Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vzťahy - ja .- partner - svokra a nekonečný kolotoč

Príspevok v téme: vzťahy - ja .- partner - svokra a nekonečný kolotoč
porážamaznej

Ahojte,

chcela by som Vás poprosiť o Váš názor. dostala som sa do jednej veľmi nepríjemnej a zložitej situácie - ja - partner - svokra.

pokúsim sa to skrátiť. sme spolu už 9 rokov (nie sme manželia), bývame v jednej dedine a v podstate každý doma, presúvame sa medzi dvomi domácnosťami. mňa to však už omrzelo a tak som vyplatila surodencov a prerobila som poschodie u rodičov na 3 izbový krásny byt. takže máme konečne svoje miesto. predpokladala som, tak ako všetci okolo mňa, že sa ku mne nasťahuje. samozrejme jeho ego utrpelo tým, že ja som bola tá, ktorá vyriešila bývanie, on mal inú predstavu a bla bla, jeho predstavy boli predstavami aj po 8mich rokoch a mňa už nebavilo čakať. budem mať 28 rokov a som dosť stará na to, aby som si viedla svoju domácnosť. lenže teraz mám problém, že partner odomňa vyžaduje, aby som trávila 3 - 4 noci týždenne u svokrovcov, v jeho detskej izbe 3 x 3 metre ( svokra mi za náš cvzťah narobila veľmi veľa zlého, iná žena by s ňou možno ani neprehovorila), kde nám svokra vojde o jedenástej 5 krát niečo povedať bez zaklopania. skrátka nulové súkromie. úprimne mi to začína tak neskutočne liezť na nervi, že už neviem ako z toho von. nie je to na hlavu, že keď máme svoju domácnosť, aby sme takto fungovali? navyše ich rodina je rozvrátená, svokra so svokrom sú na nože, každý deň hádky a iné zlé veci. na jednej strane chápem že mu je ľúto mamy, lebo od seba všetkých odohnala keď bola zlá, ale na druhej strane si hovorím prečo ja mám stále niekomu ofukovať zadok za jeho chyby v zivote. chcem normálne fungovať, bez toho aby mi svokra chodila za riťou a hneď vyzvedala čo robim, čo idem robiť, čo hovorím, kam idem, prečo tam idem, ako to robim a nech to tak nerobim a podobne.

AKO MU TO MAM VYSVETLIT, že mi jeho mama lezie na nervi tak, že som schopna ho kvoli tomu opustit? keď načnem túto tému, je to vždy hádka ako vyšitá a on somnou o tom nechce veľmi hovoriť.

Ďakujem za Váš názor.

Messje

Ooops tak to je ina kava
To ale neznamena ze ked jeho rodicia si znicili vztah musi ho znicit kvoli nim on ten vas.Musi mame povedat ze jej zivot je jej vyber.On si vyberie ten svoj.Ked bude s tebou vzdy moze ku mame zajst ale vy si ho znicit nenechajte.Matka moze vyviest hocico aj ked ste na rybach.Aj ked...to vyzera ze to budete mat vzdy problematicke.Ona tam bude vzdy.Vzdy ho bude vydierat.Nech si povie dost.Tak ako ty.

Filip TT

Pocuj, planujete deti v dohladnej dobe? Skus sa opytat svojho mileho, ci si vie predstavit vychovavat deti v tom prostredi....

Messje

Jeho matka je typ cloveka ktory nevestu nikdy neprijme.Ukradla si mu syna
Nikdy by si si tam nemohla navarit lebo by si to nevedela tak dobre a jemu by isto viac chutilo to jej.Ak mas takych rodicov,tak on uz len z trucu nechce lebo ziarli .Ti tvoji su tolerantni a respektuju tvoje sukromie.Maju svoje.Kym u nich to stale vrie.
Nemusis sa s nim rozchadzat.Len mu proste povedz stop.Ty v deckej izbe s dospelym clovekim a jeho mamou ktora tam stale chodi nechces.Chces si pobehat po byte v nohavickach a zubnou kefkou v ustach.Bez buzerovania.Stoj si za svojim.On pride.

poražamaznej

Filip ďakujem pekne, a to ešte nevieš že ja som sama rybárka a zvyčajne chytám najväščie ryby :D :D

porážamaznej

ja Vám poviem teda podrobnosti - prečo?

určite čiastočne aj z toho dôvodu, že mu je doma dobre. maminka mu skakala cely život okolo zadku a aj dneska mu uklada trenirky a ponožky a upratuje mu izbu.

ale iný problém je v tom. jeho matka je alkoholička, má niekoľko vážnych ochorení a pre chlast prestala brat lieky, uplne sa zanedbala, nie je schopná ísť ani do obchodu lebo vyzerá ako strašidlo... a jeho otec je ochlasta, tyran a gambler, no rodinka jak namaľovaná. títo dvaja po sebe celý život kričia a pľujú nadávky, na ktoré sa hambím aj pomyslieť. a on sa bojí, že by sa u nich stalo niečo zlé....
teraz sa situácia trochu zlepšila, ona nepije (aspoň myslím) a s mužom sa nebaví už mesiac, tak aj hádky trochu ustali. ale je sama, celý deň, nemá sa s kým porozprávať, lebo jej synovia na ňu nemajú čas ani nervy. tak čaká na mňa, na nevestu ktorú neznášala a ktorej robila roky zle. kvoli nej sme sa už rozišli raz, vymýšľala si na mňa, dokonca ma obvinila z krádeže peňazí. priateľ jej neveril a vždy bol na mojej strane, ale ja som jak taká p... chodila jedná pomáhať. ale darmo, za dobrotu na žebrotu.

nechcem sa k tomuto obdobiu už vracať, už som to raz prekúsla a otvára sa mi nožik vo vrecku keď si na to spomeniem..

ale aj toto môžu byť jeho reálne dôvody.

tiež ju nechcem mať na svedomí, že opitá ublíži sebe alebo niekomu inému, ale povedze, čo mám robiť?

priateľa milujem, nechcem o neho prísť, ale takto sa to nedá. musí sa rozhodnúť.

Filip TT

Mila zakladatelka, teba si asi zaskatulkujem do skatulky: vyborna partnerka. Si pri nom aj v dlhodobych tazkostiach a chodis s nim aj na ryby... :)

Filip TT

Ano, zvolil nespravne riesenie, ale nie je jedno z akeho dovodu. Keby zakladatelka chcela ten vztah zachranit a riesit to, tak by bolo dobre vediet, preco to tak chce.

poražamaznej

fuu tu sa to pekne rozbehlo, ďakujem moc krát za Vaše názory. áno ako niekto z Vás poznamenal, nie je to o tom, že on by nechcel, ale je tam citové vydieranie zo strany jeho matky. bože to je taky pribeh, že ten keby sem napišem sa ma pýtate či som normalna že som ešte s ním...

ja som tiež čakala, že bude aspoň trochu vďačný za to, čo som pre nás všetko urobila, ale on sa z toho podľa jeho slov nevie tešiť, lebo problemy doma, problemy v robote, hento a tamto a milion vyhovoriek...

fuuu no nebude to ľahké ale asi to tak budem musieť spraviť. bude si musieť vybrať.

ps: moj priateľ nie je zlý človek, je dobrák a máme sa naozvaj veľmi radi. máme spoločné záujmy ktoré nás silno spájajú, chodíme karavanom kempovať a chytať ryby, je nám spolu dobre. áno aj po 9tich rokoch. len keby sa proste cez to preniesol a začal žiť somnou tak ako sa patrí v našom veku. ako ľudia, nie ako 16ročné deti ktoré mama kontroluje aby nahodou nesexovali v izbe.

0vecka

Filip TT je uplne jedno ake su dovody... problem by si mal chlapec vyriesit sam a netahat do toho partnerku... navyse ona sama problem byvania vyriesila sama a nie aby bol rad ze ma sikovnu babu ktora riesi veci aj za neho ale este jej bude hadzat na krk svoju matku... a je jedno preco

0vecka

a co ked bol Hitler vlastne tymi zidmi sikanovany a v podstate on bol ta obet nakoniec ho dohnali az k samovrazde... ale niektori ho hned zaskatulkoali ako negativnu osobnost...