Prečo, keď je niekto ukecaný je to normálne...

freestar

Ten clovek bol v prvomrade nudny tichy ťuťko, co s nim bola totalna nuda, lebo nemal ziadne zazitky a malo kamaratov, nikam poriadne nechodil a pomaly k ziadnej zaujimavejsej teme sa poriadne nevedel vyjadrit. Naozaj nechapem, preco by som mal s takym clovekom stracat cas, kedze je to clovek, co si zije sam v svojom svete a caka, ze nemu sa bude svet prisposobovat a nie on svetu.
My sme ho nevyclenili, vyclenil sa on sam. Tipnem si, ze teraz on a jemu podobni utiahnuti samotari vypisuju na internete ako nemaju kamaratov a nikto ich nechape. Ked chcete mat kamaratov, musite im aj nieco ponuknut, byt pre nich zaujimavi a potom budu ludia vyhladavat sami vas. Uz to konecne pochopte! Ked nikam nechodite, necestujete, nicomu sa poriadne nevenujete ( vysedavanie za pocitacom nie je HOBBY ) a nemate bezne zazitky a len sa tupo presuvate z domu do roboty (alebo skoly) a obcas idete nakupit, tak sa na vas akurat tak kazdy VYKASLE ! Potom mozte hladat pomoc na podobnych forach ako su tieto, hehe. A poviem vam jedno: Tu tu pomoc nenajdete.

blueberryNN

freestar, ten clovek bol mozno stastny, ked mohol byt vonku medzi ludmi s vami, mal pocit, ze ma priatelov a je v spolocnosti, nie je sam. Asi ich vela nema pri svojej povahe. To ale neznamena, ze sa s vami v spolocnosti citil zle a ze lutoval, ze s vami niekam isiel. Skoda, ze ste ho vyclenili. Mozno bol nudny a nic nerobil, ale myslim, ze ani nevyzadoval, aby ste ho zabavali. Ci sa mylim?

blueberryNN

Je to preto, lebo je to norma v nasej spolocnosti. Co sa norme vymyka, je divne. V niektorych krajinach je naopak normalne iba ticho sediet a je divne, ked sa niekomu prihovoris alebo ked sa vobec pokusas o nejaky rozhovor.

Filip TT

nirvananess to podľa mňa napísala dobre. Rozhovor slúži aj na to, že vyjadrím druhému záujem o neho, podporím ho, vyslovím mu uznanie, pochopenie, povzbudím ho...

Keď budete postupovať takto, nebudú vás považovať za nespoločenských, ale naopak za dobrých spoločníkov, ktorý človeka vypočujú a ktorým sa dá zdôveriť. Práve tu je výhoda tichých, že pôsobia solídnym dôveryhodným dojmom.

ESt

Alex244, tak ja som na tom rovnako, niektori nechapu preco hovorim tak malo a podobne. Uz som si za to vypocula aj urazky atd. Som typ cloveka, ktory najprv premysla az potom hovori. A pokial ma dana tema nezaujima tak proste radsej mlcim ako rozpravam o nepodstatnych veciach (pre mna). Ked vsak najdem cloveka s ktorym mam podobne zaujmy alebo je s nim o com rozpravat tak myslim ze plati ,,Ticha voda brehy myje".

Mesačný princ

freestar - s tichým človekom nemusí byť nuda :) len má iný druh humoru ako tento komerčný, ktorý je všade.

nepochopili ste ho, nechceli ste ho na tej akcii, tak prečo by sa mal nejako zabávať?

Ja som napríklad nikdy nepovažoval tanec za zábavu.

michael067

Suhlasím s Freestar.
Ale to je z toho dovodu že sa asi ešte "hľadal" a tak skušal ísť aj medzi vás či ho to bude zaujímať a snažiť sa zapadnuť. No tak aspoň zistil že to čo robíte ho nezaujíma/nebaví, tak nech skúsi niečo iné.

freestar

S tichym clovekom je hlavne nuda a ziadna zabava. Ja osobne takychto ludi nemusim, lebo ma nebavi, ked iba ja rozpravam a niekto povie max tak dve vety a cely cas je ticho. Mali sme takeho kolegu, strasny mumak. Furt len ticho sedel a pocuval. Aj na akcie sme ho prestali volat, lebo to bol len taky nudny privesok. Ale zaujimave ze sa tam sam vzdy tlacil, ale ked tam bol, tak sedel ako prst a kukal do blba :-D