Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som paranoidna?

Príspevok v téme: Som paranoidna?
123veronka

Ahojte. Asi sa vam to bude zdat hlupe, ale chcela by som pocut vas nazor. Mozno hlavne muzov.
Ide o to, ze predo mnou sa mojmu frajerovi pacila moja kamaratka. Stale jej pisal, vyznaval lasku. Potom spoznal mna. Dali sme sa dokopy, je nam spolu dobre, ale obcas mam pri nej zvlastne pocity. Je to moja dobra kamaratka, stastne zadana, z jej strany tu nie je nic zle. Nemala zaujem vtedy a teraz ho mat urcite tiez nebude. Ale trosku ziarlim. Su obcas situacie, ked sa necitim dobre. Napriklad, ked sme v podniku a oni dvaja spolu hraju futbal, lebo mne to nejde(ako mi frajer povedal). Smeju sa stale, rozpravaju, dotahuju. Minuly vikend sme isli von posediet. Bola tam dlhsia lavicka, sadla som si prva a on nic. Ju posielal vedla mna a ze on si sadne nakoniec. Preco chcel sediet vedla nej a nie pri mne? Ked sa o nej obcas bavime, vtedy mi prave naopak pride zatrpnuty. Kritizuje ju. Tak co si mam mysliet? Podla mna je raneny, ze ho nechcela a stale sa mu dost paci, preto na nu tak "nadava" v sukromi:( alebo so to namyslam? Ona je pekna baba, velmi vela chalanov by ju chcelo. Aj sa priznal, ze ked sme spolu, stale nam odom na zadky pozera a tak. Ona nosi vzdy vystrihy, kratke sukne, rada vystrkuje prsia. Je na sa na co pozerat. Ale...ja neviem

123veronka

Ja uz neviem. Ale nie sme spolu kratko. Uz to budu dva roky a ona ma tiez svojho. Ani sa moc nestretavame. Mystile, ze by to so mnou aj tak tolko tahal?

Mesačný princ

123veronka - no podľa tohoto to nevidím dobre. Buď ťa má za náhradu alebo sa snaží vyvolať žiarlivosť u tej druhej tak, aby o neho zabojovala ona.

Nič iné mi tu z toho nevyšlo, tak ak sa mýlim, tak ma oprav

123veronka

No a bohuzial, on uz o mojej ziarlivosti vie. S tym asi nic nenarobim. Ale snazim sa ho aj ja obcas podpichnut, aby si mnou nebol az taky isty

123veronka

Stretli sme sa nahodou. Bude to trosku zamotane :D Zacala som znova chodit von s mojimi starymi kamaratkami a jeden vecer sme sa vsetci videli. Asi o par dni na to mal jeho najlepsi kamarat oslavu a isli grilovat. Jedna z mojich kamaratok tam bola a volala mi, ci sa nepridame aj my ostatne, ze nas volaju. Neskor mi ta kamaratka povedala, ze som sa zapacila terajsiemu a on jej kazal nas volat. No a vlastne tam sme sa spoznali. Ale necitila som sa moc dobre, lebo on sa stale bavil s tou peknou, ked sme vecer osameli, smial sa na vsetkom, co povedala. Dalsie dni zacali chodit von v taky isty cas a na take iste miesto ako my aj ti chalani. Vtedy sme naplanovali dalsiu grilovacku. Isla som, bavili sme sa. (Vtedy ta pekna kamaratka tam nebola) No a skratim to, na konci vecera sa bavil uz len so mnou a pobozkali sme sa. On sa spytal, ci ma moze pobozkat a tak. Slravil prvy krok.Potom ma zacal volat von, randili sme, pozval ma vela raz na veceru...bla bla klasika :)
Ked to zistila pekna kamaratka, zavolala ma von a povedala, ze on asi rok po nej velmi isiel a ona ho nechcela. Vtedy som sa ho hned opytala, ci som iba nahrada a stale mi tvrdi, ze nie som. Vraj on si vzdy hovoril, ze aj keby si s nou zacne, nevydrzalo by to dlho, lebo si nemaju moc co povedat a su uplne ini.

blueberryNN

Ano, presne toto by zaujimalo aj mna. Ako ste sa vy dvaja vlastne dali dokopy, kto zacal a kto bol ako iniciativny a ako ste sa stretli/stretavali na zaciatku. Tie okolnosti by tiez mohli nieco viac o vasom vztahu prezradit.

psych.

Hlavne mu nedaj pocítiť, svoju slabosť a žiarlivosť to v žiadnom prípade akonáhle bude mať pocit že si prehnane žiarlivá a chceš si ho silou mocou udržať tak časom skôr či neskôr ujde. Ty ako žena musíš mať nad ním a nad každým chalanom vždy navrch a hlavne ak pokukuje po kamarátke, keď to robí on sprav to aj ty, keď pôjdete spolu niekam pešo pôjde okolo nejaký chalan a povedz frajerovi, že aký mal ten chalan čo šiel okolo pekný zadok, nerob to často ale raz za čas aby sa uvedomil, že nie je na svete jediný... Musíš sa naučiť byť tak trochu mrška aby mu spadol hrebienok a aby bol on ten kto sa snaží urobiť všetko preto aby si ťa udržal ak to robiť nebude tak to nebol ten pravý a nemyslel to s tebou úprimne. :) A ináč ešte ak ti to nevadí, ako ste sa dali vlastne dokopy kto spravil prvý krok on či ty?

blueberryNN

Ani sa ti necudujem, ze ju vnimas ako hrozbu a ze sa snazis s nou stale sutazit, aj ked si to neuvedomues mozno a nerobis to umyselne. Ani ja by som sa necitila neohrozene, ak by moj partner v minulosti velmi chcel nejaku zenu, ta ho ale odmietala, dal sa potom dokopy so mnou, ale on vobec neskryva, ze sa mu stale velmi paci a aj si s nou rozumie a uziva si cas traveny s nou. Toto by postavilo do roly konkurentky kazdu zenu, ak by bola na tvojom mieste.

Otazka je, ako sa v tej situacii zachovat. Zacnem tym, ze nech uz sa deje okolo teba cokolvek, nezabudaj, ze najdolezitejsia pre seba si ty sama. To znamena, ze nech uz sa deje cokolvek, nikdy sa nezhadzuj a neznizuj do pozicie zufalky bojujucej o parnera za kazdych okolnosti. Teda ako napriklad teraz, pytas sa, ci si paranoidna. Odpoved je - nie si a on by sa mal uvedomit. Ty mas svoju hodnotu a ako partnerke by ti ju mal priznat. Ak to nedokaze, tak je otazne, nakolko si prenho tym, cim je on pre teba. A ak on odmieta vidiet to, co vidis ty a co vidime aj my tu z toho, co si nam povedala, tak mu na tebe prilis nezalezi. Namiesto toho, aby sa nad sebou zamyslel, tak sa na teba nahneva. Jednoducho tam je nulova snaha riesit cokolvek v tejto veci. A tvoje pocity prenho vobec nie su dolezute. Dolezitrjsie prenho je to, ze on s nou moze travit cas a uzivat si jej pritomnost. Mimochodom, vdaka tomu, ze sa dal dokopy s tebou,oze byt viac v jej blizkosti, ze? To je len taky dalsi namet na zamyslenie... A tiez mi z toho vyplyva, ze ak by tvoja kamaratja pivedala, ze ho chce, nebude vahat a da sa s nou dokopy. Takze byt tebou, popryslala by som nad tym najst si chlapa, pre ktoreho budes ty cislo jedna a nie tvoja kamaratka.

123veronka

Trochu som dufala, ze mi poviete opak. Ze si to len namyslam :(
Povedala som mu viackrat o mojich obavach. Ale vzdy mi povie, ze on lubi a chce mna a nech nevymyslam. Neviem, co mam robit. Je to moja prva vazna znamost. Mam mu verit? Nemam? Vsetko je vo vztahu fajn, okrem tychto mojich pochybnosti. A ked to spomeniem, vzdy sa na mna nahneva