Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

Maťanoha

To sa dalo očakávať, že byt po niekom dostal. Taký neschopný blbeček ako tvoj frajer, by vlastnými silami sotva dokázal niečo nadobudnúť.

ela ela

priatel byva v byte ktory mu nechali rodicia kde niekedy byvali.

ivobrick
ani to plavanie ci bicykel nefunguje. plavanie nie lebo teraz je zima aj na plavarne. cez leto sme az raz boli na kupalisku a to som ho mesiac nutila aby sme isli.
viem ze by sme mohli byt castejsie spolu ale neda sa, mame svoje povinnosti a byvame polhodiny od seba busom.

Maťanoha

Píšeš, že chodievaš k svojmu priateľovi. Takže tvoj priateľ má byt. Ešte prezraď, ako ten tvoj ťuťko neschopný tučnučký, čo si ako tridsaťročný ani vlastný ejakulát nevie utrieť, nadobudol vlastný byt. Ako sa mu to podarilo? Alebo si si to vymyslela. Tak potom si klamárka.

ivobrick

Ja by som tiez s tebou nesiel behat, sice viem ze by si bola rychlejsia ale naco ked mam auto a to nedas, takze tak sa veci maju :D
Radsej bycikel alebo plavanie.. tj lahsie tam ho dostan.

Ta sprcha.. bud prid skvor, alebo zhasni svetlo, alebo u teba, a bude to ok.

A teraz vazne; mali by ste byt viac spolu.. inak sa to tazko bude zlepsovat ;O

ela ela

ivobrick:
Ty to vždy napíšeš tak výstižne a zároveň humorne :D Som rada, že som v poriadku. Ja by som ho aj osprchovala, ale keď on odmieta ísť so mnou do sprchy a nemám toľko síl ho zdvihnúť a odniesť :D Väčšinouja u neho prespávam, on je doma, takže mu nemôžem povedať, že návšteva musí ísť do sprchy, ale on sa vraj osprchuje poobede predtým ako k nemu príde a potom večer sa mu už nechce. Viem, že by sa malo sprchovať pred aj po, ale on zjavne nevie.

Jax. áno, urobím to pri ďalšej možnej príležitosti, ale keď už bude vhodná situácia.

My v podstate máme dobrý vzťah, len, keby viac spolupracoval, nehanbil sa, tak by to bolo super. Ja nemám problém sa s ním baviť o hocičom, ale keď on sa hanbí, ja nezmôžem nič. K tomu nemá dobrú postavu, je pekný v tvári, ale má trošku väčšie brucho a viem, že to ho trápi. Ja som v tom protiklad - tancujem, cvičím, dbám o seba a on tiež odmieta so mnou chodiť behať, lebo sa hanbí a bojí, že budem rýchlejšia. Ale ja ho aj napriek tomu mám veľmi rada, ale uvedomujem si, že začnem byť frustrovaná, keď sa to nezmení.

Jax

Vztah je o komunikacii. Ked funguje komunikacia, da sa vyriesit aj vsetko ostatne.
Zober si chlapca pekne nabok a narovinu mu povedz, za vies ze ta klamal a natahoval, ze vies ze dlho nevydrzi, ze sa nemusi bat lebo ty nie si blba, nevysmejes ho a chces to s nim skusit blablabla.
Vsetko mu to takto pekne povedz a niekam sa urcite posuniete.

Ps: ked sa Napoleon vracal z boja, posielal vraj vzdy tri dni pred navratom za Jozefinou jazdca so spravou, ze uz ide nech sa prestane umyvat. Lebo sa chcel milovat s nou a nie s vonavkou.
Aj ja som Napoleon, par rokov dozadu sme boli vsetci...

ivobrick

Ela - ten tvoj ta nejak taha so sebou.. Po kolky krat ti mam zopakovat ze nieje s tebou nic zle. To ON robi zle, podla toho ako to opisujes.
Ked mu nechces nic poslat, pozerat ani nic nemusis, nema to vyznam, hadam sa nebudes prerabat kvoli debilnemu videu.

A inak, fuj.. to je humus.. aj vy ste tu podaktori humusaci..
No ja mat taku zenu, vyhodim ju von a zamknem dvere.

To sa musi osprchovat, alebo ty ho osprchuj nabuduce, a vydrzhni hajzlovou kefou, aby si to zapamatal. Aj pred - to hlavne, a aj po - ked nechce vreckovky. A ked nic tak nic, kto chodi na navsteve zajebany do postele?

No mne sa toto este nestalo, bud uz cakala s mokrou hlavou, alebo odisla na 10min bez slova.. dufam ze sa ani nestane.

Nabuduce chod tyy do vane a potom normalne povec ze teraz chod ty. Inak tu spat nebudes. V tomto neustupuj. Ja viem ze sprchovy gel je hnusny a horky, ale daju sa kupit aj bezchutove :D

Mesačný princ

,, Čoho sa na nás dopustili druhí, s tým sa už nejako vyrovnáme. Horšie je to s tým, čoho sme sa na sebe dopustili sami,,