...ako by ste zareagovali ak by otec vasho dietata kratko po narodeni pozadoval test otcovstva s tvrdenim ze pocul o tom ako sa obcas vymeni dieta v porodnici a pride sa na to az o par rokov ak vobec. Test by zorganizoval sam a dieta by kvoli nemu nemuselo nikam chodit (vyter z ust doma). A ako by ste zareagovali ak by tento test urobil za vasim chrbtom???
Otazka na zeny...
Ak by som to zhrnula, ja nemám dosť empatie, Filip TT je nerozumný, Mesačný princ je psychopat a pravdu má len adr1a, ktorá vidí veci ako ty, Ovecka.
A prečo si sa ty vlastne niekoho pýtal na názor?
adr1a no vidis tak to vidim aj ja... samozrejme aj ja som ochotny ... inak si ale myslim ze maju partneri aj pravo na sukromie SMS Maily vyrait si sam s kamaratmi ale toto tam urcite nepatri...
Viete. Ak ste sa s tym nikdy realne nestretli tak podaktori tu pisete ako keby pod LSD.
Ja som sa s takymito pripadmi na zaciatku mojej prof.kariery v praxi bezne ako na pase stretavala (tahanice po sudoch, urcovania otcovstva, alimenty ai ai. Nastastie to uz roky nerobim). No tie deti boli realne. Aj tie zeny a muzi. Na zaciatku je vzdy velka laska a potom nevery facky podvadzania zakernosti ataky fyzicke psychicke, snaha osklbat partnera o vsetko co ma, vydierania ai ai.
U nas v rodine sa tiez nieco take uz stalo.
Takze ak nemam co skryvat testom DNA by sa nebranila. Lebo ak milujem mam vztah tak vernost oddanost ai je pre mna normalna prirodzena samozrejma. Moze si robit testy kolko chce. Ja by som nemala co skryvat. Coho sa bat. Bodka.
Moireal myslis ze doplaca na tie deti bez toho aby boli jeho? ono v jeho pripade ide aj o dedicstvo kedze vydedit svoje deti neije vobec lahke...
inak uz sme sa o tom bavili a nenarazil som na odpor...chcel som len vediet dopredu ci mozem take nieco ocakavat. viackrat sa mi stalo ze nieco co som povazoval za nevinne napr ten HIV test u niektorych moze rozvirit emocie. takisto ak by napr bol mozny nejaky screening DNA na odhalenie moznych chorob dedicnych chorob atd a partnerka by to odomna chcela tiez by som s tym nemal problem... proste ono sa to volakedy nerobilo ale len preto ze nebula na to technologia. Otcovstvo bolo ale vztdy dolezita vec vid napr haremy kde mohli len eunuchovia atd.
Inak je to od veci ale historia ma velmi fascinuje precital som uz cez 10 000 stran o tom ako ludia zily v minulosti. treba mat na pameti ze to boli geneticky ludia presne ako my a teda to co oni robili ako sa spravali nam vela pomoze pochopit nas samych... tiez uznavam ze niekedy ma mozu mat za cudaka ked robim taketo veci ale odkedy to robim sa citim ovela spokojnejsie ako predtym.
Keď si už takto empaticky naladený, zaujímalo by ma, či ti ide čisto o finančnú stránku veci, aby si nemusel 18 rokov platiť na cudzie decko, alebo ti ide okrem toho aj o dokázateľne dôveryhodný partnerský vzťah. Lebo takto budeš musieť robiť partnerke výter z pošvy zakaždým, keď príde z práce, z obchodu alebo školenia, aby si mal dôkaz o jej dôveryhodnosti. V tom prípade ťa zrejme vyjde lacnejšie pás cudnosti a kľúčik. Nájdeš na internete. Je možné, že partnerka to potom zoberie bez scén a úplne rozumne investuje do podobných zariadení pre teba.
Ovecka, myslim,ze si uz viackrat pisal o tom, ze tebe je jedno keby si bol podvadzany alebo ze netrvas na tom byt jediny sexualny partner tvojej frajerky. Ty uznavas sexualnu volnost, co je v poriadku ak to tak chces, ale ked uz mate mat to dieta, tak asi logicky chces aby bolo tvoje. Vacsina ludi takuto "volnost vo vztahu" nehlada, nepotrebuje. Ano, su potom ludia majetnicki ale ked uz planujes si s niekym zalozit rodinu, nevyplaca sa viest taky zivot, vid. tvoje otazka. Ocividne ta to trapi. Ak ste takto nastaveni, tak sa o tom otvorene porozpravajte a poziadaj aj o ten test, samozrejme slusne.
Ako vidis, vacsina ludi vedie monogamne vztahy, preto by reagovali dotktnuto. To by vsak vas pripad byt nemal, ak ste k sebe uprimni. Ak nie, tak sa iba hrate na nieco, co nieste schopni trvalo udrzat. Inak, ty asi nebudes ako Boris Kollar, ten sa neobtazuje zrejme chodit na testy otcovstva :D
Mesačný princ nemachruj... je vidiet ze si deprimovany neustale sa stazujes na vsetko posobis takym ubytym dojmom takze kecy o tom ako ti to vyhovuje su smiesne... a tiez ak by si kvoli takemu nieco vymazal niekoho zo svojho zivota tak si psychopat... normalny lovek by toho nebol schopny
0vecka - mať potomstvo som za prioritu nikdy nepovažoval. Nie je to podľa mňa tak, ako píšeš ale ok.
Nie som síce žena, ale ak by ma niekto konfrontoval s niečím takýmto alebo čímkoľvek podobným, tak by som tomu človeku už viac nedôveroval. Okamžite by som s ním ukončil akýkoľvek kontakt. A to doslova!
Messje inak neviem preco sa to snazite obaja porovnavat s inymi detmi ktore mozno beaju po svete... akoze podla mna to nieje az taka dolezita informacia. Vsetci ludia ci si to uz chcu priznat alebo nie su naprogramovani aby sa rozmnozili a vychovali svoje potomstvo. To je uplny zaklad bez toho clovek stastny nebude. Aj ked ma na hovno pracu moze mat nejaku chorobu byt spolocensky neakceptovany tak to vsetko nieje take dolezite ako mat potomstvo. Preto je takato infoska extremne dolezita. Co sa nevery tyka staci prelistovat toto forum kolko zenskych to tahalo paralelne s inymi a co ma robit ked nahodou otehotnela? je logicke ze sa snazi dat svojmu dietatu co najlepsie a teda ze vyuzije nevedomost muza ktory si mysli ze je to jeho dieta.
3% ak je to Pravda je imho velmi velmi velke cislo. Ak by som ti napr povedal ze si hodim dvoma 10stennymi kockami a padne mi cislo mensie ako 4 a potom ta zabijem tak by si bola akoze kludna ze nic sa nedeje? a presne taka ta sanca je a fakt ci niekomu doverujem alebo nie nic na tomto cisle nemeni.
inak mna kebyze niekto posle na HIV testy tak s tym fakt nemam problem vobec by sa ma to nedotklo...