Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslava statnic

Príspevok v téme: Oslava statnic
MU

Ahoj, chcel by som nazor oboch pohlavi na vcerajsiu situaciu co sa udiala v mojom vztahu s priatelkou. Povedala, ze sa mam spytat inych ako by reagovali. Link na temu jej poslem hned a mozno aj ona prispeje. Toto sa tu asi moc nestava mam pocit, aby tu boli z oboch stran prispevky :) Pointa nastava od 5. odseku ak nechcete cele citat.

Takze zacnem. Ja pracujem, ona teraz koncila VS. Mala statnice v utorok. S vypracovanim DP som jej pomahal a viac menej vacsinu obrazkov v DP som jej nakreslil ja. Ked ju mala napisanu tak som ju precital celu a poopravoval. Kedze DP bola v podniku kde pracujem. Velmi rad som to pre nu spravil.

Pri uceni na statnice som jej nechal dostatok priestoru, vypracovane otazky som jej vytlacil v robote nech nemusi doma tolko vela stran. Podporoval som ju nech to da, ja som bol vyklepany z toho pred dvoma rokmi tak si to este dost dobre pamatam.

Den jej statnic a ona spravila, hned mi volala a obaja sme boli radi. Isla oslavovat s celou skupinou.

Stredu prisla z intraku domov a bola unavena z oslavy, tak som jej pisal, ze dojdem stvrtok, nech si odpocine. Bola rada a navrhla, ze mozem stvrtok prespat u nej.

Stvrtok sme si cely den pisali vysmiati. V robote koncim o 14:00, na bicykli som bol u nej za 10minut. Mala este oprate veci, tak som pri nej bol pokym povesia, drzal lavor s pradlom nech sa jej lahsie. Za 10min bolo vsetko hotove, tak sme sli do jej izby kde sme si sadli a bol som konecne rad, ze ju po tyzdni opat vidim. Ona zacala rozpravat len o darceku ci nejaky mam (ma rada kyticu ruzi, ktoru raz za cas dostava odo mna). Hovoril som, ze nemam, ze bude treba skocit do obchodu (v rupsaku som ale mal prichystane vinko a drobnosti na chrumkanie, to som jej ani neukazal, cakal som na vecer ako prekvapko, ze vytiahnem). Kyticu som nechcel kupovat hned, bicykel nikdy nepustam z oci kvoli jeho hodnote, nemal som ako ju kupit cestou z roboty. Chcel som neskor skocit po nejaku peknu. Ona sa nafukla, ze nic pre nu nemam a prestala komunikovat so mnou. Este som sa nejaku tu hodinku snazil s nou, ale na jednoslovne odpovede je tazke normalne reagovat. Tak som sa spytal ci mam ist domov, nakoniec som aj isiel. Doma som jej sms napisal, par sme ich vymenili. Potom vecer o 20:00 som jej napisal a ona, ze mam prist. Rad som prisiel hned za nou. Do 30min u nej. Ale ona stale moc nekomunikovala. Pri zaspavani vedla mna plakala, ale ani raz za cely den ma neobjala.

Rano som vstal, pri odchode do roboty pusu na licko ako spala a celu robotu mi to vrtalo v hlave. Tak som sa vypytal od sefa skor, ze ju prekvapim doma. Bola ale u rodiny na dedine vedla mesta. Chcel som to po staru, ziadne sms, messenger a pod. veci. Nevadi no couz, tak sedim doma teraz.

Teraz mi vycita, ze nedostala kvety, ze som s nou nechcel oslavit jej uspech a ze ho radsej oslavi sama. Ja som mal v plane aj kvety, aj veceru (to mam v plane aj o mesiac po promociach), mohla by si vybrat co chcela ci jest, ci pit. Ale nenechala ma to ani uskutocnit, urazila sa polhodinu po mojom prichode k nej. Vycita mi aj, ze som jej nepogratuloval k uspechu. Ale pre mna by bolo krajsie jej zagratulovat so sampanskym alebo vinkom v ruke a pripit si na buducnost ako len tak ,,vo dverach,,.

So mnou pise, ale ma na haku vsetko podla nej a ze ja som mal vcera vsetko na haku, co sa mi nezda, len to nebolo vsetko hned v prvu polhodinu, kedze casu bolo dost ked nebolo ani 15:00

Ak ste to az sem zvladli, tak nechajte kludne koment co si myslite o tom :)

blueberryNN

Mrcha, tym, co si napisala a ako si to napisala, si iba potvrdila to, co z prispevku tvojho priatela vsetci videli. Skutocne uz by bolo nacase dospiet. Svet sa netoci okolo teba. Poznas tu rozpravku o silene smutnej princeznej? "A chcem! A chcem! A chcem!". Si neskutocny egocentricka. Ale zivot ta nauci. Len skoda, ze tvoj priatel si to teraz odskace. Namiesto toho, aby si si vazila to vsetko, co uz si od priatela dostala, ty chces viac a viac, tebe nikdy nebude dost, aj keby ti modre z neba zniesol, lebo podla teba by ti mal zniest modre s ruzovymi kvetinkami, ved predsa keby chcel, tak to ide. Lebo ty to predsa tak chces!

kafe

dievča, ty si čakala obyčajnú gratuláciu a kyticu hneď. Ale pre tvojho priateľa to nebola obyčajná situácia, bolo to niečo tak vážne, že ťa chcel prekvapiť a potešiť VIAC. Nie sucho gratulovať, akokeby ti gratuloval k meninám. Stačilo len nechať priateľovi priestor a bola by si dojatá, prekvapená, šťastná... Ono je škoda očakávať niečo veľmi konkrétne, lebo partner má predsa svoju predstavu ako ťa potešiť, odmeniť, osláviť. Mala si to nechať na ňom ako, čím a kedy ťa prekvapí (a či vôbec niečo vymyslí). To je predsa jeho právo robiť veci, vymyslieť niečo po svojom, nie tak ako si to ty predstavuješ. Keby ani týždeň po štátniciach neurobil nič, tak je to bulo. Ale od toho je prekvapenie PREKVAPENÍM, že NEVIEŠ KEDY a ČO má pre teba prichystané.

Našťastie :) štátnice kvôli tomuto nedorozumeniu opakovať nemusíš, takže nie je to až také strašné. Vyfučte trochu obaja a choďte oslavovať tvojú novú, pracovnú éru, ktorá sa pred tebou otvára. Veľa zdaru a gratulujem ku štátniciam :)

Messje

Neviem co pisali ostatni...precitam si neskor
Mu
Frajerka bola vzdy taky sobec?Urobila aj ona niekedy nieco pekne pre teba alebo to jedine co dokaze je len brat?Za to ako si pri nej stal a pomahal jej,respektoval jej oslavu najprv s inymi a nechal jej cas na odpocinok...pride mi sebecke vycitat nejaku kyticu.Je to pekne,ale ked vidim ze si prisiel za mnou na bicykli...uz len to da rozum,ze prides bez kvetov.Samozrejme,ze ak to takto vnima viac prispievatelov ako ja,a ona si to precita...aj tak to nepochopi a vznikne len dalsia hadka pretoze jej ego mozno utrpelo.
Mal by si trosku zjemnit a nerobit vsetko co jej na ociach vidis.Tu do vztahu davas asi len ty si myslim.

1_Bianca

Nuž, tak potom Ti gratulujeme.
Inak, neviem akú VŠ si práve skončila, že sa cítiš takto hrdinsky, ale poviem Ti len jedno, VŠ vyštudovalo hodne ľudí a len hlúpy z toho robí niečo mimoriadne. Poznám ľudí, ktorí sú na úrovni a titul si nepíšu a to z prostého dôvodu, lebo sa nepotrebujú zviditeľniť titulom. Ak dokáže "niečo", tak potom si môžeš nárokovať na gratuláciu.
Čo sa týka kvetov, tak myslím, že by si ich dostala na promócie a to nie jeden, ale celú kyticu.
Neviem si predstaviť ako by si sa tvárila o pár rokov, ak náhodou niečo dosiahneš a ako by si si nárokovala. Predsa niektoré hodnoty stoja niečo viac ako kvet, alebo darček. Tvoj priateľ chcel byť s Tebou, lebo si mu chýbala a Tebe zrejme chýbal len darček.
Je mi Ťa úprimne ľúto, asi bude naozaj lepšie ak pôjdete každý svojou cestou.

Jax

Slecna a povedala si chlapcovi ze ocakavas kyticu a gratulaciu? Lebo ak nie, tak on nema vestecku gulu, do hlavy ti nevidi a nemas byt co nasrana ze neplni tvoje skryte zelania.
Muzi nie su vestci!
To ze cakas chvilku slavy a gratulaciu je tvoja vec, u mna by si obisla "len" s bozkom, objatim a usmevom.
Kazdy ma ine priority a zaklada si na inych hlupostiach.

neviem11111

Mrcha - neprezivas sa trocha? "nieco som dokazala"? Vsak dobre, gratulujeme ti, si strasne sikovna... Akurat ze vysoku skolu uz ma dnes kazdy, neobjavila si Ameriku a ani liek na rakovinu. Mozno si mu mala nechat chvilku casu a za chvilku by ti zagratuloval aj sam (ved ako pisal, mal to v plane a priniesol aj pripitok).
Vzhladom na to, ze si prave koncila skolu, ti odhadujem asi tak 24 rokov. No spravas sa tak na 14. Urazas sa, oduvas sa, dobre ze sa o zem nehadzes. Takto spolu dospeli ludia vo vaznom vztahu nekomunikuju. Co tak normalne zartikulovat co ti vadi a porozpravat sa o tom? Toto podla teba niekam vedie?

Mrcha

Tak ked cakate na moju reakciu na situaciu tak tu je:chodime spolu tri roky za ten cas sa vela zmenilo za to ze mi pomahal s diplomovkou som mu neskutocne vdacna a neraz som sa podakovala kazdy jedenkrat ked mi pomohol ja podakujem, aj to ze mi vytlacil otazky na statnice mu dakujem ale keby to neurobil tak sa zariadim aj inak neschopna zase nie som, neviem ci som chcela tak vela aby mi podal ruku a povedal ze mi blahozela..alebo ten ,,sprosty,, kvet. Verim tomu ze do roboty sa mu da ist aj,bez bajku ale to by musel chciet myslim ze kazdy by bol na mojom mieste sklamani..ze mi nedoprial ani tych ,,5 minut slavy,, a povedat ze visc neskor ...proste mam pocit ako keby som urobila nieco zle nie ze som nieco dokazala ...ak si myslite ze som vyuzivacna mrcha nech sa paci ale ak by som bola tak uz spolu nie sme ...to si treba uvedomit

Mrcha

Tak ked cakate na moju reakciu na situaciu tak tu je:chodime spolu tri roky za ten cas sa vela zmenilo za to ze mi pomahal s diplomovkou som mu neskutocne vdacna a neraz som sa podakovala kazdy jedenkrat ked mi pomohol ja podakujem, aj to ze mi vytlacil otazky na statnice mu dakujem ale keby to neurobil tak sa zariadim aj inak neschopna zase nie som, neviem ci som chcela tak vela aby mi podal ruku a povedal ze mi blahozela..alebo ten ,,sprosty,, kvet. Verim tomu ze do roboty sa mu da ist aj,bez bajku ale to by musel chciet myslim ze kazdy by bol na mojom mieste sklamani..ze mi nedoprial ani tych ,,5 minut slavy,, a povedat ze visc neskor ...proste mam pocit ako keby som urobila nieco zle nie ze som nieco dokazala ...ak si myslite ze som vyuzivacna mrcha nech sa paci ale ak by som bola tak uz spolu nie sme ...to si treba uvedomit

PeťoN.

Takéto problémy by som radšej riešil vo dvojici a nie prostredníctvom fóra, nebodaj Fb. Tým, že to neriešiš s ňou, ale s okolitým svetom, iba prilievaš olej do ohňa.
Moja snúbenica tento rok tiež končí VŠ, DP prácu a aj prípravu na štátnice sme mnohokrát riešili spoločne, nakoľko ja som v tom istom odbore končil pred 2 rokmi, ale slovíčko ďakujem u nás padlo neskutočne mnohokrát. Určite plánujem nejakú oslavu po štátniciach, hoci mi už máme 20 mesačného fešáka, takže je to kus ťažšie, ale viem, že to automaticky neočakáva.
Možno to ani ona nemyslela tak, ako to celé dopadlo. Nechcem sa nikoho zastávať, ale aj nervy ešte určite hrali svoju rolu. V dvojici sa takéto veci diskutujú ľahšie ako s cudzími ľuďmi, ktorí nevidia do situácie. V takých napätých situáciách stačí jedno slovíčko, ktoré je zle vysvetlené a problém je na svete.