Odkedy mam priatela len priberam. Som s nim vyse pol roka a za ten cas som pribrala 7 kg. Predtym som mala taku akurat peknu postavu a teraz mam 69 kg pri 170 cm a to je uz privela. Neberiem HAK, je to len stravovanim, casto jedavam fast foody co mi on kupuje po veceroch, pizzu, pri filme vzdy vyjedame chipsy a naucila som sa pit pivo a po nom zjem este viac, cez den vyjedam sladkosti co mi on pokupi a potom len priberam :( Ked mu poviem nech mi to nekupuje ze z toho priberam, zahlasi ze nevadi ze takato sa mu viac pacim. Ale ja sa sama sebe uz nepacim, predtym som bola ako tak stihla, teraz som taka rozkysnuta, nic neobleciem, zle sa mi hybe, hned sa zadycham, mam speky na bruchu, vadi mi to a to mam len 19 rokov. Co mam robit? Takto to dalej nejde. Ked chcem schudnut, mi povie nech sa netrapim nad kravinami a vzdy ma odhovori.
Priberam pri priatelovi
dandula19. Riad sa sama sebou. Niekto je stihly a posobi ako tesne pred umretim, lepia sa nan choroby a niekto aj s kilami navyse je ciperny ohybny zdravy a vyzaruje z neho spokojnost stastie pohoda. Ty sama najlepsie vies, ako sa citis vo svojom tele, preventivky ake mas zdravotne vysledky, ci sa sama sebe pacis, ci ti kila navyse nesposobuju zdravotne psychicke problemy. Ako sa citis, ci si uzivas zivot sex lasku rodinu priatelov svojho draheho, ci to nema zly vplyv na pracu ai. Ustraz si vahu ktora tebe vyhovuje a v ktorej sa citis OK pohodlne a komfortne. Hlavne aby si sa pacila sama sebe a partnerovi. Je dost muzov ktorym sa pacia kyprejsie tvary oblinky na zenach. Nemyslim tie abnormalne tlste americanky ai. Ale zena krv a mlieko, ktora vyzaruje stastie sarm charizmu spokojnost sexepil sebavedomie usmev a uziva si zivot plnymi duskami
angel ti pekne napisala, zober si z toho dobru radu, nie sa tu zduvaj a urazaj
Tak myslím si že je normálne že sa chlapom páčia aj plnšie ženy to už som časom pochopila a do takých extrémov ako tu spomínate to hádam nepôjde, niekedy schválne ukážem na nejakú veľmi tučnú ženu aby som vedela čo si o tom myslí a reaguje skôr zhrozene že jezismaria.
A angel-demon ty už sem radšej ani nepis keď sa nevieš slušne vyjadrovať a zdá sa že ani nevieš čo je to vzťah, keď myslíš len sama na seba nikto pri tebe nevydrží, nevravím že sa máš vo všetkom podriaďovať a poslúchat... On kvôli mne robí zas iné veci, vieš vo vzťahu to býva tak že ten druhý je ti prednejší ako ty sama.
jedlicka ti tu dobre pise aj ostatne je to manipulator on bude stastny ale ty budes mat zdravotne problemy to co je za obetu prosim ta?
dandula a jemu sa kolkovaziace pacia, kedy by bol on rad, aby si to stopla? spytaj sa ho cim prv, nech vies co mozes ocakavat. takto to moze ist do aleluja a on ti stale bude hovorit aka si krasna.
vraj " len či s tym bude priatel suhlasiť...chcem aby bol šťastný"
to myslíš vážne toto??!!!
pokial ta nechce taku aka si (bola) tak na čo je s tebou...?
ja nepochopim za akym učelom si chlap chce/ potrebuje vykrmiť
svoje prasiatko.... ?!
ked najblizsie stretnem nejaku psychologičku tak sa jej na to opýtam, že prečo, čo ich k tomu vedie...
mne tiež totiž nejaký chlapi povedali že mam dobrú postavu ale že by som mohla pribrať ešte a že potom by som mala lepšiu...
a moja reakcia ? "ti jebe??!!!!"
tak akože ja nejako váhu neriešim, nevážim sa po každom chipse ktorý zjem.. mam 170 a aktuálne 69kg (-3kg)
a cítim sa ako pierko ľahká... ale mne váha nekolíše, stale važim rovnako... mala som asi 6rokov 66kg..potom ma zrazil debil na priechode a schudla som na 62 a potom pribrala na 73 a neslo to dole...po 3 rokoch to zišlo samo bez mojej snahy, bez upravenia stravy, kde nie je čo upravovať kedze som 98% vegetarianka,.. alebo aj práca dopomohla fyzicky naročna , fitko oproti nej nula bodov.. pekne sa mi aj postava vyrysovala, ruky mam este svalnatejsie :-D :-D + nestresovať sa..a su ženy ktore maju iba 60kg a oproti mne vyzeraju tučné...
ja mam ťažke kosti+ svaly , pás mám štíhly, nemám žiadne špeky :-D staram sa o seba, hybem sa.. keby som sa chcela venovať kulturistike alebo vzpieraniu tak mam na to predispoziciu ani by som sa nemusela velmi trápiť vo fitku :-D
on je manipulator a ty si lahka obet, aka dvojica sa nasla. skus sa trochu uvedomit.
Priatel je normalnej postavy 178 cm/ 80 kg. Ja uz to idem stopnut praveze, pisala som ze nepojdem nad 80 kil a viem ake problemy sposobuje obezita, ale obezna nie som, mam len nejake kila navyse ktore mi zatial nejak extra nevadia zdravotne, teda okrem vzhladu celulitidy a strii... Keby to takto ostalo by to bolo snad ok, len ci s tym priatel bude suhlasit, chcem aby bol stastny.
celebrita drzim ti moc palce aby bola robota v Rakúsku do hotela stabilná a dlhodobá ako si to želáš nech si dáš život konečne doporiadku !! Nech vidíš že ťa tu ľudia čítajú a podporujú!!§
no poriadne si sa nechala vykrmit, zato ze jemu sa pacia tucne. mal si hned najst tucnu a teba nechat na pokoji. ale ty to este obhajujes, tak je vsetko v poriadku. on je predpokladam stihly.