Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci

Príspevok v téme: Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci
taky jeden

Co mam robit. Frajerk v poslednej dobe rychlo pribrala na rici. Ked som ju zpoznal nebola taka tlsta, ako nemala ani vtedy blizko k stihlym babam ale teraz aku ma rit velku je neskutocne. Nieje tehotna, decka mat nemoze comu som aj rad ale to je o inom. Len ta jej rit nakysnuta mi zacina dost vadit. Chodime spolu uz rok a sedem mesiacov cca a odvtedy len zere a zere a na riti pribera. Nechce sa jej nikam uz chodit jedina na disku pojde aj to netancuje len sedi kuri a pije s kamoskami. Nechce chodit nikam peso len na aute sa vozi odkedy ma vodicak. Keby pribrala na ceckach tak budis ale ona na rici len nabera kila. Minule sa mi sama stazovala ze ma problem si kupit nohavice lebo vsetko jej je uzke a ze na ake to vychudnute laty ich vyrabaju. Neviem ako s nou budem chodit v lete na kupko ked si oblecie plavky na tu svoju eeeh tak sa prepadnem pod zem od hanby pred ludmi.
Aj som jej navrhol cvicit, zmenit stravu tak papuluje a nadava na mna ze som ch*j a ze co jej ma co hovorit do zivota. Odkedy zelnivela sa zmenila aj v spravani. Drzana jedna :D
Ako co navrhujete ludia? Co s nou?

blueberryNN

A niekedy za tym nie je nic ine, len prachobycajna lenivost. Dnes je moderne za vsetkym objavovat Ameriku. Leniva baba, nic ine. Chlastat, fajcit, napchavat sa, ziadny pohyb, ved je to vsade okolo, konzumna spolocnost.

Druha vec - aky to mate medzi sebou vztah, ze sa o nej takto dokazes vyjadrovat? Tusim si si ju uz nacisto prestal aj vazit kvoli tomu, ako si ona nevazi samu seba. Ani sa necudujem.

Moja rada - ziadne vyhovorky, stop prezieraniu a chlastaniu a pridat pohyb. Ty ju nedonutis, ona sama musi chciet. Nuz ale ona nechce. Tak si vyber, bud budes zit so slonom alebo si najdi inu.

jhjgug

Nechcem tu moralizovať, ale vieš, že existuje veľa takých, čo by si ju vážili a ktorým by sa jej riť páčila? Ako sa vraví, aj veľká riť vie očariť. Tvoje reči ju určite urážajú a ubližujú jej. My ženy sme na každú (aj najmenšiu) poznámku na vzhľad veľmi citlivé. Ak sa ti prestala páčiť, nebodaj sa teda za ňu aj hanbíš, ukonči to. Nájdi si štíhle dievča. Nemá to význam. Tá veta, čo sa týkala toho, že nemôže mať našťastie deti to úplne zaklincovala. Proste ju nemáš úprimne rád. Tvoj pohľad na ňu je čisto povrchný, resp. možno aj nie, ale to, čo ťa k nej (alebo inej žene) najviac priťahovalo, je vzhľad. Tým ťa neodsudzujem, takých je väčšina chlapov. Potom sa nečudujme, že je toľko rozvodov/rozchodov, nevier. Také vzťahy sú proste bez budúcnosti.
Ak to ukončíš, urobíš šťastnejšiu aj ju, aj seba. Obávam sa, že aj ty jej dosť zhadzuješ sebavedomie a možno aj práve preto priberá..Radím nepredlžovať agóniu, ja by som frajera, čo by ma takto vnímal a mal ma rád len pre vzhľad, nechcela.

Messje

Jeminecku Dobrý
A si si isty ze chodis zo zenou?Lebo takto sa chova chlap...Ze stena ti da druhu hahahaaaaa.
Ta aj vypliaska sem tam?

Mesačný princ

Súhlasím s Messje.

Ak sa človek prestane o seba starať, tak má väčšinou nejaký problém a skôr by som riešil jej psychiku, ako váhu.

ale o vzťah ako taký sa treba starať a ide aj o to sa partnerovi páčiť. Pár kíl navyše nevadí ale ak niekto zanedbáva svoj vzhľad, ta to nebude len tak!!!

andreag.

taky jeden ty si teda riadne sprosty chlap ty si nezasluzis ziadnu babu... povedat na frajerku ze si celkom aj rad ze nemoze mat decka... to hovori za vsetko.. prajem ti aby si si nasiel krasnu stihlunku ktora ta bude odrbkavat kde sa bude dat potom ti aj normalna zenska bude dobra.. take na vas chlapov treba

taky jeden

Messje haha, taku vetu som jej uz neraz povedal presne a skoro mi po pysku dala :D
Uz som vselijake narazky daval a on alen skaredy pohlad na mna a ze ci chcem dostat jednu, ci si chcem so stenou potykat a podobne hlasky. Skusal som na nu taktiku jemnu aj drsnu. Raz som ju tlapol a surovo povedal ale sa ti ta huspenina trasie :D

Messje

Ja som sa natom len zasmiala ako to napisal.Nic vulgarne :-)Co je zle na tom ze sa mu to nepaci?Vela zien ked uz ma chlapa sa opusti a nestara sa o seba.Uz som si ta klofla,uz sa mozem prezierat.Ani mne sa to nepaci ked zeny takto zmyslaju.
Skus jej len potlapkat po zadku a povedat...zase sme pribrali...A povedz jej...vies,je to tvoje telo,ale neskor budes mat problem si zaviazat snurky na topankach a bude problem to dat dole.Pod,ja posilnim svaly a ty sa vratis nazad k ritke co si mala.

taky jeden

Ona nebola ani predtym ako som ju zpoznal stihla. Mala zadok kus vyraznejsi nez ine mlade baby. Cecky ma taka normalna velkos nieco medzi dvojkami trojkami. Zadok bol vacsi nez cecky ale teraz ten zadok svieti z nej. Keby bola po dvoch troch porodoch tak o.k. ale ona nema ani decko ani po 30 a toto sa deje. Leniva ako voš je. Papula jej chodi ale hybat sa nie.

ôôôôô

Každému sa páči len súmerná ženská postava. Aby boli cecky rovnako veľké ako riť, vtedy je to pekné. Ale čo som si všimol, tak máloktorá ženská má to šťastie, že si aj po pribratí zachováva súmernosť. Väčšina žien má nesúmerný typ postavy, to znamená buď priberajú len do hornej časti /bruchaté a ceckaté/ alebo len do dolnej /riťaté a stehnaté/. Čo tu platí? No keď tá tvoja pribrala takto, ona už nikdy nebude priberať ináč. Z nej nikdy nebude ani typ súmerný, čo má rovnaké rici ako cici a ani typ nesúmerne opačný, čiže ten ceckato bruchatý. No aj tie ceckato bruchaté nesúmerné sa dosť veľa chlapom páčia, čo som si všimol, lebo aspoň tie koziská majú velikánske a to hneď upúta. Takže tie riťaté typy nesúmernej ženskej postavy sú tie najnešťastnejšie a tie najlepšie urobia, keď schudnú na veľkosť ani rici ani cici, lebo vtedy nemajú síce ani hore ani dole nič, ale to nič je aspoň súmerné. Takým babám často chlapi hovoria, aby pribrali, lebo chlapi sú tiež sprostí občas a myslia si, že žena, čo nemá ani rici ani cici bude po pribratí súmerná a bude mať cecky väčšie, ale nebude a to nikdy, nikdy nikdy! Lebo na žene, čo nemá ani rici ani cici nevieš, o aký typ nesúmernosti sa u nej jedná. To zistíš až keď priberie, že či bude ceckatá alebo riťatá. Tým som len toľko chcel povedať, že tá tvoja by mala bezpodmienečne schudnúť. A vôbec, pre všetky nesúmerné baby bez rozdielu, že o aký typ nesúmernosti sa jedná, platí, že čím viac schudnú, tým budú súmernejšie a teda krajšie. Lebo pribratím naberajú tuk na problémovú oblasť, ktorá sa stáva väčšou na objem, zatiaľ, čo iná oblasť zostáva rovnaká a nezmenená a preto logicky, po schudnutí ubudne tuk práve z tej problémovej oblasti. Napr. že riťatý typ priberie len do riti, má o 10 kg viac a ritisko zrazu jak svet a prsia ani o milimeter väčšie. Tak je, ženská postava je komplikovaná. Čo je súmerné, je aj pekné a čo je riťaté, to sa nám nepáči. Sa nečudujem, že si toľko nesúmerných a riťatých žien dáva robiť silikónové cecky, však bodaj by si nedali, keď po pribratí majú ritisko jak svet a vedia, že stačilo by mať cecky väčšie a bola by súmernosť a tým pádom aj krása. Skús tú tvoju všemožne presvedčiť, aby schudla, nech to do leta dá dole z toho zadku, však aj jej by malo záležať, aby bola v plavkách pekná. Však kopa ľudí vôbec necvičí a nič nerobí v zime, ale tak okolo marca, apríla sa už rozhýbu, len aby na leto ako tak vyzerali.

taky jeden

Ved ja si mozem o nej rozpravat ako chcem, to je moja vec a moja frajerka. My sa bezne tak rozpravami ze aku mas velku rit, preco neschudnes z tej riti nieco a tak. A co ked tak rozpravam, ona tu nieje. Mozem ako chcem rozpravat. Co tu mam jej zadok v zdrobnelinkach opisovat ked je to rit velka. Nepocuva mna tak som prisial po radu. Ako ju donutit nech so sebou nieco robi. Ked teraz tak pribera co ma len 25 co bude po 30?