Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu

Príspevok v téme: Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu
mam nieco cez 20

Prisla som po radu, mam ziarliveho frajera. Chodime spolu necely mesiac. Ak nejakemu chalanovi olajkujem fotku alebo prispevok jemu sa to nepaci. Da sa to nejak tak nastavit aby to moj frajer nevidel ze som niekomu nieco lajkla? Napr. uvediem, nejaky Miso dal svoju fotku a ja mu to lajknem ako si to nastavit aby to tomu mojmu neukazovalo ze som to lajkla? Alebo nejaky komentar alebo prispevok okomentujem a nech to neukazuje tomu mojmu. Lebo ked to ma ten Miso verejne tak to vidia vsetci nie? A mojmu frajerovi to tiez ukaze ci?

PS: please, nerieste tu ziarlivost frajera, to nechcem riesit. Milujem ho a chapem ze ma chce len pre seba a na kazdeho ineho ziarli. Venujte sa prosim teme. Dik

blueberryNN

Filip, na rodinu sa casto ludia vyhovaraju, pricom z tej istej rodiny vzisli deti s totalne rozdielnymi osudmi. Ludske slabosti sa ospravedlnuju vselicim, ale zodpovednost za seba zobrat, to dokaze malokto.

Mesačný princ

Filip TT - voľakedy som si tiež myslel, že ten, kto v detstve má niečoho menej, že to nemôže dávať ďalej pokiaľ nenadobudne toho dostatok nato, aby to mohol rozdávať iným. V prípade lásky to však neplatí a často sú tí, ktorí jej v detstve dostávali najmenej práve tí, ktorí jej dokážu dať najviac.

Filip TT

Ono je to dost dane tym, co dostal clovek v detstve v rodine. Ked tam dostal vela lasky, dovery a respektu, ma sancu, ze z neho vyrastie clovek, co si je tymto isty a nepotrebuje zbierat potvrdenie od inych.

Dnes je ale plno rozpadnutych rodin a tie deti su dobri adepti na to, aby bojovali aspon o lajky na FB.

mathyass

bluebery velmi pekny komentar a pravdivy ludia postavili klam virtualneho sveta nad skutocny svet....fb vobec nerozhoduje o tom kto ma aku hodnotu ako clovek a kto zaco skutocne stoji... uz len to ze najviac likeov mavaju tie najvacsie ...... co nemaju ako ludia absolutne co ponuknut len sa pretrcat s handrami peniazmi a plytkostou svedci o tom co je to vlastne za stranku ...

blueberryNN

Keby ludia neboli taki jesitni. Aku hodnotu ma obdiv cudzich? To vzhlad alebo hodnota je urcena tym, ako druhi niekoho obdivuju alebo ocenuju? Keby radsej tu energiu, co ludia vynakladaju na zbieranie obdivu cudzich, investovali do davania skutocnych hodnot do ich vlastneho vztahu. Vsetka ta ziarlivost a podvadzanie sa rozmahaju vdaka tomu, ze ludom je malo mat milujuceho partnera a stastny vztah.

jana1991

Ja vas obdivujem ze si facebookom kazite vztahy a zivot. Mne osobne bolo na grc z tej stranky a s toho ako sa tam ludia prezentuju. Kazdy sa tam hra na nieco co neni kazda baba si tam foti cecky zadky selfie pri obede selfie s posilky selfie na kave v robote drbnute pozy a caka lacne komentare cim viac tym lepsie... ludia co sa v realite vobec nepozdravia a nebavia si blahozelaju k narodeninam a bavia sa tam ako najuzastnejsi priatelia ... fb je uplnym odrazom dnesnej falosnej doby na jednej strane si tam niekto zavesi status o zlom svete o zlej dobe o peniazoch svetovom hlade a zachvilku uzasna selfie nove znackove tenisky nove handry auta a podobne... ja tu stranku strasne nemusim... este bonus je 400 ludi v priateloch a clovek v realite nema ani s kym ist von na normalny pokec... toto je cely fb

lucia457

nehnevaj sa autorka ale necudujem sa tvojmu frajerovi... ja som tiez mala frajera ktory nonstop daval like jednej babe vraj to nic neznamena vraj som bola ziarliva vsetko prehanam nahovaram si atd. ..a teraz su manzelia.. stalo sa mi to v roku 2012 cize neni ten fb taky nevinny ako si to nahovaras.. proste zamilujes sa ani nevies ako... mne sa to skratka tiez nepaci ked ma niekto vztah mal by si to troska usporiadat v hlave a nie davat stale like a dvojzmyselne komentare.. lebo ked niekto naozaj lubi nepadne mu to dobre ked si tam precita jebnute komentiky ktore sa daju kadejak vysvetlit..

0vecka

Insidius pises blbosti... mam vela kamaratov ktori zije par tisic km odomna a ako mam s nimi ostat aspon trochu v kontakte?? tak si obcas napiseme liknem fotky atd... urcit eby som si nelikoval fotky s ludmi ktory byvaju vedla

Insidius

Ja chcem len tolko Ludia pokial nechcete vo vztahoch riesit taketo somariny, ktore vas dokazu oboch rozostvat tak jednoducho obmedzte FB na minimum a podobne socialne siete ako pokec zruste uplne lebo inak Vam to zrusi vztah takze asi tak :-) a autorke temy odporucam nevyvolavat u partnera ziarlivost lebo to je zaciatok konca. FB ta pohltil si na nom zavisla viac ti zalezi na tom ako Ta vidia ludia vo virtualnom svete aby ti Like-ovali fotky a posielali pusy a somariny aby ti co najviac ludi dalo Like a blahozelalo k sviatku hee :-D na tieto hluposti sa vykasli su ovela dolezitejsie veci na svete a krajsie. FB je blud pre decka snad niesi decko a ak ano tak ti vztah netreba vztah by maly riesit vyspele osoby ktore vedia co chcu.

ivobrick

friends/more/restricted, tam ho pridaj, neviem ako je to na fb pisane po slovensky asi priatelia/moznosti/zablokovani