Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu

Príspevok v téme: Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu
mam nieco cez 20

Prisla som po radu, mam ziarliveho frajera. Chodime spolu necely mesiac. Ak nejakemu chalanovi olajkujem fotku alebo prispevok jemu sa to nepaci. Da sa to nejak tak nastavit aby to moj frajer nevidel ze som niekomu nieco lajkla? Napr. uvediem, nejaky Miso dal svoju fotku a ja mu to lajknem ako si to nastavit aby to tomu mojmu neukazovalo ze som to lajkla? Alebo nejaky komentar alebo prispevok okomentujem a nech to neukazuje tomu mojmu. Lebo ked to ma ten Miso verejne tak to vidia vsetci nie? A mojmu frajerovi to tiez ukaze ci?

PS: please, nerieste tu ziarlivost frajera, to nechcem riesit. Milujem ho a chapem ze ma chce len pre seba a na kazdeho ineho ziarli. Venujte sa prosim teme. Dik

Moireal

Dievca, sak ty sa zbadas, ked ta posle do prdele. Mala som spolubyvajucu a ta si na kazdu noc vodila na privat ineho chlapa. A to mala len 21. A ked som na nu kukala, ona ze:" A co? Bohvieco on si robi teraz ked niesme spolu."
Ja viem, ze nemam pravo sudit ale naco ma clovek vztah, ked su mu prednejsi kamosi. To potom toho cloveka nemilujes. A zas ak si chcela volnejsi vztah, mala si mu to povedat vopred. Lebo toto od teba moze vnimat ako zradu. Na druhu stranu, tvoj priatel vie ako chlapi rozmyslaju a ze od nevinnych flirtikov nieje daleko k cinom. Tak sa nad tym zamysli, ci ti ti kamosi stoja za ten obdiv ked si dajme tomu pekna, zdrava a ked uz trebars nebudes,je mozne, ze uz tu zrazu pre teba nebudu. Samozrejme cisto hypoteticky. :)

0vecka

jojo teraz to zaklincovala to nepisala zena :-D ale aj tak vseobecne na tom fakt nic neni...neviem preco vsetci riesia nejake dvojzmyselne narazky a taketo veci ... kym moju staru nikto nepozve na chatu na romanticky vylet pre dvoch tak fakt nevidim dovod aby si nepovedali nieco dvojzmyselne...

Mesačný princ

adr1a. - charakter podľa mňa nejestvuje a je to prežitok, slovko, ktoré si niekto v minulosti vymyslel na ospravedlnenie svojich skutkov a dôvera je podľa mňa forma násilia páchaná na druhých.

adr1a.

mam nieco cez 20) tebe by neprekazalo, keby tvojho priatela volali a pozyvali ine dievcata, zeny - k sebe domov na byt?)) A ine? Alebo keby si sa dozvedela, ze robi vela veci za tvojim chrbtom? Charakter a dovera sa to vola)

Messje

No...
Tak si este aspon 4x precitaj co si tu napisala a ked to budes vediet naspamat...povedz to presne takto svojmu priatelovi
;-)

mam nieco cez 20

Nebavim sa ani sa neznasim bavit vas. Aj tak za hodku idem von. Len ma nasrali nietkore prispevky na moju temu. Idu tu urazat mne do .... a pritom ma nepoznaju. Ved je to kazdeho vec ako sa na fb sprava ci si dava fotky a ake si tam dava. Preco odsudzovat. Ved nech sa na tie fotky nedivaju ked im vadia a stvu ich.

Messje

Sa bavis dievca...ci chlapec ci co si ze?
Toto musi byt poriadne unudene dieťa...teraz sa snazi temu este viac priviezt do varu tym co tu napisal/a

Uz sa tesim na tie rady :-)

mam nieco cez 20

Tak kedze ste sa uz upokojili skusim reagovat.
Ako som pisala, lajkujem a komentujem lebo oni mne tiez. Su to moji kamarati ktorych mam rada a bolo by nefer ak by som im nehodila nejaky koment ci lajk k prispevku, k fotke.
Tie dvojzmyselne narazky a komentare su najma z ich strany a ja sa len pridam. Mna to bavi, je to sranda tak co? To uz odteraz ked mam frajera sa mam spravat ako mniska s nohami spolu a cusat? Vsak sranda musi byt nie? Ved aj ty kamosi maju frajerky a niektori aj manzelky ti starsi a co? Normalne zavtipkujeme, poflirtujeme vsak je to bezne co som si vsimla ale nic za tym nieje aspon z mojej strany nie. Ale problem je u neho ze mi neveri a kontrolujeme ma. Doteraz som lajkovala a vselico okolo toho a zrazu mam ubrzdit? Co povedia kamosi? Ze co? Preco taka zmena zrazu? Bez lajkov a komentov? Vsak moje kamosky bezne toto robia. A co ze si s nimi takto pisem ved mame srandu z toho. A co ze ma volaju niekde na byt a von? Tiez tu riesite ze to chcem robit za jeho chrbtom a co? Kolko veci robim za jeho chrtbom a on o tom nevie. Toto vie lebo mu to ukazuje a preto nechcem aby sa muto zobrazovalo. Co oci nevidia srdce neboli tak nieje sa hovori nie? Nebude vidiet nebude vediet. A bude klud.
Este k tomu ze tu niekto rozoberal fotky na fb. A co vam to niektoriym vadi? Ze sa fotime v pozach vsak ked sme pekne tak preco nie? Tym chalanom sa to paci. Ja mam tiez niektolko takychto fotiek. Stala sa zo mna zena tak preco svoje sexi telo neukazat svetu a najma kamosom? Tie co nemaju cici rici len zavidia a pisu stupidne komentare lebo nemate co ukazat. Tak zavidite a urazate.