Prečo, keď je niekto ukecaný je to normálne...

sova222

Moireal, chápem tú anonymitu, veď aj ja som tu anonymne. Je to trochu komplikovanejšia záležitosť, preto by som to radšej cez email.. Totiž, všimla som si ťa tu na fóre, tvoje prispevky a chcela by som sa niečo opýtať. Ak nemáš, tak si prosím založ nejaký anonymný mail a napíš mi, ja ti to vysvetlím. A keby sa ti niečo nepáčilo, tak by si mi jednoducho neodpísala.

Filip TT

Moireal, ved ja som rad, ze ludia pisu. Moj postreh len je, ze aj v tejto diskusii o tichych diskutuju hlavne ti, co diskutuju vela. Napriklad autor temy napisal len jednu reakciu.

Moireal

FilipTT, ja sa napriklad za ukecanu nepovazujem. Nemam potrebu napriklad vsetko komentovat, ked nemam dajme tomu co povedat. Pokial moj nazor nieje rozsirenim pohladu, radou alebo povzbudenim, pride mi zbytocne pisat. A to si myslim,ze ti skutocne najukecanejsi ludia, ti v realite kecaju casto o nicom, len aby sa kecalo. Je azda nutne vsetko komentovat, pripadne nadavat na pocasie alebo hocico ine? Lebo to je to, co najviac ludia tocia. Stazuju sa bud na to, aky maju zivot, alebo mudruju o celosvetovom diani. Iny priklad je ked melu len a len o sebe. Toto mi teda nepride ako chvalyhodne a ziaduce v spolocnosti alebo ako vzor toho ako by mal kazdy vyzerat, pripadne sa prisposobit tym, ktori tu sablonu uz priviedli u seba do dokonalosti.Okrem toho sa mi nechce verit, zeby na svete nebol jediny clovek, ktory aspon raz za cas neuvita samotu, pokoj a cas iba pre seba.

anjelik *

Vzdelávanie je veľmi dôležitým aspektom každej vyspelej spoločnosti. Preto je vhodné a občas asi aj nutné, písať o tom, aké by veci a skutočnosti mali byť a nielen o tom, aké sú. Nenadarmo sa vraví, že zmena je život a o tej by to predovšetkým malo byť. Jedna vec je aktuálny stav spoločnosti a druhá, nastoľovanie vízie, spoločnosti lepšej a ušľachtilejšej. Tak sa potom treba aj pozerať a hodnotiť komentáre, ktoré sú zatiaľ možno skôr v rovine túžob a predstáv, ale raz budú pevnou súčasťou každej osobnosti. Začína sa práve tou víziou. :o) Bez toho, aby tá vízia nebola nadškrtnutá, sa ale realizovať nezačne a potom, bez nej, je to stále to povestné mlátenie slamy, ako je všetko nakkt, ako sa nič nezmení a ako mi nikto nerozumie a bla, bla, bla, blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ;o)

Je priam trestuhodné, zabíjať v druhých nádej a vieru v to lepšie, stálym opakovaním a utvrdzovaním v tom, že nie, šťastie nie je, láska nie je, dobro nie je. Je a kto nie je uzavretý do seba, to musí cítiť a aj prejaviť. :o)