Ahojte mam 17 rokov a pisem to sem preto lebo v mojom veku to uz nie je asi normalne...neszalubila som sa donho hned, ale postupne. Pacil sa mi od zaciatku, ale paci sa mi vela muzov. Neviem presne, ze kedy som sa donho zalubila, ale terax uz mozem povedat, ze ho milujem..ide o herca z Kusok zo mna, tam sa vola Kerem a v skutocnosti Gulbey Ileri. Stale na neho myslim, snivaju sa mi s nim rozne sny, v skole sa neviem sustredit, stale si predstavujem ake by to bolo keby sme sa stretli, keby sa ma dotkol, pobozkal ma...a taktiez ma strasne ubija, ze on o mojej existenci ani netusi, ze nikdy nevidel moje oci, nepocul moj hlas..a ze nikdy ma nebude lubit...:(( dnes v noci sa mi snivalo ze sa nam narodilo babätko, dievcatko a ja teraz nerozmyslam o inom, len o tom ze ako by vyzerala nasa dcera, ake by sme jej dali meno, aky by bol otec...ludia poradte mi co mam robit, uz mi ani jest nechuti, nic ma nebavi, nemam chut sa zabavat, zit bez neho....
Zalubena do herca
Žofiaaa kolko mas rokov?? inak ono to prejde neboj sa....
Ahoj...ja neficim na telenovelach, ja pozeram len tuto jednu a myslim si ze je to urcite normalnejsi serial ako nase nekonecne burlive vino..a nemysli si ze nemam ziadne ine zaluby, lebo mam, teda mala som ale odkedy som sa donhio zalubila tak uz ma nic nebavi...a k tvojmu/ vasmu prvemu prispevku(neviem kolko mas/mate rokov, takze neviem ci vykat alebo tykat): preco by mi bral dieta a odchadzal do turecka? Nechapem preco vsetci hadzete vsetkych Turkov do jedneho vreca. Keby so mnou chcel dieta ako v tom sne tak by ma asi lubil, preco by to dieta inac so mnou chcel?? A to ze je moslim este neznamena ze je fanatik a ze jeschopny odtrhnut dieta od matky..nepoznate ho ale uz robite zavery ako by dopadol nas vztah..a mozno je to clovek s velkym srdcom..znovu ste ma presvedcili aky hnusny je tento svet, plny predsudkov...
Mimochodom take mlade dievca a uz fici na telenovelach ? :(( Som myslel ze na slovensku to je domena starych bab na dedinach.
Prid tu do Mnichova tu je kazdy taxikar taky Gulbey.
No a vztah by vacsinou dopadol takto:
Ak by si mala dceru tak by sa na teba vykaslal a nechal ta s nou.
Ak by si mala syna tak by si ho zobral do Turecka a vykaslal sa na teba.