Opustil má manžel

Príspevok v téme: Opustil má manžel
blanka50

Mám 50 rokov, pred 5 mesiacmi ma opustl manžel po 28 rokoch manzelstva. Našiel si milenku o 2 roky mladšiu. Tvrdí, že ku mne už nič neciti, ale že ani ku nej, no je mu s ňou dobre a má s ňou sex. Čo u nás už bolo dosť malo. Nemali sme uplne ideálne manželstvo, no milujem ho stale, teraz keď odišiel este viac. Nedarí sa mi s tym vyrovnať, nemam ziadne slobodné kamarátky, som stale sama a nezvladam to. Keď sa s nim stretnem nedokážem sa kontrolovať a stale na ňu nadávam. Tá žena je 15 rokov rozvedená, stale nahaňa zenatych mužov, no zatiaľ ani jeden koli nej neodisiel z domu iba ten moj. Chcela by som ho naspäť, alebo dokázať sa s tým vysporiadať. Myslela som, že čas to vyrieši, no som na tom este horšie, lebo si uvedomujem samotu, ktorá má desí.Schudla som 20 kg, nejem, nespim, fajcim jednu od druhej. Rozmýšľam už aj nad antidepresivami. Poradí mi prosim niekto čo robiť?

Rovnaka

Ahoj Blanka.
To co si teraz napisala v poslednom prispevku, zajtra budes citit uplne inak. Nie si s tym vobec vysporiadana. Nehnevaj sa, ze to pisem, presne viem o com pisem. Som na tom uplne rovnako ako ty, dokonca aj casovo to sedi. Ak chces napis mi na mail : Vica50@zoznam.sk. Mozme o tom spolu pokecat viac a mozno sa aj podporit.

Blanka50

Samozrejme nehadžem vinu len na neho. Mám na tom svoj podiel viny. Mala som byť väčšia beštia, bol by ma mal radšej pretože za takú ma vymenil.
Za par dni som tu spoznala skvelé osôbky, ktoré mi otvorili oči, poradili, ukázali smer...... Zamyslela som sa nad tým a pochopila, že už ho nechcem. Tak som sa obávala samoty, ze som chcela aj napriek tomu čo urobil, ďalej žiť s luzrom, ktory za to ani trochu nestojí!!!! Prajem mu veľa štastia v novom živote!
S kýmkoľvek sa viem staviť, že do pol roka sa bude chcieť vrátiť, ale moje dvere su už zatvorené!

blueberryNN

vazne to nema s tebou nic spolocne, je to individualna aktivita niekoho, kto sa nad tebou nezamyslel ani na jednu sekundu, proste vidi text a trolluje, nejde tu vobec o teba, mozno si o tom este nepocula, len sa cudujem, ze administratori tejto stranky neriesia vobec ani nechutne obrazky, ani nevhodne prispevky, este im aj stranka vkuse nefunguje tak, ako ma

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě[1][2] nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.[3] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.
Cílem trolla je bavit se rozvracením diskuse. Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení a zkratek, například:

DNFTT. – Do not feed the trolls. – v češtině nekrmte trolly, smyslem je nedělejte to, co troll chce (tj. reakce, které troll očekával).
YHBT. YHL. HAND. – You have been trolled. You have lost. Have a nice day. – Doslova Byl jste potrollen. Prohrál jste. Pěkný den. Používá se jako odpověď na příspěvek diskutéra, který se nechal trollem vyprovokovat k reakci.

Barbora7971

Stará opustená kvočka neznesie pravdu. Všetci jej musia klamať, ako ona je perfektná a celá vina je na strane jej bývalého. Ani sa nečudujem, že ju muž opustil. A dobre urobil.

Blanka50

Dakujem Kyčera. Tak rada by som počula názory tých fajn ludi, ktorí sa tu pri mne zišli a potom sem vlezú takí dvaja čo okamžite všetko zničia. Čo tým sledujú? Riešia si svoje mindráky takto? Šťastný a spokojný človek sa predsa takto nespráva. Ak by si mi aj Ty poslala mail môžme popísať aj o všeličom inom.
Dobrú noc!