Oslava statnic

Príspevok v téme: Oslava statnic
MU

Ahoj, chcel by som nazor oboch pohlavi na vcerajsiu situaciu co sa udiala v mojom vztahu s priatelkou. Povedala, ze sa mam spytat inych ako by reagovali. Link na temu jej poslem hned a mozno aj ona prispeje. Toto sa tu asi moc nestava mam pocit, aby tu boli z oboch stran prispevky :) Pointa nastava od 5. odseku ak nechcete cele citat.

Takze zacnem. Ja pracujem, ona teraz koncila VS. Mala statnice v utorok. S vypracovanim DP som jej pomahal a viac menej vacsinu obrazkov v DP som jej nakreslil ja. Ked ju mala napisanu tak som ju precital celu a poopravoval. Kedze DP bola v podniku kde pracujem. Velmi rad som to pre nu spravil.

Pri uceni na statnice som jej nechal dostatok priestoru, vypracovane otazky som jej vytlacil v robote nech nemusi doma tolko vela stran. Podporoval som ju nech to da, ja som bol vyklepany z toho pred dvoma rokmi tak si to este dost dobre pamatam.

Den jej statnic a ona spravila, hned mi volala a obaja sme boli radi. Isla oslavovat s celou skupinou.

Stredu prisla z intraku domov a bola unavena z oslavy, tak som jej pisal, ze dojdem stvrtok, nech si odpocine. Bola rada a navrhla, ze mozem stvrtok prespat u nej.

Stvrtok sme si cely den pisali vysmiati. V robote koncim o 14:00, na bicykli som bol u nej za 10minut. Mala este oprate veci, tak som pri nej bol pokym povesia, drzal lavor s pradlom nech sa jej lahsie. Za 10min bolo vsetko hotove, tak sme sli do jej izby kde sme si sadli a bol som konecne rad, ze ju po tyzdni opat vidim. Ona zacala rozpravat len o darceku ci nejaky mam (ma rada kyticu ruzi, ktoru raz za cas dostava odo mna). Hovoril som, ze nemam, ze bude treba skocit do obchodu (v rupsaku som ale mal prichystane vinko a drobnosti na chrumkanie, to som jej ani neukazal, cakal som na vecer ako prekvapko, ze vytiahnem). Kyticu som nechcel kupovat hned, bicykel nikdy nepustam z oci kvoli jeho hodnote, nemal som ako ju kupit cestou z roboty. Chcel som neskor skocit po nejaku peknu. Ona sa nafukla, ze nic pre nu nemam a prestala komunikovat so mnou. Este som sa nejaku tu hodinku snazil s nou, ale na jednoslovne odpovede je tazke normalne reagovat. Tak som sa spytal ci mam ist domov, nakoniec som aj isiel. Doma som jej sms napisal, par sme ich vymenili. Potom vecer o 20:00 som jej napisal a ona, ze mam prist. Rad som prisiel hned za nou. Do 30min u nej. Ale ona stale moc nekomunikovala. Pri zaspavani vedla mna plakala, ale ani raz za cely den ma neobjala.

Rano som vstal, pri odchode do roboty pusu na licko ako spala a celu robotu mi to vrtalo v hlave. Tak som sa vypytal od sefa skor, ze ju prekvapim doma. Bola ale u rodiny na dedine vedla mesta. Chcel som to po staru, ziadne sms, messenger a pod. veci. Nevadi no couz, tak sedim doma teraz.

Teraz mi vycita, ze nedostala kvety, ze som s nou nechcel oslavit jej uspech a ze ho radsej oslavi sama. Ja som mal v plane aj kvety, aj veceru (to mam v plane aj o mesiac po promociach), mohla by si vybrat co chcela ci jest, ci pit. Ale nenechala ma to ani uskutocnit, urazila sa polhodinu po mojom prichode k nej. Vycita mi aj, ze som jej nepogratuloval k uspechu. Ale pre mna by bolo krajsie jej zagratulovat so sampanskym alebo vinkom v ruke a pripit si na buducnost ako len tak ,,vo dverach,,.

So mnou pise, ale ma na haku vsetko podla nej a ze ja som mal vcera vsetko na haku, co sa mi nezda, len to nebolo vsetko hned v prvu polhodinu, kedze casu bolo dost ked nebolo ani 15:00

Ak ste to az sem zvladli, tak nechajte kludne koment co si myslite o tom :)

MU

A este jedna dost podstatna vec, si myslim, ked uz som tam ten tyzden spal ako sme postavili postel. Taky cely tyzden sme nemali sex ani nic, ja som aj skusal ale ona, ze je unavena a mam ju nechat spat. Chodili sme tak 21:30-22:00, no neviem. Akosi ani nesmutim a po tomto napisani mi aj celkom ulavilo, taka tazoba zo mna opadla.

MU

Ahojte, tak som tu zas (presne 3 mesiace). Bolo fajn, ze sme sa zmierili vtedy :-) samozrejme na promocie dostala kyticu. Cakala, ze ju dostane az doma (150km od skoly), ale kupil som ju hned rano a niesol ju tam k nej a potom jasne, ze aj naspat ale bola potesena a ja s nou.

Teraz to bude zas dlhe :-)

Odvtedy prebehli uz 3 mesiace a sme zas pohadani, teraz veru este horsie. Skor sa caka uz len na rozhovor o rozchode a vyjasnenie si veci.

Zacnem tym, ze sme sa rozhodli v strede leta nastahovat k nej. Byva len s mamou. Postel nemala, spavala s mamou na manzelakej odkedy im umrel otec pred rokmi. Tak sme naplanovali, ze kupime si postel a ked uz, premalujeme a poopravujeme steny, vytrhame drievka co sa davali v minulosti na steny k posteliam a pod. Tak sme vybrali postel spolu, ja som zaplatil. S malovanim mi pomahal aj moj otec, lebo prenasat tazke skrine by nezvladla. Kupil som farbu a zacalo sa makat od pondelka, ona zatial varila a na konci tyzdna uz bolo hotovo, piatok sme spolu stavali postel do polnoci. Ledva sme stihli, lebo rano sme mali cestovat na maly vylet aj s jej bratom a dalsimi. Vsetko bolo ok. A o tyzden na to stvrtok bola podrazdena, ale uz zacinalo to krasne slnecne obdobie co bolo teraz dva tyzdne. Tak som sa jej pytal vecer, ze co vymyslime na vikend a ona mi len nasrato, ze nic. Tak som to nechal, ze ma daku chvilku. Za dakych 20min, ze si oprem hlavu na jej nohy ako sedela na gauci a hned sa mi uhla. (den predtym si ona na mna vylozila nohy a ja som jej ich hladil a skrabkal rad). Hadat som sa nechcel, uz bolo dako 8h vecer, tak som siel do izby a lahol na nasu postel a kukal do mobilu. V noci po sprche lahla do postele, ja som este umyl riad zatial a ked aom k nej lahol aj ja tak ona ani slovo, tak som ju pobozkal na rameno na dobru noc. Rano sme sa moc nevideli, lebo raz ona na wcku a raz ja a rychlo do roboty. Ale cez den ma sralo, ze sme pohadani tak som jej napisal o 12 sms, ze jej zelam dobru chut k obedu. Neodpisala. Ja chodim skorej z roboty, tak ako som dosiel som sa jej mamy spytal, ci nieco nepotrebuje (lezala tyzden v nemocnici a teraz je este stale doma). Potrebovala nakup, tak som skocil do obchodu. Potom som spravil kavu mne a priatelke, ked uz bola na ceste z roboty. Ani dako nepodakovala, ked som sa pripomenul, ze som jej napisal sms na obed tak az vtedy podakovala. Ale pri kave stale pozerala do mobilu a hladala dake disko v ZA. Povedala, ze kolega ju pozval na disko vecer. Vtedy mi uz rupli nervy a povedal som jej, ze nech kludne ide, ale ja tu nebudem. Tak som si zbalil tych par triciek, teplaky, pyzamo a tak (este som nebol nastahovany, len nevyhnutne veci) a siel domov. Na dalsi den sobotu sme este taki pohadani sli na nakupy, lebo si chcela daco kupit a ja som chcel vysvetlit si veci s nou. A vycitala mi, ze ju nikam nepozvem a ze kolegovia v robote ju stale pozyvaju (robi ani nie dva mesiace pomaly cisto v muzskom kolektive). Sama nevidi o co sa tam jedna. Jasne, ze ju tam kazdy pozyva na vecere a disko.

Tak v podstate som teraz ja ten zly, lebo ju nikam nepozyvam (ja som sa ale pytal co by rada cez ten pekny vikend). Uz presli dva tyzdne a videl som ju odvtedy tak 1x lebo, ze premysla o nas. Nechce komunikovat. Ale sme dohodnuti teraz na pondelok, pravdepodobne to bude rozchod. A ako to pisem premyslam len nad dvoma vecami: zda sa aj vam, ze som blby s takou a ze kde sa da kupit vestecka gula do buducnosti?

Diky za precitanie az sem zas :-)

neviem11111

suhlasim s messje. a myslim, ze aj diskutujuci by mali respektovat pri svojich vyjadreniach to, ze sa udobrili a neznazit sa ich zase rozhadat

Messje

Super ze ste to vyriesili.To co cakas ty od neho a co ty das a co si date spolocne je uz len na vás . dôležité aby ste sa vedeli dohodnut.Nikdy necakaj nieco za nieco.To su len veci.Vas vztah a to co do neho davate je dolezity
A najlepšie bude ked prestanete obaja do tejto temy chodit.Zbytocne vas to rozhneva a zas budu hadky.

Trúbka11

No, slečna opäť čaká prekvapenie a nie frajera.
Nevadí, ja to vidím v tom svetle, že obaja sú rovnaký, však najprv sa sťažuje a potom jej dá za pravdu. Ja mať takú babu, tak ju kopec oboma nohami niekam.
Táto téma nestojí ani za reč.

prezyvka...

ovela dolezitejsie nez dostat nejaky dar od partnera je to ci je pri mne partner ked sa deje nieco zle ci ma podrzi ci ma miluje ci sa na neho mozem spolahnut... darmo vam bude niekto davat dary ked sa na vas vyserie ked je zle a necha vas v srackach napriklad... chalan tu dokazal ze je svojej babe oporou stresoval sa s nou a ona sa urazi lebo dietatko chce darcek ... cerstva vysokoskolacka co ma 24-25 rokov... velka zena... treba sa nad tym zamysliet...

denisaf.

ja si myslím že dáma by podakovala zato čo všetko pre ňu spravil jej chalan a nie sa urazila za nejaký kvet . Je vidieť že táto baba si ešte nič neprežila v živote ked ju dokáže uraziť že nedostala hned okamžite a zaraz kvetinu . On sa snažil aj sa snaží pracuje maká ešte jej aj pomáhal s prácou robil za ňu opravoval jej to a kontroloval. A ona reve a uráža sa jak decko. To dáma nerobí.

Biela.Kobra

Prečo ju urážate? Ja si myslím, že jeho frajerka sa správa ako naozajstná dáma. Vy jej závidíte, že vás žiaden chlap nechce, lebo ste škaredé a tlsté.

UM

Preco by mala byt rozmaznana? Jeden posraty kvet nikoho nezabije. Zvlastne je, ze niektori muzi si zenu vazia a lubia ju, tych to napadne same. Niektori na to proste seru. Kazdemu pride luto, ked vsetci dostanu nejaku malickost, ako ocenenie a ona nic. Zakomplexovane chuderky po ktorych ani pes nestekne a zufalo chcu chlapa si tu zas vybijaju mindraky.

natalia22

najhorsie na tom celom je ze taketo kravy rozmaznane co sa urazaju jak deti maju frajerov co by pre nich spravili cokolvek a pomahaju im.. a popritom si to tie baby vobec nevazia a nezasluzia... zivot je strasne nespravodlivy....keby mal radsej vdacnu babu ktora mu podakuje za pomoc a nie niekoho kto sa urazi za taku banalitu