Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu

Príspevok v téme: Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu
mam nieco cez 20

Prisla som po radu, mam ziarliveho frajera. Chodime spolu necely mesiac. Ak nejakemu chalanovi olajkujem fotku alebo prispevok jemu sa to nepaci. Da sa to nejak tak nastavit aby to moj frajer nevidel ze som niekomu nieco lajkla? Napr. uvediem, nejaky Miso dal svoju fotku a ja mu to lajknem ako si to nastavit aby to tomu mojmu neukazovalo ze som to lajkla? Alebo nejaky komentar alebo prispevok okomentujem a nech to neukazuje tomu mojmu. Lebo ked to ma ten Miso verejne tak to vidia vsetci nie? A mojmu frajerovi to tiez ukaze ci?

PS: please, nerieste tu ziarlivost frajera, to nechcem riesit. Milujem ho a chapem ze ma chce len pre seba a na kazdeho ineho ziarli. Venujte sa prosim teme. Dik

Messje

Povedzte mi co sa tu riesi?
To dievca to aj tak nepochopi.Pre tychto ludi je nelajkovanie fotiek akoby urazka.Musim lajknut,lebo ked nelajknem ja im,nelajknu oni mne...

Filip TT

No vidis Adria - ten lajkovaci osial nebol len tak, v tom vztahu to nefungovalo a on uz zrejme bol myslou niekde inde.

Filip TT

Cau Adria,
ja si myslim, ze ked dvaja robia to iste nemusi to byt to iste, lebo to robia s rozlicnym umyslom.
Jeden moze FB pouzivat na to, aby vedel co je s kamosmi a kamoskami, tak ako to robi Ovecka a iny tam hlada naozaj flirt. Aj ty si tu raz spominala, ze nejaky zadany chlapik ti nekriticky lajkuje vsetko co hodis na FB. Aj tebe bolo jasne, ze to nerobi len tak...

Vo vztahu ide o to ako toho partnera poznas. Ked si je clovek nim isty, tak ho necha kludne byt. Ked ale posobi flirtujucim dojmom a nebodaj je to dievcina, ktora vedie dvojzmyselne reci ako to o sebe hovori autorka temy, tak tam ten partner sa moze opravnene citit neisto.

Inak ja som za to, aby mladi zili v kolektive, spoznavali sa a mali spolocne zazitky. Viazanie sa v pare je dobre, ked uz ozaj chcu zit ako manzelia a mat rodinu. Ako 20 rocny clovek ma dost tazku dilemu - ci byt s kamosmi, alebo sa viazat v pare. Obidvoje je problem mat naraz....

adr1a.

Tiez suhlasim s Oveckou a Prezyvkou)
Byt s niekym vo vztahu neznamena ze toho druheho vlastnime. Ked chce niekto partnera podviest oklamat, tak sposob prilezitost si najde vzdy. Ja som na fb asi 2r a aj to iba preto, ze spolupracujem s istymi ludmi co tam maju vytvorenu skupinu) no mna fb moc nezaujal. Skor chodim sem nez tam. Ked treba spoja sa so mnou cez messenger sms mail fon hangouts ai)
A zas niekto to ma aj v sebe)) ja nemusim nic robit, som aka som, ako vzdy a hned mi kazda ze flirtujem koketujem)) Minule sme 8bab nabehli sa najest a ja som normalne s ciasnikom komunikovala jednala a ked sa vzdialil tak baby do vybuchu ze chcu vediet flirtovat tak ako ja. No ja som pritom bola normalna ako vzdy, nic som nemusela robit. Mna nikdy nenapadlo pozerat partnerovi fon historiu ai. Mne to vsak robili aj ked nemali dovod

0vecka

oooo prezyvka so mnou suhlasi.. to sa nestava casto...

inak by ma zaujimalo ze ci ti mudrlanti typu normalny ludia nechodia na FB ked maju vztah ci maju tiez nejaky dlhodobi vztah alebo ci sa jedna o 30 rocnych panicov

Prezyvka055

Podla mna 0vecka dobre pise.
Ako ja fb moc nemusim a vobec ma nezaujima ze kto co robi alebo kto kde bol na dovolenke ale niekoho to mozno bavi. Ja napriklad pisem na zdravie :D. Frajerka zas na nejake korejske stranky :D Ona nerozumie tomuto ja zas jej veciac ale vobec to neriesim.

Podla mna to skor riesia ludia co maju male sebavedomie alebo co. Alebo mu mozno nieco chyba, mozno ma napriklad pocit ze na internete sedis viac ako sa venujes jemu. Pocul som uz take pripady ludi ohladom toho facebooku co este aj v posteli tu stranku musia mat zapnutu ci tam nahodou nieco niekto nepridal. To by stvalo aj mna. Ale inak by mi to bolo fuk.

0vecka

ked tu citam tieto nazory tak sa ani nedivim ze su stale problem vo vztahoch... ak stale ludia len riesia co ten partner robi vo volnom case tak je taky vztah fakt o nicom... si uz konecne uvedomte ze toho partnera nevlastnite... Ja by som napr v takom vztahu nevydrzal ak by som dal niekomu like na FB a hned by mi zacala stara kvakat..

ja1991

myslim si ze kazdemu normalnemu cloveku ktory lubi by vadilo to co slecna robi stale likeovanie a dvojzmyselne ,,vtipne,, komentare kamosov ..ked tak miluje obdiv nech si dava svoje kazdodenne selfie a visí na virtuálnom svete alebo nech ma vztah..ale je vidiet ze neni stastna s priatelom lebo inak by za jeho chrbtom nerobila urcite veci... je dost mozne ze sa jej stane ze kvôli tuzbe po obdive okolia pride o svoj vztah ...