Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som paranoidna?

Príspevok v téme: Som paranoidna?
123veronka

Ahojte. Asi sa vam to bude zdat hlupe, ale chcela by som pocut vas nazor. Mozno hlavne muzov.
Ide o to, ze predo mnou sa mojmu frajerovi pacila moja kamaratka. Stale jej pisal, vyznaval lasku. Potom spoznal mna. Dali sme sa dokopy, je nam spolu dobre, ale obcas mam pri nej zvlastne pocity. Je to moja dobra kamaratka, stastne zadana, z jej strany tu nie je nic zle. Nemala zaujem vtedy a teraz ho mat urcite tiez nebude. Ale trosku ziarlim. Su obcas situacie, ked sa necitim dobre. Napriklad, ked sme v podniku a oni dvaja spolu hraju futbal, lebo mne to nejde(ako mi frajer povedal). Smeju sa stale, rozpravaju, dotahuju. Minuly vikend sme isli von posediet. Bola tam dlhsia lavicka, sadla som si prva a on nic. Ju posielal vedla mna a ze on si sadne nakoniec. Preco chcel sediet vedla nej a nie pri mne? Ked sa o nej obcas bavime, vtedy mi prave naopak pride zatrpnuty. Kritizuje ju. Tak co si mam mysliet? Podla mna je raneny, ze ho nechcela a stale sa mu dost paci, preto na nu tak "nadava" v sukromi:( alebo so to namyslam? Ona je pekna baba, velmi vela chalanov by ju chcelo. Aj sa priznal, ze ked sme spolu, stale nam odom na zadky pozera a tak. Ona nosi vzdy vystrihy, kratke sukne, rada vystrkuje prsia. Je na sa na co pozerat. Ale...ja neviem

123veronka

adr1a. možné to je, ale ona naozaj nemá dôvod mať nízke sebavedomie. Nechápem teda, prečo sa tak zachovala. Naozaj som myslela, že len chcela byť úprimná, no asi som to ta videla len ja. Si pripadám teraz trošku ako taká naivka :) Možno nevedela, čo to so mnou porobí a ani nad tým asi neuvažovala. Len mi všetko povedala, ukázala a bolo.
Ale nebudem si to už brať tak k srdcu, keď mám úplne iný pohľad na situáciu z vašej strany.

adr1a.

Veronka. Ja si myslim, ze ta tvoja kamoska ma este menej sebavedomia nez ty) lebo ona ma hl.kapital len svoj vyzor. Ty zrejme viac. Keby mala dostatok sebavedomia ai, tak ti neukazuje sms co jej v tej dobe pred ztahom s tebou este vypisoval, nepitvala by sa tak v tom detailne, proste uz vtedy ukazala svoj charakter a svoju "hlbku". Stacilo ti to raz povedat a dost. Naco ukazovat sms, detailne opisovat ako ju balil a chcel? Neslo jej o to, vyvolat v tebe pochybnosti ziarlivost, posliapat po tvojom sebavedomi? Ja si myslim ze vtedy dost utrpelo jej Ego) lebo nebojoval o nu, nemohla sa s nim zahravat ako mozno s inymi, neskakal ako ona piskala a vy ste spolu uz 2r. To o niecom svedci. Naozaj neziarli a nekaz si pekny vztah. Myslis ze ked si tymto sama po5erkas vztah budes spokojnejsia?? Urcite NIE. Zahod to za hlavu a hore hlavu. Neziarli. Uvedom si svoju cenu krasu ai kvality. Na tom stavaj a ze mate pekny vztah. Ach vy zeny))

123veronka

Ďakujem, že sa mohla vyrozprávať. Asi mi to otvorilo oči a skúsim na to zabudnúť. Naozaj to bude asi tým a uvedomila som si to. Naozaj ďakujem :) Keby neviem také podrobnosti, tak na to zabudnem.

neviem11111

ano, je to podla mna cele sposobene tym, co a ako ti ona rozpravala, ked ste sa davali dokopy. keby sa len dozvies v ramci beznej debaty, ze kedysi sa mu pacila aj ona, myslim, ze by to toto s tebou vobec neurobilo.

123veronka

Takže to možno nakoniec ani tak nie je, on už kašle na ňu, ale ona mi dala takého chrobáka do hlavy tým, že mi všetko veľmi farbito vylíčila?

Simyslim, nie a nehovor mi radšej ani také veci! :D Nie, nie, žartujem. Na tom som nemyslela :)

neviem11111

a toto mi nepripada ako kamaratska uprimnost ale ako hladenie vlastneho ega, ked si chlap, ktory mi nadbiehal, nasiel frajerku. ona tym nechcela urobit dobre tebe ale sebe, na podvedomej urovni celkom urcite.

psych.

Hlavne pokoj, nie je to potom až tak zlé. Len nežiarli ako ti anjelik napísal/a žiarlivosť je zabijak na vzťahy musíš mu dať pocit, že mu dôveruješ, nie že žiarliš ale zase na opačnú stranu, dôveruj ale preveruj ale on to nemusí vedieť samozrejme, ja to vidím tak, že ťa len chcel podpichnúť, tiež to niekedy robím, keď sa povedzme, priateľka priveľmi napcháva a nejaké tie kilečká priberie a tiež ju sem tam porovnám s nejakou fitness modelkou z facebooku (keby to nespravím o mesiac narieka aká je tučná a ona robí mne to isté :D) robím to v rámci takej zdravej vadenice a vždy sa nakoniec udobríme :D Podľa mňa mu ide čisto len o to aby ťa provokoval a podpichoval môj názor, nepoznám ho ale skús sa nad tým zamyslieť. Ste spolu 2 roky určite s tebou nie je takú dobu len z trucu... Pokoj kľud a žiaden smútok a žiarlivosť venujte sa jeden druhému, nie žiarlivosti. :)

neviem11111

pozri, 29 je uz celkom zrely muz a kedze je s tebou dva roky, nepredpokladam, ze je to takto. ocividne po tebe hned ako ste sa spoznali vystartoval, preco si teda myslis, ze sa mu ona paci fyzicky viac? ked ti este aj povedal, ze mas krajsi zadok? (co myslel rozhodne ako kompliment, ale komplikovany zensky mozog si to prelozil a urazil sa, poznam to tiez :D )
nenechaj si tymto pokazit inak uplne pekny vztah (vychadzam z toho co pises). aj ty mas urcite vo svojej minulosti niekoho, kto sa ti pred tvojim terajsim priatelom pacil. a muzi su taki, ze ked su nezadani, tak proste skusaju, mozno to vobec nie je ze balil len ju, ktovie ako to bolo, mozno to vobec nebolo take intenzivne, ako to chapes ty. je zbytocne sa tym zaoberat lebo teraz je s tebou a lubi teba. a ked nechces prist o kamaratku a ani o priatela, tak mozno sa aspon skuste nestretavat vsetci spolu, ked je to take neprijemne a sposobuje to take cudne situacie.