Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu

Príspevok v téme: Ziiarlivy priatel versus lajkovanie na FB... prosim o radu
mam nieco cez 20

Prisla som po radu, mam ziarliveho frajera. Chodime spolu necely mesiac. Ak nejakemu chalanovi olajkujem fotku alebo prispevok jemu sa to nepaci. Da sa to nejak tak nastavit aby to moj frajer nevidel ze som niekomu nieco lajkla? Napr. uvediem, nejaky Miso dal svoju fotku a ja mu to lajknem ako si to nastavit aby to tomu mojmu neukazovalo ze som to lajkla? Alebo nejaky komentar alebo prispevok okomentujem a nech to neukazuje tomu mojmu. Lebo ked to ma ten Miso verejne tak to vidia vsetci nie? A mojmu frajerovi to tiez ukaze ci?

PS: please, nerieste tu ziarlivost frajera, to nechcem riesit. Milujem ho a chapem ze ma chce len pre seba a na kazdeho ineho ziarli. Venujte sa prosim teme. Dik

0vecka

asgasdasv ja som dva roky zenaty ale ok :-D snad mi to vydrzi aspon tie "dva mesiace" a praveze v zdravom vztahu nikto toho druheho neobmeduje... lebo prave to co tu ty pises je chore

asgasdasv

ovecka, este raz, debil ta robil, pre boha to co je za rozum :D fakt zemrem, prajem ti, si najst taku zenu, urcite vam to vydrzi dlhsie jak mesiac. Ze majetkom ziarlivca, chalanovi vadi uplne normalna vec ktora by v zdravom a normalnom vztahu urcite nemala byt a uz je chory ziarlivec, nehovorim o normalnom pisani s kamaratmi, ale toto nieje ten pripad. Ty si budes vraviet furt svoje pretoze to asi sam robis.. deti a facebook, chod si daco lajknut nech sa ukludnis

0vecka

asgasdasv ty si debil...a neviem kto ta robil ale tak si vypisuje a co ma byt?? akoze sak ona nieje majetkom toho ziarlivca..

asgasdasv

0vecka ci co si, debil ta robil, a naco je dobre to lajkovanie, co ma kto z toho? Lajknut raz za cas ok ale tuna slecna pise ze si vypisuje dake dvojzmysly s kamaratmi, chalan jej povie ze mu to prekaza tak pod idem ti to robit poza chrbat :D akoze akemu chlapovi by toto nevadilo? :) proste drbnute dievca co potrebuje mat pozornost neznasam take typy este ze moja priatelka ma rozum..

adr1a.

Mozno mu to lajkovanie ani tak neprekaza, ako tie tvoje dvojzmyselnosti, ked koketujes s inymi muzmi)))
Vy ste sa inak hladali deckaa))
On ziarli ako divy. Ty zas veselo lajkujes flirtujes a chces to robit dalej na tajnasa. Este zrejme dospiet by trebalo) z oboch stran

jano353

Dievča tvoj priateľ je tak trochu čudák, aby niekto starší ako 20 žiarlil na nejaké lajky to je choré nájdi si radšej normálneho chlapa, čím skôr tým lepšie pre teba ver mi viem o čom vravím.

Mesačný princ

Čo ak ten detský domov je jej výhrou. Možno to bola lepšia možnosť ako žiť s rodičmi, ktorí ju fyzicky týrali....aj keď v úplnej rodine.

Mesačný princ

,,človek musí ten handicap vedome prekonať,, to prosím ťa o čom píšeš?

Koľko ľudí vyrástlo v kompletných rodinách a ak áno tak už nejestvujú rodiny, kde by to
bolo perfektné. Možno až na výnimky. Aj keď majú deti oboch rodičov, tak sú často týrané, či už
psychicky alebo fyzicky, sexuálne obťažované, rodičia sa nevenujú, deti vyrastajú napriek tomu, že majú rodičov buď len s jedným alebo ak majú oboch tak sa často potýkajú s neverou jedného s partnerov, s drogami, alkoholom, cudzím človekom, ktorého sa musia naučiť akceptovať a mohol
by som tu toho pííííísať....

Takže nikto to nemá ideálne ale nie je to žiadny ,,handicap,,. Skôr je to určitá predispozícia, ktorá dáva tomu dieťaťu určité návody. To, aké a čo si z toho dieťa vezme ale od toho veľakrát nezáleží ani trošku.

Ideálnych rodín, ktoré nemajú žiadne problémy je mizivé percento.

Ale nepochopil si jednu vec, človek často dokáže dať toľko lásky, koľko chce. Ktorú si sám vytvorí a koľko je sám ochotný dať. Láska ako taká sa nikdy nevyčerpá a napriek tomu, že nie je človek milovaný, tak dokáže niekomu dať pocítiť lásku. Dokáže to napriek tomu, že nikdy lásku nepoznal.

Aj tá tvoja známa je toho príkladom ale vezmi si takého bežného človiečika...ideálna rodina, všetci šťastní, úspešní, usmiati...a za zatvorenými dverami sa môže diať niečo veľmi, ale veľmi zlé. Takého človeka si často nikto nevšimne, pretože má pocit, že je všetko ok. Ale to len tak na okraj.

človek môže tomu druhému dať oveľa viac, ako má sám a v láske to platí dvojnásobne.

Filip TT

MP - áno stáva sa to, mám známu, ktorá vyrástla v detskom domove a robí veľa pre druhých a celkove je veľmi kamarátska a empatická.
Ale to nie je len tak, človek musí ten handicap vedome prekonať.