Zalubena do herca

Príspevok v téme: Zalubena do herca
Žofiaaa

Ahojte mam 17 rokov a pisem to sem preto lebo v mojom veku to uz nie je asi normalne...neszalubila som sa donho hned, ale postupne. Pacil sa mi od zaciatku, ale paci sa mi vela muzov. Neviem presne, ze kedy som sa donho zalubila, ale terax uz mozem povedat, ze ho milujem..ide o herca z Kusok zo mna, tam sa vola Kerem a v skutocnosti Gulbey Ileri. Stale na neho myslim, snivaju sa mi s nim rozne sny, v skole sa neviem sustredit, stale si predstavujem ake by to bolo keby sme sa stretli, keby sa ma dotkol, pobozkal ma...a taktiez ma strasne ubija, ze on o mojej existenci ani netusi, ze nikdy nevidel moje oci, nepocul moj hlas..a ze nikdy ma nebude lubit...:(( dnes v noci sa mi snivalo ze sa nam narodilo babätko, dievcatko a ja teraz nerozmyslam o inom, len o tom ze ako by vyzerala nasa dcera, ake by sme jej dali meno, aky by bol otec...ludia poradte mi co mam robit, uz mi ani jest nechuti, nic ma nebavi, nemam chut sa zabavat, zit bez neho....

/gloria/

Ja som takto kedysi davno pred 17 rokmi milovala Paddyho z Kelly Family :-D Tiez som nemohla jest, v skole som bola nekoncentrovana, len na neho som myslela, ze budem modelka, raz si ho najdem a budem s nim zit :-D Kym som sa stala modelkou, uz som ho nechcela a dnes ma uz vobec take typy nepritahuju ;-D

chapemta777

Nemusí to byť fake. Niektorí ľudia vedia presne ako na druhých, aj herci z toho žijú. Už len stačí nejaké citlivejšie obdobie(napr. puberta) plus jej možno chýba niečo emocionálne a vznikne z toho takéto prežívanie.

Alebo možno za tým niečo nie je,len ju to prejde :D

chápemta777

No aspoň sa osobne nepoznáte a neflirtuje s Tebou. Stále hovorím o hercoch z povolania. Aj to sa stáva. Takto ťa to o niečo skôr prejde narozdiel od prvého prípadu.

Moireal

Inak mne vravela sesternica, ze mala raz jednu kamosku, ktora bola posadnuta Tomom Hiddlestonom. Ze sa dozvedela, ze ma mat zase daky film. Co nieje nic vynimocne a ona z toho ostala taka hotova,ze nemohla ist ani do skoly. Na vek som sa radsej ani nepytala.
Sa nestacim cudovat, kde sa tato posadnutost berie. Ja sa nad hercami tak max. pousmejem a tam to konci. Ved su to ludia ako my. Bohvie za kolkymi by sme sa otocili na ulici,ak by neboli znami...

BradPitt

"Ani jeden chalan v mojom okoli sa mu nevyrovna...vlastne ziadny na svete"

Teraz si znacne rozosmutnila Brada Pitta... a pritom on ta tajne miluje. :-(

Hiffer

Určite je to fake téma. Sedemnásťročná by takto nereagovala. To píše nejaký starší chlap, ktorý sa takto zabáva.

blueberryNN

"Nie to nikdy neprejde!!!...viem ze sa spravam detinsky ale to ze to raz prejde nepripustam..nie je to platonicka laska, je to skutocna laska na cely zivot..nikdy nebudem schopna milovat ineho a nechcem si najst ziadneho priatela, lebo keby som pobozkala ineho mala by som pocit ze som podviedla moju jedinu lasku Gulbeya...."

Sama si uvedomujes, ako hlupo sa spravas. Tak sa necuduj, ze si ludia myslia, ze to je fake tema, pretoze na 17 rocne dievca to fakt vyzera, akoze nie je dusevne uplne v poriadku. Co ti tu radit? Nic.

Biela.Kobra

Žofiaaa, buď šťastné dievča. Nie je na tom nič zlé, keď dievčatá snívajú o hercoch, spevákoch či iných chlapcoch, ktorí sú v skutočnosti nedosiahnuteľní. Tým mužom to nijako neublíži a tebe to pomôže v emocionálnom vývoji. Práve v tom je sloboda a čaro tvojho jednostranného vzťahu. Tvoj vysnívaný muž je jediný, ktorý ti dá všetko, čo chceš. Nikdy ti nič škaredé nepovie, nikdy sa nebude s tebou hádať, môže ísť s tebou kamkoľvek chceš ty, poskytne ti všetko, čo len budeš chcieť. A nikdy ťa neopustí pre inú alebo preto, že by sa mu nepáčila tvoja postava či vlasy. Jedného dňa ho opustíš ty. To bude vtedy, keď tvoja láska k hercovi vychladne a keď sa v tvojom zornom poli objaví iný chlapec, ktorý už síce nebude taký dokonalý, ale bude skutočný. Buď šťastná.