjedame chipsy a naucila som sa pit pivo a po nom zjem este viac, cez den vyjedam sladkosti co mi on pokupi a potom len priberam :( Ked mu poviem nech mi to nekupuje ze z toho priberam, zahlasi ze nevadi ze takato sa mu viac pacim. Ale ja sa sama sebe uz nepacim, predtym som bola ako tak stihla, teraz som taka rozkysnuta, nic neobleciem, zle sa mi hybe, hned sa zadycham, mam speky na bruchu, vadi mi to a to mam len 19 rokov. Co mam robit? Takto to dalej nejde. Ked chcem schudnut, mi povie nech sa netrapim nad kravinami a vzdy ma odhovori.

dandula19

lilipop ano ja pocitam aj s narozmi ktore sa mi nepacia, len nech tu po mne nikto nevyskakuje, to si nenecham :) ja nemam pocit ze sa mu casom prestanem pacit, skor sa mi zda ze cim som tucnejsia tym sa mu pacim viac, asi skusim trochu schudnut ako zareaguje a dakujem

lilipop

Musis pocitat aj s nazormi co ti nebudu pasovat...kazdy nieco ine prezivame...ale jedno je pravda ,ze je mozne ze sa mu casom prestanes pacit...a sama sebe taktiez mala som tvoju vahu...a tiez som sa necitila dobre...ale aj obzerstvo poznam...treba sa krotit ,ale najma koli sebe !!!Drzim palce pri chudnuti ...

ANGEL-DEMON

ako som napísala ty si len obyčajná sopľa! čo mne nesiaha ani po členky... Ten kto je labilný si TY ! jedine TY! to ty si ubožiačka ktorá si nevie rady so svojim frajerom.... tak tuto vyskakuješ... ved si pozri nižšie v diskusii kto začal... ja som ti napisala moj nazor, ktorý mi potvrdzuju aj iní.... a tebe sa nepáči... lebo ty si spokojna...lebo tvoj ta lubi, lebo vraj on je prednejší ako ty...
tak načo si sem založila temu...

ja tu moja zlatá temy nezakladam že si neviem upratať vo svojom sukromí... ja mam vo svojich vzťahoch poriadky, nechodim sem zakladadat temy ! viem si to vyriešiť sama...
takže labilná si jedine TY.... !
a ver tomu moja zlatá že do očí by si mi to teda nepovedala!
jedine tu možeš vyskakovať skryta v anonymite...

Radšej si zametaj pred svojim prahom! a rieš si vztah so svojim debilkom! a neutoč tu do diskutujucich...

dandula19

Naco sem pises stale? Vidim ze patris medzi tych labilnych ludi, s ktorymi ked niekto nesuhlasi zacnu ho automaticky urazat. Skoda reagovat...

dandula19

Angel-demon ostatné nepoucam, poucam len teba.

Inak ďakujem za názory, kvôli nim som sem písala. Snáď to nebude také tragické ako píšete, nečakala som toľko negatívnych názorov.

anka89

Neverila som čo čítam.Najprv tu vypisuje ako ju priateľ naučil piť pivo a vykrmil ju .A teraz píše že to je normálne ze aj on robí niečo pre ňu a ona kvôli nemu sa vykrmuje.Toto napíše dospelé dievča hm.On pri svojej výške je určite svihak .Ale vieš chlapi radi vravia veď si daj kvôli mne nechudni mne sa páčis aj tak.Čo ti má povedať no mohla by si aj pochudnut ,neboj to ti povie časom ,alebo razom odide že už ho priťahujes.A neboj vekom priberies ani nebudeš vedieť ako je málo takých žien že zjedia veľa a majú dobré spalovanie.A ináč keď chceš schudnúť a vrátiť sa k svojej pôvodnej váhe tak to sprav a nepýtaj si povolenie od priateľa.

ANGEL-DEMON

ženy pozor,.. 19 ročna žaba nas ide poučať o čom je vzťah...
ked chce aby skočila do studne tak skočí koli nemu lebo on je prednejší... radšej bude mať zdravotné problemy ale nech je chlap spokojný,..to čo je za zmýšlanie...?
čo chlap povie to platí...? nie som si istá či som v 21 storočí a na SVK...?

ked si ťa vychová na 130kg, tebe už bude všetko jedno, nebudeš sa o seba starať lebo on ťa nadovšetko ľúbi, že...? a ked ťa nechá a najde si 50 kilovu potom nam sem prideš plakať...

dievčina ma pol roka vzťah - čo je nič! a sa tu pasuje za odborníčku na vzťahy..