Ahoj, chcel by som nazor oboch pohlavi na vcerajsiu situaciu co sa udiala v mojom vztahu s priatelkou. Povedala, ze sa mam spytat inych ako by reagovali. Link na temu jej poslem hned a mozno aj ona prispeje. Toto sa tu asi moc nestava mam pocit, aby tu boli z oboch stran prispevky :) Pointa nastava od 5. odseku ak nechcete cele citat.
Takze zacnem. Ja pracujem, ona teraz koncila VS. Mala statnice v utorok. S vypracovanim DP som jej pomahal a viac menej vacsinu obrazkov v DP som jej nakreslil ja. Ked ju mala napisanu tak som ju precital celu a poopravoval. Kedze DP bola v podniku kde pracujem. Velmi rad som to pre nu spravil.
Pri uceni na statnice som jej nechal dostatok priestoru, vypracovane otazky som jej vytlacil v robote nech nemusi doma tolko vela stran. Podporoval som ju nech to da, ja som bol vyklepany z toho pred dvoma rokmi tak si to este dost dobre pamatam.
Den jej statnic a ona spravila, hned mi volala a obaja sme boli radi. Isla oslavovat s celou skupinou.
Stredu prisla z intraku domov a bola unavena z oslavy, tak som jej pisal, ze dojdem stvrtok, nech si odpocine. Bola rada a navrhla, ze mozem stvrtok prespat u nej.
Stvrtok sme si cely den pisali vysmiati. V robote koncim o 14:00, na bicykli som bol u nej za 10minut. Mala este oprate veci, tak som pri nej bol pokym povesia, drzal lavor s pradlom nech sa jej lahsie. Za 10min bolo vsetko hotove, tak sme sli do jej izby kde sme si sadli a bol som konecne rad, ze ju po tyzdni opat vidim. Ona zacala rozpravat len o darceku ci nejaky mam (ma rada kyticu ruzi, ktoru raz za cas dostava odo mna). Hovoril som, ze nemam, ze bude treba skocit do obchodu (v rupsaku som ale mal prichystane vinko a drobnosti na chrumkanie, to som jej ani neukazal, cakal som na vecer ako prekvapko, ze vytiahnem). Kyticu som nechcel kupovat hned, bicykel nikdy nepustam z oci kvoli jeho hodnote, nemal som ako ju kupit cestou z roboty. Chcel som neskor skocit po nejaku peknu. Ona sa nafukla, ze nic pre nu nemam a prestala komunikovat so mnou. Este som sa nejaku tu hodinku snazil s nou, ale na jednoslovne odpovede je tazke normalne reagovat. Tak som sa spytal ci mam ist domov, nakoniec som aj isiel. Doma som jej sms napisal, par sme ich vymenili. Potom vecer o 20:00 som jej napisal a ona, ze mam prist. Rad som prisiel hned za nou. Do 30min u nej. Ale ona stale moc nekomunikovala. Pri zaspavani vedla mna plakala, ale ani raz za cely den ma neobjala.
Rano som vstal, pri odchode do roboty pusu na licko ako spala a celu robotu mi to vrtalo v hlave. Tak som sa vypytal od sefa skor, ze ju prekvapim doma. Bola ale u rodiny na dedine vedla mesta. Chcel som to po staru, ziadne sms, messenger a pod. veci. Nevadi no couz, tak sedim doma teraz.
Teraz mi vycita, ze nedostala kvety, ze som s nou nechcel oslavit jej uspech a ze ho radsej oslavi sama. Ja som mal v plane aj kvety, aj veceru (to mam v plane aj o mesiac po promociach), mohla by si vybrat co chcela ci jest, ci pit. Ale nenechala ma to ani uskutocnit, urazila sa polhodinu po mojom prichode k nej. Vycita mi aj, ze som jej nepogratuloval k uspechu. Ale pre mna by bolo krajsie jej zagratulovat so sampanskym alebo vinkom v ruke a pripit si na buducnost ako len tak ,,vo dverach,,.
So mnou pise, ale ma na haku vsetko podla nej a ze ja som mal vcera vsetko na haku, co sa mi nezda, len to nebolo vsetko hned v prvu polhodinu, kedze casu bolo dost ked nebolo ani 15:00
Ak ste to az sem zvladli, tak nechajte kludne koment co si myslite o tom :)