Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zalubena do herca

Príspevok v téme: Zalubena do herca
Žofiaaa

Ahojte mam 17 rokov a pisem to sem preto lebo v mojom veku to uz nie je asi normalne...neszalubila som sa donho hned, ale postupne. Pacil sa mi od zaciatku, ale paci sa mi vela muzov. Neviem presne, ze kedy som sa donho zalubila, ale terax uz mozem povedat, ze ho milujem..ide o herca z Kusok zo mna, tam sa vola Kerem a v skutocnosti Gulbey Ileri. Stale na neho myslim, snivaju sa mi s nim rozne sny, v skole sa neviem sustredit, stale si predstavujem ake by to bolo keby sme sa stretli, keby sa ma dotkol, pobozkal ma...a taktiez ma strasne ubija, ze on o mojej existenci ani netusi, ze nikdy nevidel moje oci, nepocul moj hlas..a ze nikdy ma nebude lubit...:(( dnes v noci sa mi snivalo ze sa nam narodilo babätko, dievcatko a ja teraz nerozmyslam o inom, len o tom ze ako by vyzerala nasa dcera, ake by sme jej dali meno, aky by bol otec...ludia poradte mi co mam robit, uz mi ani jest nechuti, nic ma nebavi, nemam chut sa zabavat, zit bez neho....

Žofiaaa

To ako sa vola nie je podstatne...turecke mena su tazko zapamätatelne a pre mna je to Kerem, to meno sa mu hodi ovela viac...

Radca12

Pozor zlatko! To čo k nemu cítiš nemá nič spoločné s láskou. Ako môžeš milovať niekoho koho nepoznáš vznútra ? Navonok ťa priťahuje a možno si naivná a nechala si sa oklamať tým ako hrá svoju rolu a podľa toho usudzuješ je má také vlastnosti aj v skutočnosti, no rozhodne nemá, film je film a realita je iná. Nepoznáš ho, možno má milenky, možno je tyran, hajzel a možno je to dobrý človek, ale to ty nikdy poriadne nezistíš. Ak si pekná možno by ti to bábätko aj spravil, no potom by ťa najskôr opustil ako to herci zvyknú.

A ako ti pomôcť ? Jedine ty si musíš uvedomiť že to čo vidíš v TV je úplne iný človek ako v skutočnsti.
Inak zdá sa mi že keď som bol malý, tiež sa mi toto stalo a prešlo to, stačí triezvo uvažovať ;)

bez.prezyvky

Ja ti verim... Skor ma zaujima to, ako prebiehaju tvoje myslienky. Su len donho fanaticky zalubena alebo si aj predstavujes ako sa napr. rozpravate, mate nejake spolocne zazitky? napis o tom viac...

Žofiaaa

Nie to nikdy neprejde!!!...viem ze sa spravam detinsky ale to ze to raz prejde nepripustam..nie je to platonicka laska, je to skutocna laska na cely zivot..nikdy nebudem schopna milovat ineho a nechcem si najst ziadneho priatela, lebo keby som pobozkala ineho mala by som pocit ze som podviedla moju jedinu lasku Gulbeya....boze preco to tak je? Lubim ho a on ma nelubi a je odo mna tak vzdialeny...:((( sice v lete ideme na dovolenku do Turecka, ale aj tak ho tam nestretnem...ale uz len pri tej predstave ze budeme v jednej krajine, omnoho blizsie pri sebe ako teraz sa mi podlamuju kolena a srdce mi bije ako zvon :D asi som sibnuta..

Žofiaaa

Veronika..ja som uz platonicke lasky zazila, lubila som spevakov, hercov, moderatorov...atd. Ale toto je ine..cele moje srdce patri iba jemu...

Žofiaaa

0vecka..som pisala ze 17...pochybujem ze to prejde..este nikdy som nikoho nelubila tak ako jeho, o nicom inom uz nerozmyslam, nejem a ked si pomyslim ze nikdy ho neuvidim nazivo tak ma to privadza do zufalstva..:(((((