Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslava statnic

Príspevok v téme: Oslava statnic
MU

Ahoj, chcel by som nazor oboch pohlavi na vcerajsiu situaciu co sa udiala v mojom vztahu s priatelkou. Povedala, ze sa mam spytat inych ako by reagovali. Link na temu jej poslem hned a mozno aj ona prispeje. Toto sa tu asi moc nestava mam pocit, aby tu boli z oboch stran prispevky :) Pointa nastava od 5. odseku ak nechcete cele citat.

Takze zacnem. Ja pracujem, ona teraz koncila VS. Mala statnice v utorok. S vypracovanim DP som jej pomahal a viac menej vacsinu obrazkov v DP som jej nakreslil ja. Ked ju mala napisanu tak som ju precital celu a poopravoval. Kedze DP bola v podniku kde pracujem. Velmi rad som to pre nu spravil.

Pri uceni na statnice som jej nechal dostatok priestoru, vypracovane otazky som jej vytlacil v robote nech nemusi doma tolko vela stran. Podporoval som ju nech to da, ja som bol vyklepany z toho pred dvoma rokmi tak si to este dost dobre pamatam.

Den jej statnic a ona spravila, hned mi volala a obaja sme boli radi. Isla oslavovat s celou skupinou.

Stredu prisla z intraku domov a bola unavena z oslavy, tak som jej pisal, ze dojdem stvrtok, nech si odpocine. Bola rada a navrhla, ze mozem stvrtok prespat u nej.

Stvrtok sme si cely den pisali vysmiati. V robote koncim o 14:00, na bicykli som bol u nej za 10minut. Mala este oprate veci, tak som pri nej bol pokym povesia, drzal lavor s pradlom nech sa jej lahsie. Za 10min bolo vsetko hotove, tak sme sli do jej izby kde sme si sadli a bol som konecne rad, ze ju po tyzdni opat vidim. Ona zacala rozpravat len o darceku ci nejaky mam (ma rada kyticu ruzi, ktoru raz za cas dostava odo mna). Hovoril som, ze nemam, ze bude treba skocit do obchodu (v rupsaku som ale mal prichystane vinko a drobnosti na chrumkanie, to som jej ani neukazal, cakal som na vecer ako prekvapko, ze vytiahnem). Kyticu som nechcel kupovat hned, bicykel nikdy nepustam z oci kvoli jeho hodnote, nemal som ako ju kupit cestou z roboty. Chcel som neskor skocit po nejaku peknu. Ona sa nafukla, ze nic pre nu nemam a prestala komunikovat so mnou. Este som sa nejaku tu hodinku snazil s nou, ale na jednoslovne odpovede je tazke normalne reagovat. Tak som sa spytal ci mam ist domov, nakoniec som aj isiel. Doma som jej sms napisal, par sme ich vymenili. Potom vecer o 20:00 som jej napisal a ona, ze mam prist. Rad som prisiel hned za nou. Do 30min u nej. Ale ona stale moc nekomunikovala. Pri zaspavani vedla mna plakala, ale ani raz za cely den ma neobjala.

Rano som vstal, pri odchode do roboty pusu na licko ako spala a celu robotu mi to vrtalo v hlave. Tak som sa vypytal od sefa skor, ze ju prekvapim doma. Bola ale u rodiny na dedine vedla mesta. Chcel som to po staru, ziadne sms, messenger a pod. veci. Nevadi no couz, tak sedim doma teraz.

Teraz mi vycita, ze nedostala kvety, ze som s nou nechcel oslavit jej uspech a ze ho radsej oslavi sama. Ja som mal v plane aj kvety, aj veceru (to mam v plane aj o mesiac po promociach), mohla by si vybrat co chcela ci jest, ci pit. Ale nenechala ma to ani uskutocnit, urazila sa polhodinu po mojom prichode k nej. Vycita mi aj, ze som jej nepogratuloval k uspechu. Ale pre mna by bolo krajsie jej zagratulovat so sampanskym alebo vinkom v ruke a pripit si na buducnost ako len tak ,,vo dverach,,.

So mnou pise, ale ma na haku vsetko podla nej a ze ja som mal vcera vsetko na haku, co sa mi nezda, len to nebolo vsetko hned v prvu polhodinu, kedze casu bolo dost ked nebolo ani 15:00

Ak ste to az sem zvladli, tak nechajte kludne koment co si myslite o tom :)

denisaf.

chlapce tvoja frajerka je dobre rozmaznana puca :D ty si jej pomahal a ona sa urazi za nejaku sprostu kvetinu? to takato baba ako spravila vysoku skolu? nemam slov dary by chcela ale podakovat ti nevie... ja by som si tak vazila keby pre mna frajer spravil to co ty pre nu.. dievcatu chyba ocividne vdacnost je rozmaznana ako vsetky vysokoskolacky co len sedia a hovoria o sebe ako keby uz mali neviem co za sebou popritom skoncenim vysky sa zivot iba zacina a ver ze bude mat v zivote ovela horsie situacie nez ked jej niekto neda kvetinu... uplne jak male decko mi to pride nech sa spamata treba troska upratat hodnoty a byt vdacna dievca

Mrcha

Ok prichadza vyriesenie...komenty co boli o mne aka som nevdacna a zlatokopka ma dostcnastvali nemyslim si ze taka som ...
Ale prejdime k podstate problem sme vyriesili vsetko je fajn v kutiku duse ale cakam prekvapko ale uz to necham na nom...
Hlavne je ze sme vychladli hlavne ja ...a tesim sa s nim na novu etapu zivota kedy uz nebudeme muset riesit taketo banality

Messje

Ja tak čakám ako sem napisu obaja
Vsetko vysvetlene a spalene.Oslava bola super.MU a Mrcha
Aj nad tou mrchou sa zasmeju za chvilku :-)

adr1a.

Vcera moj maly synovcek co sa nam este len teraz rozrozpraval, babo nase male, mi dokola opakoval ked sme my dvaja spolu vyvadzali a blbli, ze "Boze Boze"))
Takze dovolim si ho citovat: boze boze....

Mladez. Preco sa radsej nemilujete nemnozite netesite zo zivota, nejdete si uzit piknik k vode, grilovacku opekacku, vyvetrat spolu hlavy a uzivat si ze uz mate stresy ai za sebou a poriadne si uzit uzivat zivot a jeden druheho?
Ja chapem. Akoze ona mala ocakavanie tuzby sny ze dojdes s kyticou ako romeo, ze ju tam budes stiskat objimat gratulovat vinsovat a pocuvat ody aka je skvela mudra bajecna ai ai a potom by ti dala))
Ty zaz si mozno ocakaval predstavoval si ako to s nou oslavis ze ju hned medzi dverami poriadne pretiahnes...na svoju stranu))) a az potom gratulka kvety ai blbosti)
Na tomto fakt zivot nestoji) ono to na5erie ale tak muzi su muzi. Mala si mu teda poslat sms ze sa uz tesis nanho a na kyticu od neho)) Doslo by mu. No ver, ta kytica je nic oproti tomu ako ta cely cas podporoval stal pri tebe, ci ked ti kontroloval diplomovku, pomahal s nou, ked tie otazky ti vytlacil ai ai. Toto je k nezaplateniu. Teraz sa ti hovori ze nemusel, ze by si si vsetko sama. Tak si mohla!) Po vojne je kazdy general a nehraj teraz preto formu hrdinku, bo vtedy ked ti lialo do topanok a si bola cela na prasky rozklepana a kopka nervov ti to bodlo a pomohlo. Tak teraz nezlachcuj co pre teba urobil. Kde si mala rodinu kamosky vtedy? Tak ti mohla rodina kamky pracu citat kontrolkvat doplnat robit obrazky do nej, vytlacat veci otazky, stat pri tebe podporovat ta. On by nemusel nic a stacila by 1kytica?? To je velky nepomer. Kyticu kupi kazdy blbec. Je to otazka par minut a par eur. On ti vsak daval ovela viac. Cas pomoc podporu oporu ai.
Uzmierte sa a fakt si uvedomte, ze zivot je o inom. Bola by blbost a primitivizmus hadzat vas vztah do kosa kvoli takejto banalite. Ty sa radsej pouc do buducnosti, ze ta tvoja stavia na takomto, tak jej tie poondiate kvety radsej kupuj aby ti nehistercila a mal si pokoj klud pohodu a ty si uvedom, ze uz si dospela zena a nie male zdute ufnukane decko co len "chce chce chceee")))

kafe

Domi, pod poriadnou gratuláciou si každý predstaví niečo iné. A či chlapec len zachraňoval situáciu a že mal niečo naplánované si vymyslel až dodatočne, to sa dá veľmi jednoducho zistiť z minulosti - robil pekné veci, prekvapenia aj v minulosti? Inak sa tomu hovorí manipulácia - just si vysvetlím tvoje správanie po svojom a samozrejme v najhoršom možnom svetle.

Messje

No co vy dvaja?Uz ste vychladli?
Snad ste rozumni ludia a nejdete si pokazit dni banalitami.Este pridu vacsie problémy.Treba sa uz nad tym zasmiat a viac to neriešit.
Partnerka zakladatela...nenazvem ta ako si sa pomenovala nickom.Bola si isto nahnevana z komentov ktore viac drzali s partnerom,vies...ke vela chlapov ktori nodia zene kvety a kupuju darceky a...ziadny cit tam nie je.On ti pomohol ,urobil viac ako ma hodnotu jedna kyticka.Ta zvadne,ale ty mas skusky za sebou a tie ti urobia chodnicek do buducna.To je dolezitejsie.
Drzte sa obaja.Nic hrozne sa nestalo. :-)

DomiDomi

Osobne by som tiez bola sklamana. Vacsinu ludi to stoji kopec nervov a driny, takze tie reci, ze skolu ma kazdy...a co ked ma? To neznamena, ze sa s tym nenatrapil.
Vyhovorky typu isiel som na bicykli. Aj tak sa da ten kvietok odniest. Mal si jej hned zagratulovat s takymto malym darcekom a povedat, nech sa pekne nahodi, ze vecer bude velka oslava. Nie len tak prist a cakat. Necudujem sa, ze bola taka sklamana a nahnevana. Ludia, nerobte z nej hysterku. Urcite si zasluzila poriadnu gratulaciu. Ale ked nedostane na to skoro ziadnu reakciu a ked sa nastve, tak on zacne hovorit, ze to ma naplanovane. To vsetko uz znie len ako zachranovanie situacie

Blumie

Uz to tu bolo viac krat spomenute. Dievca malo nejaku vysnivanu predstavu a teraz je frustrovane, ze sa jej nesplnila. Na jednej strane celkom pochopitelne, na druhej strane, ano kvety sa davaju az k promociami. Na to promocie sluzia, na oslavu uspechu. A v konecnom dosledku, vazne taketo banalne nedorozumenie stoji za skriepku? Treba prelozit list v knihe a ist dalej, pridu aj komplikovanejsie nedorozumenia. Hlavne, vzdy sa treba snazit vcitit do toho druheho, nie len ja, ja.

Ernesto

Tak toto je gol. Chcel som napisat, ze akonahle tu bude hromadne potvrdene, ze si nic zle neurobil preco by sa mala oduvat, tak sa bude oduvat este viac, pretoze si jej dokazal ako sa myli a potom citam dalej a hla uz je tu podrazdena "Mrcha" :)

Tym ako si jej dokazal, ze sa myli si u takejto povahy plusove body rozhodne neziskas - to ti bude vyhadzovat na oci este aj po rokoch. Vola sa to self confirmation bias en.wikipedia.org

Inak kvety sa davaju az na promocie, to sampano a nieco na chrumkanie bolo postacujuce. Ak dievca chcelo nieco podla svojich predstav, tak to mala povedat ako uz zaznelo nizsie: nemas vestecku gulu.

neviem11111

Inak este chcem dodat, ze chapem, ze tato situacia s forom musi byt pre teba Mrcha asi dost neprijemna. Zrejme si to trepla len tak, ze sa ma ist opytat, no on sa naozaj isiel. Z toho prispevku ale vidis, ze priatel ta ma rad, tak sa skuste naucit lepsie komunikovat. Muzi necitaju myslienky. Chcel ta prekvapit, ale po svojom. Urcite si unavena a vystresovana z odbobia pred statnicami (kto nebol), a mozno aj to troska zhorsuje tvoju reakciu. Chod sa trocha prebehnut a porozmyslat, vypustit paru, vychladnut, potom sa porozpravajte a uvidite. Myslim, ze ked sa na to vyspis, sama uvidis, ze sa zbytocne jedujes.