Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opustil má manžel

Príspevok v téme: Opustil má manžel
blanka50

Mám 50 rokov, pred 5 mesiacmi ma opustl manžel po 28 rokoch manzelstva. Našiel si milenku o 2 roky mladšiu. Tvrdí, že ku mne už nič neciti, ale že ani ku nej, no je mu s ňou dobre a má s ňou sex. Čo u nás už bolo dosť malo. Nemali sme uplne ideálne manželstvo, no milujem ho stale, teraz keď odišiel este viac. Nedarí sa mi s tym vyrovnať, nemam ziadne slobodné kamarátky, som stale sama a nezvladam to. Keď sa s nim stretnem nedokážem sa kontrolovať a stale na ňu nadávam. Tá žena je 15 rokov rozvedená, stale nahaňa zenatych mužov, no zatiaľ ani jeden koli nej neodisiel z domu iba ten moj. Chcela by som ho naspäť, alebo dokázať sa s tým vysporiadať. Myslela som, že čas to vyrieši, no som na tom este horšie, lebo si uvedomujem samotu, ktorá má desí.Schudla som 20 kg, nejem, nespim, fajcim jednu od druhej. Rozmýšľam už aj nad antidepresivami. Poradí mi prosim niekto čo robiť?

Blanka50

blueberryNN, Kýčera,adria Vaše názory mi pomohli pozrieť sa na to inými očami, ďakujem, že ste si našli čas a venovali ho mojmu problému, ostatným tiež ďakujem za podporu. Mužský názor na vec od Mesačného princa a Cariboo je pre mňa tiež veľmi dôležitý. Budem Vám vdačná ak má budete naďalej podporovať a písať lebo mi to veľmi, veľmi pomáha. Rada by som odpísala a poďakovala každému z Vás samostatne no asi by Vás to nudilo, lebo by to bolo stále o tom istom.... o vďaka za názor a čas. Nechápem prečo tí ostatní, ktorí nás nazývajú starými p...ami apod. sem vobec prispievajú, veď je tu toľko iných tém pri ktorých sa môžu realizovať. Priatelia, no ak Vám to pomôže nachviľu potlačiť svoje frustracie kludne nás ostatných ďalej urážajte. Myslím si, že ani Vy nie ste ktovieako spokojní so svojim životom keď máte potrebu nás kritizovať.

Cariboo

nudim sa, ok omylom sa to zobrazilo asi milonkrat ale co si tym prispekvom vobec chcel/a povedat??? ze ma byt taka cica-mica? :DD

kycera, dakujem za privitanie, beham sem a tam, na forum neostava cas :)

adria, pekne napisane, suhlasim. ani on to nema v sebe uzatvorene, a mozno by sa aj chcel vratit no nema kam, alebo to aspon on tak citi.

lolinka

Blanka a tie antidepresíva si kľudne daj predpísať ak to tak cítiš. Tie dnešné už nie sú návykové a pomôžu ti nakopnúť sa a vyhrabať z najhoršieho.

mam56

Mojim najlepším kamarátom je J.K. Je ok, aj keď je podľa mňa príliš dobráckym, čo mu stále vyčítam.
Môžem si povedať, čo chcem. Mám vás v pi.i, chudáci. Zabite ma, teším sa na to a potom si vás podám Ja, nič vám neodpustím, roztrhám vás, toto ste chceli počuť, tak vám to hovorím.
Roztrhám vás na franforce.
Inak, mám vás rád, ale už prestaňte s tým negativizmom.
Neradím vám smiať sa zo Mňa, mravce. JA SOM. Vy ste nuly a špiny chamtivé.

mam56

Ok, Ja nie som normálny. Ale prosím vás. Vy ste sa zbláznili? Vy semka chcete navoziť tých v.ahov???
Povedzte tým Kanaďanom, že JA si neželám, aby ich semka navozili (ani do Ameriky).
Ja ich mám v pi.i., nech skapú. Čo mňa je po nich alebo vás.
Strácate súdnosť???
Môžete vedieť aj moje meno alebo čokoľvek. Mám vás v paži.
Nechcem tu vidieť žiadneho chudáka (ak ste normálni).
Ešte jedného koko.a semka priveziete a prekľajem aj vás.
Vyhostite ich a majte ich v pi.i.
Toto je normálne.
www.youtube.com
JA SOM zachránil viac ľudí než všetci táraji a prďúsi dohromady.
Mám vás v pi.i.
www.youtube.com
Buďte pre Krista Pána normálni, lebo vám prijebem.

mam56

Ako je to možné, že JA ťa milujem? Buď so mnou a nie s nejakým tlstým koko.som.
Ja som frajer. Vy si čo myslíte, vy mravce, že máte na mňa? Nie, nemáte.
Ja som absolútno, lebo môj Otec je Boh. Môžem vás všetkých je.ať do ucha. Poviem si, čo uznám za vhodné.
V akej pi.i ste prišli na to, že treba prijímať utečencov zo Sýrie. Je.te ich všetkých do ucha!!! Nech scípnu.
Ja tu nechcem nikoho.
To vy ste z akej planéty? Môj Otec je Boh Creator. Mám všetko, čo chcem a čo si zamaniem, ale tých bedárov z východu nám tu netreba.
Ja vás varujem. Ja nie som koko., Ja kríži za vás neumriem, vy špiny.
A čo si myslíte, že má záleží na vašich názoroch? Nie. Idem pretiahnuť Smrtku? Nech scípnem čím skôr, aby som vás už nevidel.
Pretiahni Ty smrť a skapeš ako pes.
Ja SOM.
Ja ich nenávidím. Ja ich všetkých .... JA SOM. Mám vaše názory u riti.
Žiadni mimozemšťania neexistujú, ani iné planéty.
www.youtube.com
I am normal and you not.
Vy sa mi posmejete, ale na krivo. Vy mamonári!!!

adr1a.

Ahoj Blanka.
Vacsinu svojho zivota si prezila so svojim muzom. Nie je preto nic divne, ze ti chyba. Je to predsa logicke, ved bol tvojou sucastou a ty jeho vacsinu vasich zivotov. A ze ta nema rad a nic k tebe neciti + tie reci co ti ma zapotreby rozpravat ako si uziva s tou novou sex ai a nezabuda dodat ze ju tiez nelubi.....he)
Mne to skor pride inak.
Keby k nej totiz nieco citil a tak velmi im to spolu klapalo ako sa to snazi prezentovat, ci skor klamat tym teba ci seba sameho, ver, ze taky clovek to nema zapotreby roztrubovat, vesat na nos inym, - z neho by to vyzarovalo a bolo vidiet citit aj same od seba. Takze never vsetkemu co vyprava)
On ako keby ti tym chcel nieco povedat naznacit, mozno, co mu u vas vo vasom vztahu zrejme chybalo (sex a obdiv, chvalenie. Vnimanie sa ako Muz a Žena. Nie ako spolubyvajuci ci "umieranie zaziva").
Akoby mal potrebu v tebe vzbudzovat ziarlivost. A ty sa mu na to chytas.
Je vidiet ze to obaja nemate este v sebe vyriesene a uzavrete. Skoncene.
No vsetky tie spolocne prezite roky, ver, ze nie su premrhane.
Nie nadarmo sa hovori ze zvyk je zelezna kosela. Mate za sebou spolocnych 28r, spolu syna domov, ktory ste spolu cele tie roky budovali.
S prepacenim - vy sa poznate tak pridobre a mate sa navzajom tak precitani ako vlastnu dlan.
Vy poznate vsetky svoje/vase nedostatky chyby muchy neduhy, zle vlastnosti nalady zvyky navyky toho druheho, no aj to dobre co v sebe mate.
Ludia vsak pricasto robia velku chybu, ze casom to dobre a plusy partnera beru ako taku samozrejmost zvyk "normalku nieco bezne", ze to ako keby prehliadali ignorovali a vykrikuju poukazuju si uz len na chyby ci nedostatky.
Takze uz sa navzajom az tak nechvalia neobdivuju ai no skor len hundru frflu nadavaju si a kritizuju sa.
Sama vidis ze henta ho chvali obdivuje, maju sex a tak. Jasne ze to aj tam casom ustane prestane)) Mozno rychlejsie nez to vsetko u nich cele zacalo) aa stareho psa novym kuskom tazko naucit.
Clovek v tomto veku nie je ani stary no uz ani mlady - ale zas uz ma rokmi svoje navyky zvyky moresy maniere pevne ustalene navyknute a nezlavuje z nich.
Ver, oni este na seba narazia))
Lebo tak ako on ma svoje rokmi naucene navyky, zauzivane zvyky, isty zivotny standard - tak aj ona.
A v tomto veku je uz mensia vola ochota zlavovat prisposobovat sa niekomu novemu nanovo od zaciatku zas a znova. Takze ja tam dlhu trvacnost nevidim.
Skor on bude coraz viac casom nespokojny nez ona.
A mozno to uz aj iskri medzi nimi, ked sa ti tak ma potrebu zverovat (to poukazuje ze nie je vnutorne spokojny vysporiadany. Hneva sa, mozno to v nom cele vrie. Porovnava vas. Co mal a co teraz ma. Nielen ini ludia si vsimli na tebe zmeny k lepsiemu vzhlad ai - ale urcite aj on. Vsak nie je slepy. Ale zas z tvrdohlavosti a istej muzskej jesitnosti ma potrebu ti dokazovat ako mu je "super" aj ked ja skor pochybujem ze sa tak vobec ma)) ).
Blanka.
Vies co teraz spravis najlepsie co mozes? Podarilo sa ti uz nieco o com mnohe zeny len snivaju) schudnut 20kg. No supeer.
A co tak urobit pre seba este trosku nieco viac?
Ist von, medzi ludi, mozno zajst ku kozmeticke pedikurke, dat si urobit novy uces masaz. Zmenit satnik vsak tych -20kg to potrebuje, plus sa omladit.
Mozno sa zacat venovat tomu naco si pocas manzelstva a venovaniu sa vychove vasho syna nikdy nemala dost casu.
Co to je - vies ty sama. Joga tanec, ucenie sa novych jazykov, vyuzit jar oteplenie na turistiku prechadzky bicyklovanie ai, prip.si zadovazit psika, venovat sa duchovnu spiritualite?
Hlavne je najst si nove obzory a mety. Sustredit sa viac na seba.
Ak nemas priatelky kamaratky, zeby si s nimi niekam sla ci chodila, skus si podat napr.cez net "zoznamku" a tam si najst z tvojho okolia len tak niekoho (je jedno ci zenu ci muza ktori su na tom podobne ako ty) - na travenie spolocneho volneho casu, na kulturu umenie sport prechadzky dovolenky relaxacne pobyty ai.
Takych ludi ako ty v tvojej situacii je viac nez dost. Niekedy staci len urobit prvy krok.
No hlavne je nestagnovat neutapat sa v vziali smutku, spomienkach na minulost.
Ver, ty tymto ozijes omladnes rozkvitnes a bude z teba ako keby uplne novy clovek.
Ty ked sa takto zmenis, ked ukazes ako dokazes krasne zit fungovat aj sama bez neho a uzivat si krasne aj sama, tak este aby sa nestalo, ze ten tvoj ex bude prvy co si to vsimne a este aby sa raz nestalo, aby sa neprosil o prinavratenie sa k tebe spat))
Ver, ze ked casom vsetko zle prekonas, zmieris vyrovnas sa s minulostou, odpustis sebe jemu jej s tym, ze co bolo bolo a vybudujes si novy zaujimavejsi pestry pekny zivot, pritiahnes si don nielen stastie spokojnost, pokoj mier pohodu, ale aj novych ludi.
Dnesne 50tnicky nie su uz ako z filmov o babicke (no jej mudrost a zivotna zrelost by tam mali byt!), ale ze vyzorom a istou zivotnou lahkostou nadsadzkou zrelou mudrostou byt "nad vecou" pripominaju skor tie predstavitelky zo serialu sex v meste. A je jedno ktorou z nich sa "stanes" ty. No v kazdej zene sa skryva aspon kusok ci uz z Carrie, Samanthy, Charlotty ci Mirandy)
Vela sil ti prajem a vsetko dobre

adr1a.

Pocuj nudidielko)))
Uz sa tolko radsej nenud

Blanka. Precitaj si poslednu radu od Kycery. Naozaj to funguje a tiez to zvyknem takto isto radit, lebo to zabera

A este raz sem posuniem svoj prispevok) Dufam ze mi to odpustite aj ta mlada dievka)) lebo som dala don dost namahy casu a pri tych vsetkych cickach ci veverkach co tu zrazu su, tak aby to Blanka neprehliadla)