Ahojte mam 17 rokov a pisem to sem preto lebo v mojom veku to uz nie je asi normalne...neszalubila som sa donho hned, ale postupne. Pacil sa mi od zaciatku, ale paci sa mi vela muzov. Neviem presne, ze kedy som sa donho zalubila, ale terax uz mozem povedat, ze ho milujem..ide o herca z Kusok zo mna, tam sa vola Kerem a v skutocnosti Gulbey Ileri. Stale na neho myslim, snivaju sa mi s nim rozne sny, v skole sa neviem sustredit, stale si predstavujem ake by to bolo keby sme sa stretli, keby sa ma dotkol, pobozkal ma...a taktiez ma strasne ubija, ze on o mojej existenci ani netusi, ze nikdy nevidel moje oci, nepocul moj hlas..a ze nikdy ma nebude lubit...:(( dnes v noci sa mi snivalo ze sa nam narodilo babätko, dievcatko a ja teraz nerozmyslam o inom, len o tom ze ako by vyzerala nasa dcera, ake by sme jej dali meno, aky by bol otec...ludia poradte mi co mam robit, uz mi ani jest nechuti, nic ma nebavi, nemam chut sa zabavat, zit bez neho....
Zalubena do herca
Brumbrum nechapem preco si to myslis, preco mi neveris, ale ja ho skutocne milujem. Prisaham! A napisala som to sem lebo uz nezvladam svoj zivot..ale ty asi nevies milovat a preto neveris inym ze miluju..
brumbrum -> vitaj medzi nami, kludne sa tu usad a zniz sa na nasu uroven, prajem prijemny posed.
Nie 17 mam..a viem ze je to nenormalne ale ja to uz nezvladam..kazdym dnom ho milujem viac a citim sa osamelejsie a nepochopena..ludia si z toho robia srandu a mne to trha srdce. Ked clovek trpi a ostatni si z jeho utrpenia utahuju..boze..uz nemozem pisat..je mi do placu
Ludia dobri toto je uz co?
Ty mas kolko dievca? 10 ???
Anjelik..ja to vsetko viem..a ani raz som nenapisala ze si myslim ze mam u neho sancu...ako sa mam zameriavat na nieco ine ked ho nedokazem dostat z hlavy??.....on je ten pravy, len ja nie som ta prava pre neho...:((
Ani jeden chalan v mojom okoli sa mu nevyrovna...vlastne ziadny na svete..nikto mi ho nenahradi..
A ano asi nim zacinam byt posadnuta, ale urcite si nemyslim, ze je dokonaly, viem ze ma chyby a zle vlastnosti, ved on dokonca ani v tom seriali uz teraz nie je az taky anjelik, ale ja lubim aj s tymi jeho chybami, ktore bohuzial nepoznam...ale ako som uz pisala verim ze ma dobre srdce
Ja viem ze chodi na zachod..:DDDD to ho mam teraz kvoli tomu prestat lubit?..a myslite si o mne co chcete ale mne by sa pacil aj ten obraz ako sedi na zachode..ale este viac by som si zelala vidiet ho ako spinkaaa..
Prezyvka..mas pravdu, ale nie vsetci su taki a ja neverim ze on je prepnuty alebo zly..oci by to prezradili..Vila ma rada aj moja babka :) :D
Prezývka :o)))
Poslala som ti to , len aby si mala predstavu, že aké ženy si vyberá na vzťah. Že má 28 rokov, že to je už zrelý a skúsený muž, čo už má niečo za sebou a že nie je šanca, aby sa zamiloval práve do teba. Snívanie je pekná vec, ale netreba osprostieť..to si uvedom ako prvé a zameraj svoju pozornosť ku škole, kamarátom a tam sa isto raz objaví ten pravý aj pre teba. :o)