Ahojte mam 17 rokov a pisem to sem preto lebo v mojom veku to uz nie je asi normalne...neszalubila som sa donho hned, ale postupne. Pacil sa mi od zaciatku, ale paci sa mi vela muzov. Neviem presne, ze kedy som sa donho zalubila, ale terax uz mozem povedat, ze ho milujem..ide o herca z Kusok zo mna, tam sa vola Kerem a v skutocnosti Gulbey Ileri. Stale na neho myslim, snivaju sa mi s nim rozne sny, v skole sa neviem sustredit, stale si predstavujem ake by to bolo keby sme sa stretli, keby sa ma dotkol, pobozkal ma...a taktiez ma strasne ubija, ze on o mojej existenci ani netusi, ze nikdy nevidel moje oci, nepocul moj hlas..a ze nikdy ma nebude lubit...:(( dnes v noci sa mi snivalo ze sa nam narodilo babätko, dievcatko a ja teraz nerozmyslam o inom, len o tom ze ako by vyzerala nasa dcera, ake by sme jej dali meno, aky by bol otec...ludia poradte mi co mam robit, uz mi ani jest nechuti, nic ma nebavi, nemam chut sa zabavat, zit bez neho....
Zalubena do herca
Prezyvka55, praveze take mlade sleduju so svojimi mamkami a babkami. :D Mna to priblizne v 17ich prestalo bavit. Zofia, ked sa zalubis do niekoho dostupnejsieho, to este len budes z toho mimo. Toto je normalna posadnutost celebritou, ktoru sice ja nikdy nepochopim, lebo kazdy clovek ma chyby a na obrazovke vidis iba to pekne a nastajlovane. Predstav si ho ako sedi na zachode a ver ze na ten zachod chodi.:D
Zacni si vsimat chalanov okolo teba a mozno v nich najdes nejaku podobnost s hercom. Mozno sa ti len pacia jeho crty,chodza, co ja viem.
Esteze mas len tak malo rokov, keby si mala viac a mohla uz co to urobit, mohlo by ti ozaj prepnut a zacat ho sledovat.:D Kolki ludia boli uz takto vzati do vazby za prenasledovanie.
Bud rada, ze si daleko a nemas moc nieco urobit. :)
Cicilka..ale ja si to uvedomujem ale ako mam zmenit to co k nemu citim?? Uz si bola zalubena?
Anjelik..a co ako, s jeho vyzorom to nie je nic neobvykle..
Kazdy nabozensko zalozeny clovek je do istej miery prepnuty, moslimovia obzvlast. Inak vseobecne by som povedal ze od arabov ruky prec, ina kultura, ina mentalita.
Inak taky hlod ako zabil kolega tu.
Vravim mu, ze cital som na nete ze nejake dievca spomina ze bolo zalubene do hercov, spevakom, moderatorov. Poznas niekoho kto bol zalubeny do Vila Rozborila? A on ze: Moja babka ... :D
v tvojom veku by si uz mohla si uvedomit ze taketo nieco nema perspektivu
Aj toto o ňom vieš? :o)
Ako ho mam kontaktovat?? Ved to sa urcite neda..vsak by mu pisali tisicky dievcat a on by to ani nestihal citat vsetko..://
Zaujímavé, začínam z teba cítiť do istej miery závislosť. Tak ho skús kontaktovať možno vtedy ti to dojde. Skús sa nejak naprogramovať tak že keď ti odpíše naozaj za to stojí, no a keď ti neodpíše (100%), tak je to hajzel ktorý na teba nemá čas a to čo k nemu ty cítiš je pre teba strata času
Radca..ja to viem ze je inym clovekom ako v seriali ale neverim ze je zly. Ak je clovek zly to zlo je aj v jeho ociach ale jeho oci su ako oci anjela
Bez prezyvky...ano predstavujem si aj ako sa rozpravame, bozkavame, obijmame, ako sa na mna pozera, ako by asi prebiahalo nase prve stretnutie, ako by asi riesil hadky, ako by ma poziadal o ruku, rozmyslam co asi rad jedava na ranajky..atd.