Ahojte. Asi sa vam to bude zdat hlupe, ale chcela by som pocut vas nazor. Mozno hlavne muzov.
Ide o to, ze predo mnou sa mojmu frajerovi pacila moja kamaratka. Stale jej pisal, vyznaval lasku. Potom spoznal mna. Dali sme sa dokopy, je nam spolu dobre, ale obcas mam pri nej zvlastne pocity. Je to moja dobra kamaratka, stastne zadana, z jej strany tu nie je nic zle. Nemala zaujem vtedy a teraz ho mat urcite tiez nebude. Ale trosku ziarlim. Su obcas situacie, ked sa necitim dobre. Napriklad, ked sme v podniku a oni dvaja spolu hraju futbal, lebo mne to nejde(ako mi frajer povedal). Smeju sa stale, rozpravaju, dotahuju. Minuly vikend sme isli von posediet. Bola tam dlhsia lavicka, sadla som si prva a on nic. Ju posielal vedla mna a ze on si sadne nakoniec. Preco chcel sediet vedla nej a nie pri mne? Ked sa o nej obcas bavime, vtedy mi prave naopak pride zatrpnuty. Kritizuje ju. Tak co si mam mysliet? Podla mna je raneny, ze ho nechcela a stale sa mu dost paci, preto na nu tak "nadava" v sukromi:( alebo so to namyslam? Ona je pekna baba, velmi vela chalanov by ju chcelo. Aj sa priznal, ze ked sme spolu, stale nam odom na zadky pozera a tak. Ona nosi vzdy vystrihy, kratke sukne, rada vystrkuje prsia. Je na sa na co pozerat. Ale...ja neviem
Som paranoidna?
Tak ešte rozlišuj krátkodobé poblúznenie a dlhodobú lásku alebo ako to nazvať. Pozri, ak by sa jedného krásneho dňa stalo, že by dotyčná luskla a priateľ by zareagoval, tak by ti jedine uľahčil odchod s hrdosťou, ale nemyslím si, že by sa to malo stať. 15 chlapov tiež nie je na chválenie. Proste je prelietavá. Niekto to nazve, že nenašla toho pravého, ale vieš... :D Krása je tak relatívna.
Áno, nechcela ho, ale raz sa pobozkali, keď boli "v nálade". Odvtedy nič a len sa ju snažil získať
Neviem11111, máš pravdu, nezostalo by to tak vo mne. Ale ona mi ukázala správy, povedala, ako ju volal von a ona neprišla nechala ho čakať...ako ju bozkával.
Možno síce nie sú chcené na vzťah, ale minimálne môžu každému pomotať hlavu a mať skoro každého, keď lusknú prstami :D A celkom by ma štvalo, keby ho priťahuje viac ako ja
Pochop, že veľmi obletované baby nie sú baby chcené na vzťah... :P
Snažím sa nejako prekonať moju žiarlivosť a tým sa aj vyrovnať sama so sebou bez toho, aby som stratila kamarátku. Necítim sa pri nej veľmi dobre iba vtedy, keď je tam aj frajer a moc sa rozprávajú alebo je vyzývavo oblečená. My dve sme mladšie. Ja budem mať 23, ona má 24. On má 29.
Asi teda nie je dobré, ak sa stretnete všetci traja, je to nepríjemná situácia a dejú sa čudné veci.
uprimnost je jedna vec a druha je to ako to urobila a odartikulovala - hned ta volala von ako keby sa neviem co stalo surne a ze on po NEJ rok isiel a ONA ho odmietla. keby to urobila inak, mozno by to v tebe takto neostalo.
tak sa s nou prestan stretavat ked sa potom necitis dobre a vyrovnana sama so sebou. a radsej mat jedneho frajera a normalny vztah nez hentolko. predpokladam, ze ste celkom mladi, preto jej 15 frajerov asi dost vypoveda o tom, ze to, ze je pekna, je asi tak vsetko.
Ja som myslela, že len chcela byť úprimná a povedala mi to. Nie že by tým bola ranená.
Sme kamarátky od detstva a rozumieme si. A nepovedala by som, že ju niekto nemá rád. Len toto vytváralo trošku napätie. Keď sme vonku samé, je to úplne super. O všetkom sa dokážeme porozprávať. A nechcem stratiť aj dobrú kamarátku