Co mam robit. Frajerk v poslednej dobe rychlo pribrala na rici. Ked som ju zpoznal nebola taka tlsta, ako nemala ani vtedy blizko k stihlym babam ale teraz aku ma rit velku je neskutocne. Nieje tehotna, decka mat nemoze comu som aj rad ale to je o inom. Len ta jej rit nakysnuta mi zacina dost vadit. Chodime spolu uz rok a sedem mesiacov cca a odvtedy len zere a zere a na riti pribera. Nechce sa jej nikam uz chodit jedina na disku pojde aj to netancuje len sedi kuri a pije s kamoskami. Nechce chodit nikam peso len na aute sa vozi odkedy ma vodicak. Keby pribrala na ceckach tak budis ale ona na rici len nabera kila. Minule sa mi sama stazovala ze ma problem si kupit nohavice lebo vsetko jej je uzke a ze na ake to vychudnute laty ich vyrabaju. Neviem ako s nou budem chodit v lete na kupko ked si oblecie plavky na tu svoju eeeh tak sa prepadnem pod zem od hanby pred ludmi.
Aj som jej navrhol cvicit, zmenit stravu tak papuluje a nadava na mna ze som ch*j a ze co jej ma co hovorit do zivota. Odkedy zelnivela sa zmenila aj v spravani. Drzana jedna :D
Ako co navrhujete ludia? Co s nou?
Frajerka strasne pribrala na zadku a mne sa to nepaci
nech si hovori kto chce co chce ta baba je z niecoho nervozna a preto sa sprava ako sa sprava proste ma nejaky problem ktory v sebe nevie stravit a tak je neprijemna na partnera a okolie prejeda sa a pribera. Len to nepochopi niekto kto chce vidiet len povrch...mne keby frajer povie ze chvalabohu ze nemoze mat decka tak ho kopnem do riti .. to je moc ..
Čierna mačka - jasné, že všetci vedia, že je to FAKE :)
A aj ja som mal 120kg a vôbec to na mne nebolo vidieť, neviem či toľko vážilo svalstvo a kosti ale tak :D
Ja tvrdím a stále budem tvrdiť, že ak človek chce a môže, tak by si mal posnažiť o to, aby sa partnerovi páčil. Je to iné ak človek nemôže a áno...máš pravdu Čierna mačka toto nie je komunikácia dvoch vyzretých ľudí.
Ono všetky takéto fóra sú závislé od práce adminov a na tom, aby umelo podsúvali témy, či viedli diskusie. Sú za to platení ľudia, tak by som sa nedivil, keby toto bola ich práca...no môžem sa mýliť
Inak 90% takýchto fór sú len zamestnanci udržujúci na týchto fórach život.
Na začiatok, aby nedošlo k omylu, nemám zadok ako dotyčná slečna....ale nedá mi to nepovedať svoj názor.....vy ste si fakt všetci poriadne prečítali spôsob komunikácie ich dvoch? Buď som ja nenormálna, ale toto nie je normálna komunikácia medzi dvoma ľuďmi...ani jeho, ani jej, keď je ovšem pravda, že ona to hovorí, to vieme, len z jeho odpovedí.Nie je normálne, aby chlap povedal, že žena nemôže mať deti, že chvalabohu, to sa nehnevajte dámy, ale neviem či vy by ste toto akceptovali.......nie je normálne, že dáva fotky Kardašianky na net na porovnanie so svojou priateľkou, vám by sa to páčilo, keby to dával váš manžel, priateľ?.....ale neni normálne, aby žena odpovedala, že mu dá takú, že mu stena vráti....
Neviem, kto ma osvietil, že som našla túto tému po troch týždňoch, čo som tu nebola, ale musím sa jedine poďakovať, lebo vďaka tomu ste sa tu viacerí pekne ukázali a aspoň viem, čo ste zač....
A nemyslím si, že kardašianka je slon...slon je niekto, kto váži 120 kíl a trasie sa na ňom všetko, čo môže....
A ešte niečo niekomu...Ak by som nebola chudá, vysral by si sa na to? Škaredá byť môžem?
Náhodou ked má takú riť ako Kardašianka tak pre mňa ok. Keby sa predklonila a povedala... ale radšej nepokračujem.
aspon niekto to pochopil adr1a
:-)
Messje. Ja som sa vobec nevyjadrovala k jej slovniku spravaniu chovaniu) To som radsej vobec neriesila, lebo pre mna je Žena stelesnenim uplne ineho nez tato dotycna /nie kvoli jej vahe, ale kvoli jej celkovemu spravaniu chovaniu prejavom prezentovaniu sa ai/. Ja mam jasnu predstavu o zenstve)) aka ma byt Žena. Ona pre mna Ženou po tejto stranke nie je
aha :D toto nie je tvoja priateľka?
Chyba je v nezrelosti oboch zúčastnených a v komunikácii. Ona sa chová ako pubertáčka ktorá si nevie priznať že ohrozuje vzťah tým že sa partnerovi prestáva páčiť a on to s ňou zas nevie odkomunikovať a chová sa ako primitívne pako.
Ahoj adr1a
Ja by som ti teraz oponovala a vies preco?
Kazdy ked ma psychicky problem tal hlada itechu v niecom.
Niekto v cigaretach ,niekto v alkohole a dokonca siahnu aj po drogach.
Alkoholik je odsudeny na nemilost lebo pije.Ano,vtedy prichadza o zdravy rozum a meni chovanie noekedy do extremov.Aj on sa dal ale na alkohol vacsinou z nejakeho dovodu.Preco ma teda niekto chapat zenu,ktora sa prejeda,dokonca fajci a pije alkohol.Je agresivna a by som mozno aj povedala ze mozno aj vulgarna.Vyhraza sa fyzickym utokom,ze mi pride ze sa chova vo vsetkom ako chlap.V takomto pripade je to omluvitelne?Tomu alkoholikovi...jeho priatelke by tu kazdy povedal nech odide.Ale tu ked to chce zakladatel riesit a dohovori jej,tak dobre ze ho ...opakujem nevyfliaska.Aj tak pri nej je nadalej.Ved zena by mala byt zenou a nie chlapom.
adr1a no vidis ja s tym nesuhlasim... podla mna je tam aj velmi velky dovod ignoracia a neznalost problematiky a tiez vychova ale tie dve predchadzajuce s tym suvisia...