Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu

Príspevok v téme: Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu
mam nieco cez 20

Prisla som po radu, mam ziarliveho frajera. Chodime spolu necely mesiac. Ak nejakemu chalanovi olajkujem fotku alebo prispevok jemu sa to nepaci. Da sa to nejak tak nastavit aby to moj frajer nevidel ze som niekomu nieco lajkla? Napr. uvediem, nejaky Miso dal svoju fotku a ja mu to lajknem ako si to nastavit aby to tomu mojmu neukazovalo ze som to lajkla? Alebo nejaky komentar alebo prispevok okomentujem a nech to neukazuje tomu mojmu. Lebo ked to ma ten Miso verejne tak to vidia vsetci nie? A mojmu frajerovi to tiez ukaze ci?

PS: please, nerieste tu ziarlivost frajera, to nechcem riesit. Milujem ho a chapem ze ma chce len pre seba a na kazdeho ineho ziarli. Venujte sa prosim teme. Dik

Moireal

Mozno to znie cudne, ale od ludi, ktorych naozaj nepoznam, nic neocakavam. Asi to ani nieje celkovo najlepsie stavat si mury ale momentalne je to pre mna to najlepsie.

A s tou neutralnostou, tak to mas pravdu, to sa tak celkom neda. Lebo kazdy mame nejake preferencie a podla toho nam ludia bud sedia alebo nesedia.

S tym dazdom by to bola polemika na dlhsie. :D

Mesačný princ

Moireal - človek nedokáže brať ľudí negatívne a nedokáže ani neočakávať!

A preto treba priateľov hľadať vtedy, keď prší. No aj ten dážď býva občas falošný a len sa tak tvári.

Moireal

Same here. Kazda tema o fb ma tu vzdy nehorazne vytoci, ze vzdy musim povedat ako je bez fb lepsie aj ked bez tzv. priatelov. Ono to asi znie negativisticky, ale zial take su skusenosti. A ako vidim, vobec niesom sama.

Naucila som sa brat ludi neutralne, mozno viac takych aki su, preto neocakavam, ze niekto bude priatel a necham sa milo prekvapit, ak sa nim stane. To iste zelam aj tebe. :) Aj vsetkym. Aby mali pri sebe priatelov do slnka aj do dazda. :)

Mesačný princ

Moireal - aj ja som mal voľakedy FB a nelajkoval som vôbec. Akonáhle som ho zrušil, tak s ním zmizli aj ľudia, ktorí sa na tej sociálnej sieti tvárili ako najväčší priatelia či majstri sveta. A neľutujem, že už FB nemám. Je mi bez neho lepšie.

A čo sa priateľstiev týka, tak neprestávaj veriť. Možno si len kúsok od cieľa. Existuje jeden veľmi pekný obrázok ako baník kope dlhý tunel a na nič nenarazí. Na druhom obrázku je nakreslený prierez toho tunela a všade vôkol seba má zlato...stačilo už len jeden krát zakopnúť kladivkom a zbohatol by. On sa však otočí a razí nový tunel, podobný tomu prvému.

Moireal

No vsak to. Priatelia su velmi osemetna tema. Je lahsie najst si milostneho partnera, nez priatela, priatelku uz vobec nie. Ale nechavam tomu volny priebeh, uz sa tym netrapim. Stravila som tym dost rokov, iba co som si zdravotne problemy privodila. Ale zo skusenosti, ti co najviac lajkovali, sa prvi vykaslali. :)

Mesačný princ

Moireal - veď práve, preto ich nemám, pretože som žiadnych skutočných ešte nenašiel :)

Podstatné je, že všetci vidia vo vzťahu niečo zištné. už nejestvujú nezištné vzťahy či už kamarátske, priateľské, partnerské...aj keď je určitá ,,zištnosť,, v každom vzťahu, tak dnešná ,,doba,, sa mi v tomto doslova hnusí. Pokiaľ ľudia nevyťažia z druhého len niečo pre svoje vlastné obohatenie tak im je ten človek ukradnutý....

Ale to by som dlho písal.

Moireal

Mesacny princ, ty sam ale tvrdis, ze ziadnych nemas. Netvrdim, ze nemozes mat pravdu. Ja zial sa skor o tu rodinu opriet mozem, aj ked nieje idealna. A s priatelmi mam skusenost, ze sa mi vacsina otocila chrbatom. A to iste som urobila ja.
Na druhej strane niekedy je priatelstvo medzi muzom a zenou krajsie, nez milostny vztah. Je take ciste. Ovsem pokial jedna strana nieje namotana, co je dost zriedkavy jav...

Mesačný princ

Moireal - preto som vždy tvrdil a budem tomu aj veriť, že je rozdiel medzi kamarátmi a skutočnými priateľmi.

A áno, niekedy sú priatelia viac ako vlastná rodina, dokonca dokážu byť človeku oporou viac ako partner.