Co mam robit. Frajerk v poslednej dobe rychlo pribrala na rici. Ked som ju zpoznal nebola taka tlsta, ako nemala ani vtedy blizko k stihlym babam ale teraz aku ma rit velku je neskutocne. Nieje tehotna, decka mat nemoze comu som aj rad ale to je o inom. Len ta jej rit nakysnuta mi zacina dost vadit. Chodime spolu uz rok a sedem mesiacov cca a odvtedy len zere a zere a na riti pribera. Nechce sa jej nikam uz chodit jedina na disku pojde aj to netancuje len sedi kuri a pije s kamoskami. Nechce chodit nikam peso len na aute sa vozi odkedy ma vodicak. Keby pribrala na ceckach tak budis ale ona na rici len nabera kila. Minule sa mi sama stazovala ze ma problem si kupit nohavice lebo vsetko jej je uzke a ze na ake to vychudnute laty ich vyrabaju. Neviem ako s nou budem chodit v lete na kupko ked si oblecie plavky na tu svoju eeeh tak sa prepadnem pod zem od hanby pred ludmi.
Aj som jej navrhol cvicit, zmenit stravu tak papuluje a nadava na mna ze som ch*j a ze co jej ma co hovorit do zivota. Odkedy zelnivela sa zmenila aj v spravani. Drzana jedna :D
Ako co navrhujete ludia? Co s nou?
Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci
PoraziMa ale saq on to pise ze s nou komunikuje v duchu v akom napisal tento prispevok...
Ovecka. Ahoj. Bola som mimo tak az teraz ti reagujem. Tak ako je rozdiel medzi muzmi a zenami tak je aj rozdiel v dovodoch pricinach preco sa prejedaju a utechu unik hladaju zeny prave v jedle. Ak nejde o teles.problemy (stitna zlaza hormony ai dovody priciny), prip.dedicne faktory a vplyv prostredia kultury (tych ded.je mensie %, potom je aj vplyv rodiny, stravovacie navyky zlozvyky z domu detstva ai, dalej aj vplyv kultury ze su krajiny kde "venuse" preferuju), - tak vacsina pripadov u zien je prave ta psychika (sem spadaju rozne nestastia traumy problemy tazkosti ai ci uz vo vztahoch, lasky skola praca zdravie, "nestastie" ako take, rodinne-vztahove problemy trable, sebauplatnenie sebavedomie, neplodnost, nespokojnost, tazkosti s detmi muzmi priatelmi ai, cit.stradania, ak su nestastne nedari sa im nieco im chyba a XY dalsich moznosti sa prave u zien prejavuje "unikom" a tym je prave jedlo. Hl.sladkosti prip. slane, a celkovo jedlo ako take. S tymto potom dalej suvisia aj anorexia bulimia. A preco hl.jedlo? Lebo jedlo je totiz hned po ruke a je "najdostupnejsie" rychle a kvazi "akceptovatelne" aj pre spolocnost a tolerovane vacsmi nez ako keby napr.alkoholizmus u zien /muzi piju otvorene neskryvaju sa a zeny zas naopak ked piju vo velkom tak viac doma osamote, skryvaju sa, taja to. Lebo alkoholizmus je napr.u muzov vacsmi tolerovani nez je tomu u zien/. To iste plati aj pre gamblerstvo drogy ai. Takze prave preto je to hl. jedlo u zien)
PoraziMa
Ak sa budes aj ty tak spravat ku nemu ako ona tak potom nie je divu.Zena moze vsetko a chlap nic?Ty mas asi násť podla reakcie
Dalsi dovod preco nechcem chalana peetoze predomnou sa bude spravat pekne a na nejake forum bude o mne takto skaredo pisat.
Dohovie co na tebe vidi
tak sa s nou rozid ked sa ti nepaci co ti poradit ine,,
nemyslim si ze vsetky nadvahy su z psychickych problemov...a tiez nie ze je to drviva vecsina.. vela ludi napr ani nevie co ma kolko kalorii a je na co maju prave chut... popripade maju zle stravovacie navyky od rodicov... napr su ludia ktory nepiju vodu vobec a piju len sladene napoje.. mi to skor pride take ze sa zoberie tlsty clovek a ako pri kazdom sa najde nieco v jeho zivote co nieje idealne a potom sa povie ze je to z toho... Navyse slecna ma 25 rokov co je idealny vek na pribratie kedze sa spomaluje metabolizmus...
to ze to opravnene vadi zakladatelovi je uz ina vec ale vsetko hadzat na psychiku je hlupost
sa jej opytaj preco tolko je preco nechce so sebou nieco robit
dokazem pochopit ked sa niekto prejeda zo stresu alebo z nejakej tazkej zivotnej udalosti.. ja som strasne pribrala ked som sa ocitla zo dna na den bez prace a novu som si dlhsie nemohla najst... ano priznavam sa bola som slaba nestastna a jedine co ma dokazalo upokojit bolo jedlo... takze rozumiem tomu ked sa niekto nevie s niecim vysporiadat nema oporu v ludoch naokolo je na vsetko sam ze utechu hlada takymto nevhodnym sposobom.. viem ze to neni spravne ale aj taky ludia su
adr1a ak ma taku prdel ako na tych fotkach tak sa mi nezda ze je to nejake chorobne... proste ta este spade do kategorie tak 5-10kg naviac... preco to musi byt hned z nejakych psychyckych problemov??
Kočky, mala som na mysli vás dve - Blueberry NN a Prezývku 123! : )