Som paranoidna?

Príspevok v téme: Som paranoidna?
123veronka

Ahojte. Asi sa vam to bude zdat hlupe, ale chcela by som pocut vas nazor. Mozno hlavne muzov.
Ide o to, ze predo mnou sa mojmu frajerovi pacila moja kamaratka. Stale jej pisal, vyznaval lasku. Potom spoznal mna. Dali sme sa dokopy, je nam spolu dobre, ale obcas mam pri nej zvlastne pocity. Je to moja dobra kamaratka, stastne zadana, z jej strany tu nie je nic zle. Nemala zaujem vtedy a teraz ho mat urcite tiez nebude. Ale trosku ziarlim. Su obcas situacie, ked sa necitim dobre. Napriklad, ked sme v podniku a oni dvaja spolu hraju futbal, lebo mne to nejde(ako mi frajer povedal). Smeju sa stale, rozpravaju, dotahuju. Minuly vikend sme isli von posediet. Bola tam dlhsia lavicka, sadla som si prva a on nic. Ju posielal vedla mna a ze on si sadne nakoniec. Preco chcel sediet vedla nej a nie pri mne? Ked sa o nej obcas bavime, vtedy mi prave naopak pride zatrpnuty. Kritizuje ju. Tak co si mam mysliet? Podla mna je raneny, ze ho nechcela a stale sa mu dost paci, preto na nu tak "nadava" v sukromi:( alebo so to namyslam? Ona je pekna baba, velmi vela chalanov by ju chcelo. Aj sa priznal, ze ked sme spolu, stale nam odom na zadky pozera a tak. Ona nosi vzdy vystrihy, kratke sukne, rada vystrkuje prsia. Je na sa na co pozerat. Ale...ja neviem

kafe

veronka, čo už, stáva sa. Ten chalan to ani nemusel robiť vedome, jednoducho sa od kámošky neodpútal. A ty si to cítila. Čas vždy ukáže veľa, netreba ani nejak strašne premýšľať a analyzovať veci. Spomínaj na to čo bolo fajn, poďakuj sa mu za pekné chvíle, vyrev sa... A hlavu hore, ide sa ďalej.

Hmm, aj anjelik sa občas kopne. Ako každý smrteľník.

123veronka

Pred par dnami som sa s nim rozisla. Kamoska sa zasnubila, stretli sme sa vonku....on zacal mat nervy, uplne bol vytoceny. Aj s jej frajerom sa pohadal. Pekne mi to potvrdilo, ze som bola iba nahrada. Asi ma nikdy nic tak nezabolelo ako toto zistenie.

anjelik *

Nie, blueberry, intuícia je niečo úplne iné, V prípade Veronky sa udiala úplne iná udalosť. Nechala sa ovládnuť predstavou svojej priateľky, aká je ona úžasná, priateľka, uverila jej a začal sa v nej ponárať, až sa skoro utopila..Vo svojej vlastnej predstave, vytvorenej podľa vzoru priateľky, ktorá následne ovládla jej vnútro, jej dušu a výsledným efektom boli pochybnosti o sebe samotnej, žiarlivosť a iné vychutnávky. :o) To sa občas stáva, že nás ovládnu predstavy a mávajú s nami jedna radosť. :o)

Mesačný princ

Podľa mňa nie si ani paranoidná a ani žiarlivá. Ale uvidíme.

Sprav len to, čo cítiš, že máš urobiť. Nikdy nedaj na nikoho, len na seba, aby si v živote neskôr neľutovala! Je dobré ak ti niekto povie, že je oheň horúci a varuje ťa. No aj tak sa musíš popáliť, aby si vedela o čom ten človek hovorí.

Držím ti palčeky, aby bolo všetko tak, ako si si vysnívala a aby si bola spokojná.

123veronka

Co sa tyka sebavedomia, tiez som ho velmi nepobrala. Ale urcite je to lepsie, ked som uz prec zo strednej skoly :) Mrzi ma, ze si tym kazim vsetko pekne. Len aj pri nej som zvyknuta, ze asi zo seba nieco vyzaruje, co vela muzov pritahuje. Aj ked sme vonku, vidim ako sa na nu divaju. Pytala som sa uz par kamaratov, co na nej vlastne vidia a nikto mi nechcel povedat. Asi aby som sa neurazila alebo co.

123veronka

Aj to tak mame. Ze vsetci sa stretneme mozno tak raz- dva za mesiac. Inak som s nim sama alebo sme s inymi kamaratmi. Kazdy mame aj svoj priestor. Ja chodim von sama s kamaratkami a on sam s kamaratmi. Ale tak vacsinu casu travime spolu.
Ja ani nemam pocit, ze to nejako ukazujem. Ze mi to vadi. Iba ked mam ozaj slabu chvilku sa ho na to spytam, ked som smutna a vsetko na mna viac dolieha. Ale vtedy mi povie, ze ja som pre neho dolezita. Ved co ine by frajerke povedal :D Aj som bola prekvapena, ze vycitil, ze s nou sutazim.

DontWorry

Veronka, paranoidna nie si, kazda z nas by sa citila v tej situacii neprijemne. Ja by som sa zacala chovat trochu takticky. Neriesila by som to s priatelom ani kamaratkou, jednoducho by som zariadila to, aby sa oni dvaja stretavali minimalne. To neznamena, ze jeho odrezes od kamaratov, ale vyhradila by som si dost vela casu na to, aby sme boli spolu osamote a keby som chcela byt s kamoskou tak by som sla s nou si sadnut bez neho. A z casu na cas by sme sli von aj ako partia, ale nebola by to pravidelnost. On tiez nech si potom travi cas s kamaratmi rovnako ako ty s nou. Kebyze ju chcel vidiet tak si najde hocjaky spôsob ako sa s nou stretnut aj poza tvoj chrbat. Ale ak trochu zapnes sedliacky rozum tak to mozes pekne zariadit aj tak, aby oni vobec tusili o tom, ze ti daco prekaza :)
A mimochodom tiez si myslim, ze ona vela sebavedomia nema. Uz len ten pocet vztahov svedci o tom. To ze je tolko obletovana a tolko toho zazila vôbec nevypoveda o tom aka je ziadana...mozno len to aka je lahka korist. Ty bud spokojna sama so sebou a v ziadnom pripade sa s nou neporovnavaj.

adr1a.

Veronka. Dobre ti tu vsetci radia tak posluchni) a to, ze nema dovod mat nizke sebavedomie si len ty myslis)) nejdem to rozoberat co vsetko tomu vypoveda nasvedcuje ale ver starsej skusenejsej) a pamataj, ze zenam nikdy 100% verit nemozes) hlavku hore a usmievaj sa. Usmev robi kazdu zenu krasnou pritazlivou