Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Glutaman sodný - čo si o ňom myslíte?

anjelik *

Filip, aby si mohol s druhým manipulovať, stačí, ak v ňom prebudíš to, čo ty tak velebíš a to je svedomie.Nemusíš už robiť nič, jeho vlastné výčitky ho dostanú na kolená. Preto je to veľmi nebezpečný nástroj na ovládanie prirodzenosti života. Necítiť výčitky svedomia neznamená, že si neľudský a bezcitný, ale že si plný pochopenia a lásky. Potom ťa neovláda svedomie, ale láska. K sebe, aj k druhým. Potom aj môžeš jesť glutaman a nezareveš na to. Uvedom si jedno..za každou alergiou je nejaká nestrávená myšlienka. Niečo, čo v tebe vyvoláva *alergickú*..v preklade , násilnú reakciu. ;o)

Filip TT

Nehovor, ze nie si zvedava ako Agatha v zavere urobi z Poirota hrdinu. Je to lepsie ako zomriet v posteli.

Vycitky svedomia su to, co dava cloveku ludskost. To je to, v co mozes u druhych dufat - na rozdiel od zvierat. Tam v to dufat moc nemozes.

Necitit vycitky svedomia, to je ako necitit bolest....to je ako jest vegetu s glutamanom a nezistit, ze je tam glutaman.

anjelik *

To bol spoiler. :o)

Ja som zásadne proti obetovaniu. Druhý z toho nezmúdrie a výčitky svedomia? To je nástroj na ovládanie zvierat. :o) Nebude to chutnejšie, ani keď to posypeš vegetou s glutamanom, horká príchuť manipulácie zostane. ;o)

Filip TT

.... ono nie je hanba poslat svojho milovaneho hrdinu na smrt, ked je to obeta. My krestania o tom nieco vieme.

Ber to ako trailer... ;)

anjelik *

No ja si to prečítam a obávam sa, že niekto veru pôjde na spoveď, lebo klamal a zavádzal a navyše aj ohováral a to dávno zomrelého autora a to ešte akého veľdiela. :o)) Vidím to minimálne na dva ružence a tri zdravase. :oP

anjelik *

Tak niekto, kto je vymyslený, ťažko zomrie, ale je to jeho posledný prípad, takže je to *možné*. Ty si trdlo na pohľadanie inak. :oP