Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Glutaman sodný - čo si o ňom myslíte?

anjelik *

Tak dííík, som si to stiahla, že prečítam.:o))) No, aspoň že vrahom nie je záhradník, či? :oP Ak by si náhodou vedel, Filip, kľudne napíš. :o)))

Filip TT

Keby som sa mal zakusnut do kazdeho, co tu so mnou nesuhlasi, uz by som mal asi po zuboch, ci po nervoch. :)

V tej Opone Poirot zomrie, nie?

Kýčera

Lombardo, zlý deň, menzes alebo si nemáš už s kým písať? Ja Ťa chápem, my ženy to máme ťažké! A Martina budem musieť upozorniť na Teba a Tebou avízované štúdie. A ver, že bude mať čo vysvetľovať! ;)

anjelik *

Osobne si myslím, že viac ako glutaman, ľuďom škodia ich jedovaté a otrávené myšlienky o druhých. Dosť dobre im nedochádza jeden veľmi dôležitý moment...tí, ktorých atakujú, ich majú viac ako u prdele, sú im uzavretí, ale ich blízki, ktorí sú im otvorení, tí tú jedovatosť cítia. Napr, deti. Aj keď to isto pôvodne nebolo smerované k nim, ale nejakej *nekompetentnej tupke* z fóra. Tak pozor na to, dievčatá, najbližšie, keď si budete potrebovať vydiskutovať niečo podobne *dôležité*. :o)

lombardo1981

Nebola so prvá, kto ti niečo podobné napísal. ;)
Hold, môj názor na teba nezmeníš. Pre mňa nie autorita, ktorých názor treba rešpektovať. A to preto, že nedokážeš filtrovať informácie, ktoré sú pravdivé a ktoré nie. Akokoľvek sa budeš snažiť. I prehlušovaním iných. Pretože človek, ktorý má triezvy pohľad sa dokáže na informácie pozrieť skepticky. Čo ty nerobíš.
Ďalším dôvodom sú tvoje ad hominem útoky na ľudí, ktorí s tebou nesúhlasia. Viď úvod tvojho posledného príspevku. Mám kopu vecí za sebou. Netajím sa tým. Ako by si to zvládala ty? Toť hypotetická otázka. Dokonca už 11 rokov úspešne abstinujem s PPP. Ktorá sa s týmto môže pochváliť? Takých je málo. Skutočne abstinujúcich. Väčšinou sa na to iba hrajú.
Dúfam, že teraz chápeš, prečo mi väčšinou nestojíš na reakciu. Ani vtedy, keď si sa ma snažila vyprovokovať.
Porovnanie s Kýčerou: if (true == false || true) { Kýčera = false; }
A čo tvoja urban legend?

Kýčera

Lombardo, nebudem sa s Tebou hádať, zrejme máš svoje skúsenosti so psychiatriou?! Ja to o sebe napísať nemôžem, preto a priori nebudem spochybňovať Tvoj názor! Zaujímalo by ma prečo sa Ty sama vyhlasuješ za tribúna ľudí z fóra? Alebo je to tým, že podľa seba súdiš aj mňa? ;)