Ahojte. Asi sa vam to bude zdat hlupe, ale chcela by som pocut vas nazor. Mozno hlavne muzov.
Ide o to, ze predo mnou sa mojmu frajerovi pacila moja kamaratka. Stale jej pisal, vyznaval lasku. Potom spoznal mna. Dali sme sa dokopy, je nam spolu dobre, ale obcas mam pri nej zvlastne pocity. Je to moja dobra kamaratka, stastne zadana, z jej strany tu nie je nic zle. Nemala zaujem vtedy a teraz ho mat urcite tiez nebude. Ale trosku ziarlim. Su obcas situacie, ked sa necitim dobre. Napriklad, ked sme v podniku a oni dvaja spolu hraju futbal, lebo mne to nejde(ako mi frajer povedal). Smeju sa stale, rozpravaju, dotahuju. Minuly vikend sme isli von posediet. Bola tam dlhsia lavicka, sadla som si prva a on nic. Ju posielal vedla mna a ze on si sadne nakoniec. Preco chcel sediet vedla nej a nie pri mne? Ked sa o nej obcas bavime, vtedy mi prave naopak pride zatrpnuty. Kritizuje ju. Tak co si mam mysliet? Podla mna je raneny, ze ho nechcela a stale sa mu dost paci, preto na nu tak "nadava" v sukromi:( alebo so to namyslam? Ona je pekna baba, velmi vela chalanov by ju chcelo. Aj sa priznal, ze ked sme spolu, stale nam odom na zadky pozera a tak. Ona nosi vzdy vystrihy, kratke sukne, rada vystrkuje prsia. Je na sa na co pozerat. Ale...ja neviem
Som paranoidna?
Ahoj. No paranoidná určite nie si. Paranoja je psychické ochorenie osobnosti kde si pacienti vymýšľajú bludy, ktoré majú za sebou vlastný vymyslený príbeh a majú potrebu každého presviedčať o tom, že to je skutočné. Žijú vo vlastnom svete klamstiev a bludov a veria im. Napríklad vidia niekoho cudzieho na ulici a myslia si, že to je nejaký sériový vrah a že ho ten človek určite sleduje a snaží sa mu ublížiť...
Máš len zrejme chalana záletníka normálne mu to povedz a skús aj ty pozrieť nejakému chalanovi na zadok a flirtovať ako zareaguje nech mu trošku spadne hrebienok :)
Urcite nie si paranoidna a ver tomu, co citis. Je to intuicia, ktora byva pravdiva. Ver sebe na prvom mieste.
myslim si ze nie si paranodina.