Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci

Príspevok v téme: Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci
taky jeden

Co mam robit. Frajerk v poslednej dobe rychlo pribrala na rici. Ked som ju zpoznal nebola taka tlsta, ako nemala ani vtedy blizko k stihlym babam ale teraz aku ma rit velku je neskutocne. Nieje tehotna, decka mat nemoze comu som aj rad ale to je o inom. Len ta jej rit nakysnuta mi zacina dost vadit. Chodime spolu uz rok a sedem mesiacov cca a odvtedy len zere a zere a na riti pribera. Nechce sa jej nikam uz chodit jedina na disku pojde aj to netancuje len sedi kuri a pije s kamoskami. Nechce chodit nikam peso len na aute sa vozi odkedy ma vodicak. Keby pribrala na ceckach tak budis ale ona na rici len nabera kila. Minule sa mi sama stazovala ze ma problem si kupit nohavice lebo vsetko jej je uzke a ze na ake to vychudnute laty ich vyrabaju. Neviem ako s nou budem chodit v lete na kupko ked si oblecie plavky na tu svoju eeeh tak sa prepadnem pod zem od hanby pred ludmi.
Aj som jej navrhol cvicit, zmenit stravu tak papuluje a nadava na mna ze som ch*j a ze co jej ma co hovorit do zivota. Odkedy zelnivela sa zmenila aj v spravani. Drzana jedna :D
Ako co navrhujete ludia? Co s nou?

nina546

adr1a konecne normalny inteligentny prispevok uplne s tebou suhlasim prejedanie sa je dosledok toho ze s clovekom nieco neni v pohode a ma nejaky problem ktory nevie vyriesit viem to lebo tiez som taky problem mala a ked som ho vyriesila prestala som sa prejedat a schudla 10 kg.

adr1a.

Jeemine) Kazdy sa tu ohana hned rozchodom. Az z toho mrazi. Rozchod ma byt vzdy uz tym najkrajnejsim riesenim ked boli vsetky ine mozne zachranne akcie metody formy riesenia problemu predsa vycerpane. Ani sa nedivim ze kazde tretie ci kolke manzelstvo sa rozvadza a o vztahoch uz radsej netocim. Vsak to su hotove grupaky lebo ludia sa tu rozchadzaju schadzaju ako na beziacom pase. Ano. Ona nemoze mat napr.deti. Ale kolke zeny priberu po deckach, roznych hormonalnych zmenach, z dovodu veku, maju strie uz nie pevne prsia brusko rit ai. Takze to vas vsetky maju hned odkopnut jak tu same radite uz ako prasivu nepotrebnu vec?? A muzi sa tiez predsa menia. "Pivne brusko" menej vlasov, ci maly/velky/hruby/tenky ai vtak, impotencia prostata ai. Tiez vas maju hned zenske vymenit a odkopnut?
Vacsina prezierania suvisi u zien s emocionalnym zivotom. Bud zazieraju smutok citove stradanie sklamanie, nedoveru v same seba, nizke sebavedomie, pocit nestastia nenaplnenia.
Ja vidim u nej ako mozny dovod prave tu jej neplodnost. Mozno o tom nehovori, nedava to najavo, sprava sa drsne "chlapsky" slovnik prejavy - no tym iba maskuje svoj pocit zlyhania ako zeny. Ze nikdy nebude moct byt matkou (vacsina zien totiz chce byt tuzi a uz v sebe ten isty materinsky instinkt pud ciy pre materstvo v sebe od mala maju). Mozno ma vokol seba rovesnicky kamosky co uz same kocikuju maju deti, nevedia o nej ze nemoze mat deti a vedia ze je vo vztahu s tebou tak sa jej dokola pytaju podpichuju "a co vy"? Vy kedy budete mat dieta ai? Citi ze ako zena zlyhala a nikdy nebude moct byt matkou aj keby ako chcela. Tak unik vidi v jedle - to ju citovo ukludnuje naplna - no zaroven vznika bludny kruh : nadvaha, priatelove poznamky, mozno aj okolie jej to dava uz najavo a ma uz z toho nervy a co zas urobi?? No zas sa nazere lebo v tom vidi utocisko ulavu pochopenie. Vsetko je to len UNIK. A ty teraz deti nechces. No co ak po dietati zatuzis tam niekde okolo 40tky? Mat svojho "nasledovatela dedica krv"? Mozno aj tohto sa boji ze ju raz opustis z dovodu pre ktory si teraz s nou, ze tie deti nemoze mat.
Pozri. Ona by sa mala dat najskor psych.dokopy a do poriadku. Ty jej mozes navrhnut, ze spolocne zmenite vase stravovacie navyky zvyky, zacnete spolu sportovat cim zaroven budete aj viac spolocne travit svoj vzajomny cas (mozno ty nepotrebujes schudnut ale zas to aj tebe vela da. Vypracujes si postavu, zlepsis kondicku, urobis vela pre svoje zdravie).
No ona by mala chodit aj k odbornikovi lebo ona problem ma - sama v sebe so sebou, tam by sa dala aspon psych.do poriadku. A ty sa s nou hlavne uprimne normalne porozpravaj. Neutoc nevycitaj. Iba jej povedz ze ju milujes taku aka je, chces byt s nou, ze je skvela uzasna ale mrzi ta, ze sa takto pred tvojimi ocami fyzicky meni a pribera, ze to ma vplyv na jej zdravie, aj krasu, vas intimny zivot a ze by si bol rad, keby bola opat takou ako ked si ju spoznal, zamiloval sa do nej a ci by nechcela spolu s tebou tu zmenu k lepsiemu podstupit. A spolocne sa vrhnut do tych stravovacich sportovych ai navykovych zmien. Alebo to skusit cez nejaku jej najlepsiu kamosku ktorej veri doveruje - aby sa skusila ona s nou otvorene porozpravat, zobudit ju, nastartovat, mozno ju aj ona okrem tych ok rad za schudnutie kvoli zdraviu krase postave "vylaka" aj tym ze ci ju ty kvoli tej nadvahe nebudes chciet aj opustit ai. Proste ju zobudit z tej letargie apatie. Je mozne ze nebude chciet, neprizna si ze MA problem. Vtedy sa este viac do seba mozno uzavrie. Potom to uz bude vsak len o nej. Ale najskor vycerpaj vsetky formy pomoci riesenia. Lebo dovi dopo mozes dat vzdy

Mesačný princ

Aj tak si stojím za svojím, že to je psychikou a má to všetko v hlave a treba riešiť najskôr tú a nie váhu. Ak vyriešiš hlavu, tak ostatné sa už veľmi ľahko upraví.

Biela.Kobra

Musím úprimne priznať, že sa bavím. Zakladateľ témy mi je sympatický, aj svojím úprimným prejavom, a postojom, že chce zostať pri svojej erdekbabskej priateľke, aj keď už dosiahla jatočnú veľkosť a má aj iné vlastnosti, aké mladej dáme nepristanú, a snaží sa jej pomôcť. Dáka dobrá rada by sa iste našla, ale, chlape, daj motiváciu: Povedz, čo je vlastne na tvojej priateľke dobré a čo sa ti na nej páči? Potom dačo snáď vymyslíme :)

Kýčera

@ Kočky, nedajte sa, bojujte! Som s vami!!!

@ Messje, : D

@ Taký jeden, ani Ty sa nedaj! Tvoja frajerka, Tvoja vec! Tvoja má veľký zadok a Ty veľký problém! : ) Ale zas na druhej strane, nemusíš to až tak preháňať. Prečo mám taký silný pocit, že sa tu zabaváš, povedz?!

Messje

Prezyvka
Teba frajer zaujal najprv tym ze bol pekny.
Zakladatel pise,ze uz ked sa spoznali,ona nemala dokonalu postavu a nevadilo mu to.Je s nou doteraz aj ked tak nehorazne pribrala.
Je az zarazajuce,ako tu zenske pohlavie brani zenu ktora naozaj (podla prikladu fotiek) vyzera ako slonica,on pise,ako sa ona choba a reaguje na to,ked on jej povie,ze by mohla zjemnit prezieranie,trosku sa hybat,ako fajci a popija...ako sa vyhraza fyzickym napadnutim typu ...si potykas so stenou...na toto nikto nereaguje.Toto chovanie je v poriadku?On neusiel od nej,on sa snazi najst cestu ako ju dostat k viac pohybu a menej doslova zraniu.Co takto mu v tomto poradit a nie riesit jeho.Asi preto tu pisal lebo hlada pomoc.Ti co maju doma zenu ktora je stale rovnaka a stara sa stale o seba to beru ako normalnu vec.Ale nech mi nikto nepovie,ze keby ich zena sa dostala do takych rozmerov...zeby im to nevadilo.Ved je to pre boha mlada baba a uz teraz jej to nevadi.

prezyvka123

ked ta baba nemoze mat deti znamena to ze ma nejaky zdravotny problem ..zaraza ma ze ste tu taky necitlivy a este sa jebnuto opytate ze co je natom zle ked niekto nemoze mat deti? vy vobec citate co pisete? sa necudujem ze v dnesnej dobe tie vztahy vyzeraju ako vyzeraju ved to je katastrofa schudnut mozes ale jebnuty mozog nevymenis.. aj ja som mala pekneho frajera a porobil take veci ze by som uz pekneho nikdy nechcela... takze vzhlad neni vsetko

blueberryNN

Ovca, si sa chytil toho fakt najpodstatnejsieho v celom prispevku, ze sa ti vobec chcelo reagovat na to... Ale ano, konzumna spolocnost je spolocnost, kde sa ludia maju prilis dobre, maju prilis vela zdrojov a vynakladaju prilis malo namahy na to, aby prezili. A ano, aj vo feudalnej spolocnosti to bol presne tento model, ked sa bohati nemuseli starat o obzivu a mali jej vela. Konzum konzum konzum. Nehram sa na historiu a letopocty. Hovorim tu o prilis lahkom pristupe k zdrojom. Konzum. Urcite prinosna cast diskusie toto.

0vecka

blueberryNN a co to ma s konzumnou spolocnostou?? to akoze vo feudalizme tlsty ludia neboli??

inak neviem preco je zle ze je rad ze nemoze mat deti???? sak asi on deti nechce a preto je rad lebo ma istotu ze mu to nebude oplieskavat o hlavu??

sa mi zda ze plno zien tu nanho utoci kvoli tomu ze kritizuje zenu... sa divim ani jedna sa nespytala kolko to pribrala... ak je to 5kg tak nepoviem ale co ak je to 20 a zatial sa to nezastavuje?...on sa len (a beriem ze jeho prejav je zvlastny) pyta co ma robit aby nepriberala/schudla na povodnu vahu

inak toto je typicke ze nezadana vyzera lepsie ako ta vo vztahu. zadana si prestane davat pozor a zacne nosit bombardaky... ja mam stastie ze moja ma skor prsia ako ten zvysok takze aj ked priberie tak sa ukludnujem pohladom na dekolt...