Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci

Príspevok v téme: Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci
taky jeden

Co mam robit. Frajerk v poslednej dobe rychlo pribrala na rici. Ked som ju zpoznal nebola taka tlsta, ako nemala ani vtedy blizko k stihlym babam ale teraz aku ma rit velku je neskutocne. Nieje tehotna, decka mat nemoze comu som aj rad ale to je o inom. Len ta jej rit nakysnuta mi zacina dost vadit. Chodime spolu uz rok a sedem mesiacov cca a odvtedy len zere a zere a na riti pribera. Nechce sa jej nikam uz chodit jedina na disku pojde aj to netancuje len sedi kuri a pije s kamoskami. Nechce chodit nikam peso len na aute sa vozi odkedy ma vodicak. Keby pribrala na ceckach tak budis ale ona na rici len nabera kila. Minule sa mi sama stazovala ze ma problem si kupit nohavice lebo vsetko jej je uzke a ze na ake to vychudnute laty ich vyrabaju. Neviem ako s nou budem chodit v lete na kupko ked si oblecie plavky na tu svoju eeeh tak sa prepadnem pod zem od hanby pred ludmi.
Aj som jej navrhol cvicit, zmenit stravu tak papuluje a nadava na mna ze som ch*j a ze co jej ma co hovorit do zivota. Odkedy zelnivela sa zmenila aj v spravani. Drzana jedna :D
Ako co navrhujete ludia? Co s nou?

neviem11111

jedna vec je, ze sa ti nepaci ze priatelka pribrala a druha to, ako o nej rozpravas. snad by to mal byt pre teba milovany clovek. ked ti tak leze na nervy, je drza, lemrava a nepaci sa ti, tak naco s nou ostavas? z lasky to urcite nie je, lebo takto by sa o milovanom cloveku nikto nevyjadroval.