Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslava statnic

Príspevok v téme: Oslava statnic
MU

Ahoj, chcel by som nazor oboch pohlavi na vcerajsiu situaciu co sa udiala v mojom vztahu s priatelkou. Povedala, ze sa mam spytat inych ako by reagovali. Link na temu jej poslem hned a mozno aj ona prispeje. Toto sa tu asi moc nestava mam pocit, aby tu boli z oboch stran prispevky :) Pointa nastava od 5. odseku ak nechcete cele citat.

Takze zacnem. Ja pracujem, ona teraz koncila VS. Mala statnice v utorok. S vypracovanim DP som jej pomahal a viac menej vacsinu obrazkov v DP som jej nakreslil ja. Ked ju mala napisanu tak som ju precital celu a poopravoval. Kedze DP bola v podniku kde pracujem. Velmi rad som to pre nu spravil.

Pri uceni na statnice som jej nechal dostatok priestoru, vypracovane otazky som jej vytlacil v robote nech nemusi doma tolko vela stran. Podporoval som ju nech to da, ja som bol vyklepany z toho pred dvoma rokmi tak si to este dost dobre pamatam.

Den jej statnic a ona spravila, hned mi volala a obaja sme boli radi. Isla oslavovat s celou skupinou.

Stredu prisla z intraku domov a bola unavena z oslavy, tak som jej pisal, ze dojdem stvrtok, nech si odpocine. Bola rada a navrhla, ze mozem stvrtok prespat u nej.

Stvrtok sme si cely den pisali vysmiati. V robote koncim o 14:00, na bicykli som bol u nej za 10minut. Mala este oprate veci, tak som pri nej bol pokym povesia, drzal lavor s pradlom nech sa jej lahsie. Za 10min bolo vsetko hotove, tak sme sli do jej izby kde sme si sadli a bol som konecne rad, ze ju po tyzdni opat vidim. Ona zacala rozpravat len o darceku ci nejaky mam (ma rada kyticu ruzi, ktoru raz za cas dostava odo mna). Hovoril som, ze nemam, ze bude treba skocit do obchodu (v rupsaku som ale mal prichystane vinko a drobnosti na chrumkanie, to som jej ani neukazal, cakal som na vecer ako prekvapko, ze vytiahnem). Kyticu som nechcel kupovat hned, bicykel nikdy nepustam z oci kvoli jeho hodnote, nemal som ako ju kupit cestou z roboty. Chcel som neskor skocit po nejaku peknu. Ona sa nafukla, ze nic pre nu nemam a prestala komunikovat so mnou. Este som sa nejaku tu hodinku snazil s nou, ale na jednoslovne odpovede je tazke normalne reagovat. Tak som sa spytal ci mam ist domov, nakoniec som aj isiel. Doma som jej sms napisal, par sme ich vymenili. Potom vecer o 20:00 som jej napisal a ona, ze mam prist. Rad som prisiel hned za nou. Do 30min u nej. Ale ona stale moc nekomunikovala. Pri zaspavani vedla mna plakala, ale ani raz za cely den ma neobjala.

Rano som vstal, pri odchode do roboty pusu na licko ako spala a celu robotu mi to vrtalo v hlave. Tak som sa vypytal od sefa skor, ze ju prekvapim doma. Bola ale u rodiny na dedine vedla mesta. Chcel som to po staru, ziadne sms, messenger a pod. veci. Nevadi no couz, tak sedim doma teraz.

Teraz mi vycita, ze nedostala kvety, ze som s nou nechcel oslavit jej uspech a ze ho radsej oslavi sama. Ja som mal v plane aj kvety, aj veceru (to mam v plane aj o mesiac po promociach), mohla by si vybrat co chcela ci jest, ci pit. Ale nenechala ma to ani uskutocnit, urazila sa polhodinu po mojom prichode k nej. Vycita mi aj, ze som jej nepogratuloval k uspechu. Ale pre mna by bolo krajsie jej zagratulovat so sampanskym alebo vinkom v ruke a pripit si na buducnost ako len tak ,,vo dverach,,.

So mnou pise, ale ma na haku vsetko podla nej a ze ja som mal vcera vsetko na haku, co sa mi nezda, len to nebolo vsetko hned v prvu polhodinu, kedze casu bolo dost ked nebolo ani 15:00

Ak ste to az sem zvladli, tak nechajte kludne koment co si myslite o tom :)

MU

Ako kytica nie je nejaka draha vec, 3 ci 5 ruzi vyjde tak 10-15E u nas raz za pol roka. Mne ide skor o to, ze vsetky taketo veci riesim z vlastnej iniciativy a nie preto, ze musim.

MU

Tak som precital reakcie, zamyslam sa a tak, uvidim, necham chladnu hlavu a popremyslam cez vikend. Budem nadalej v kontakte tu.

Link som jej poslal na fb a ze kludne ak chce, nech moze prispiet pod vymyslenym nickom. Ale na tu spravu odpisala citujem

,,Jasne som mala vyuzivacna mrcha
Jeb na mna
Radsejnsa uz ani neozyvaj ..
Ak ma chces nasrat nech sa paci,,

Tak neviem, ja si planujem vyvetrat hlavu kdesi v prirode zajtra. Ak bude chciet, tak sa ozve, ci tu, ci fb, ci mobil...

kafe

no, takáta reakcia mi tiež príde ako od malého, rozmaznaného decka. Nevďačná mrška, pre ktorú čím viac robíš, tým horšie. Si moc mäkký na ňu, toto nerobí dobrotu vo vzťahu. Ona si vôbec neváži, čo všetko si pre ňu spravil.
Inak, všimol si si ten rozdiel? Ty si bol rád, že ju po týždni konečne vidíš, za to čo si pre ňu spravil si nechcel nič a ona snorila len po darčeku, ty si jej bol ukradnutý. O nejakom ďakujem, vážim si čo všetko si pre mňa robil ani nehovorím. To mi nepríde kóšer. Ak si nebodaj pri peniazoch, chlapče, zatvor peňaženku aspoň na rok a žiadne reštiky, posedenia, darčeky, nič.

Tiež som zvedavá na jej opis situácie, ako to vidí ona.

Partizán1

Presne tak, ona nechce teba, ale len tvoje darčeky. Ona ani nechcela oslavovať svoj /váš spoločný úspech/, ale očakávala len "niečo". Toto sa žiaľ, bude len stupňovať.
Ja som mal takú priateľku, ktorej som aj sám kupoval vždy niečo. Ak som išiel pre ňu /dnu ma za 2 roky nepustili/ doniesol som je niečo, chodili sme spolu do hypermarketu, aby som kúpil čo chce. Zobral som ju do zahraničia, nakúpil pre ňu oblečenie, kúpil som jej zlatý prsteň, náramok, retiazku, plánovali sme kúpiť obrúčky, ale ona vždy chcela viac a viac. Nakoniec ma kopla a začala sa vláčiť o 15 rokov starším chlapom z Talianska. Teraz už nemá ani taliana, ale neviem koho, ale opäť riadne zazobaného.

reaktor

Smiech cez slzy, chlapče vieš ako dopadneš ? o rok, možno už aj skôr ty budeš stále behať na bicykli a ona sa nejakým zázrakom dostane do väčšieho mesta a na teba si už ani len nespomenie. V budúcnosti to bude len využívačná, nevďačná mrcha. Vykašli sa na ňu.

B_arbora

Ja som tento rok promovala, ale poviem Ti, ako to vidím ja z mojej strany.
Po poslednej štátnici mi gratulovalo mnoho ľudí, aj keď viem, že 25% na Fb len preto "lebo", príp. to boli závistlivci. Bola som šťastná, tešila som sa s nimi. Po štátniciach sme mi ako skupina neboli oslavovať, neboli sme taká súdržná skupina a navyše bolo medzi nami dosť ľudí, ktorí štátnice nespravili. Doma som oslávila s rodinou pri príjemnej večeri v reštaurácii a s priateľom tiež. Nečakala som kyticu a ani nič, tešila som sa, že môžem byť s ním a nieto ešte niečo očakávať. Mne s DP nepomáhal nikto, ale keby mi pomohol priateľ, určite by som mu ešte ja zato poďakovala. Aj takto bolo to prvé, že som poďakovala rodičom, priateľovi, kamarátkam, zato, že stáli pri mne a podporovali ma. Posledné dni pred štátnicami som bola na nevydržanie a oni to vydržali so mnou.

Filip TT

To je super ze ste obaja ochotni prist do diskusie, lebo z inych tem je citit ze ide o jednostranne vypovede a ze partner by mal inu verziu. Takze toto je vyborne.

Na druhej strane moze to byt narocne pre vas vztah, ak by ste sa verejne skriepili a bojoval by kazdy sam za seba, aby vyhral pred svetom. Preto dopredu hovorim, ze uznat svoju chybu verejne je prejavom dost velkej velkorysosti, pokory a mudrosti.

Co sa tyka problemu pockam si na vyjadrenie priatelky.

Tebe vsak hovorim jedno:
Vaz si, ze ti tvoja priatelka hovori co jej vadi na vztahu aj taketo malickosti a ze jej zalezi na kytici od teba. Lebo mnohe pary neriesia malickosti, nerozpravaju sa uz v zarodku o problemoch a tie vztahy su potom zanedbane, su bez zivota a odumieraju. Je to prave parketa zeny vyjadrovat sa ku vztahu a mat v tejto oblasti naroky. Takze toto je u vas pozitivum, ze to funguje, ze sa o rozpravate aj o kytici a riesite to.

To je predpoklad na to, ze sa budete obrusovat, naucite sa vzajomne sa respektovat, svoje citove potreby a ten vas vztah bude o niecom. Ze vydrzi dlho :)

0vecka

inak ja by som nereagoval na jej mieste nijako... nikdy neocakvam a to fakt neocakavam nejake prekvapenia a ked xcem niekam ist tak to poviem priamo a ked chcem aby za mna nieco moja zariadila tak jej poviem proste ze rad by som niekam isiel na par koktejlov alebo na veceru...on auz vie co mam rad a zariadi to ...

podla mna by ste sa mali o tom porozpravat lebo vela zien je takych ze maju urcitu predstavu o partnerovi. teda mali by ste sa porozpravat o tom ze ake ma ona predstavy a nabuduce budes vediet.

inak nemyslim si ze si spravil nieco zle. ak ste spolu viac ako par rokov tak sa divim ze to este nevies

neviem11111

priatelska sa sprava jak keby mala 13 rokov. ona mala byt ta, co sa ti vrhla okolo krku a podakovala ti za pomoc, ze bez teba by to nebola zvladla /vzhladom na to, kolko si jej pomahal/. rozhodne si neurobil nic zle.

0vecka

to su zeny mala taku predstavu ze asi niekam pojdete atd... a kedze to nedostala tak je napajedena... ak to chces mat jednoduche kup jej kvety ospravedln sa vysvetli jej ze si rad ze ma skolu za sebou atd...