Opustil má manžel

Príspevok v téme: Opustil má manžel
blanka50

Mám 50 rokov, pred 5 mesiacmi ma opustl manžel po 28 rokoch manzelstva. Našiel si milenku o 2 roky mladšiu. Tvrdí, že ku mne už nič neciti, ale že ani ku nej, no je mu s ňou dobre a má s ňou sex. Čo u nás už bolo dosť malo. Nemali sme uplne ideálne manželstvo, no milujem ho stale, teraz keď odišiel este viac. Nedarí sa mi s tym vyrovnať, nemam ziadne slobodné kamarátky, som stale sama a nezvladam to. Keď sa s nim stretnem nedokážem sa kontrolovať a stale na ňu nadávam. Tá žena je 15 rokov rozvedená, stale nahaňa zenatych mužov, no zatiaľ ani jeden koli nej neodisiel z domu iba ten moj. Chcela by som ho naspäť, alebo dokázať sa s tým vysporiadať. Myslela som, že čas to vyrieši, no som na tom este horšie, lebo si uvedomujem samotu, ktorá má desí.Schudla som 20 kg, nejem, nespim, fajcim jednu od druhej. Rozmýšľam už aj nad antidepresivami. Poradí mi prosim niekto čo robiť?

Mesačný vôl

Kýčera: u mňa sa to tak strieda. Niekedy híkam a niekedy bučím. Ako keby som nevedel, kým vlastne som. Ale keď sa sústredím, tak to viem. Som predsa Mesačný vôl.

Kýčera

Mesačný vôl, a to kedy si prešiel od híkania k bučeniu, povedz?! Žeby Ti pomohla moja diagnostika a to video? :) Keď chceš kecať, tak si založ tému, nech tu nespamujeme! Sebavedomie máš zdravé, vtipný si a aj iné...

Mesačný vôl

Kýčera, ja sa každú minútu svojho života snažím využiť na niečo užitočné. Ak práve neoriem, tak bučím.

Kýčera

Blanka, zabudla som na jedno, a síce, žiaden psychiater, žiadne antidepresíva! Skús si poradiť s tým sama. Schudla si, chvália Ťa, aj Tvoj si to všimol. Určite vyzeráš skvelo! Tak si nacvičuj úsmev od ucha k uchu. Ak Ťa pochytí zlosť, tak si ponadávaj tam, kde Ťa nik nepočuje, aj si zakrič, zmláť vankúš, vybi si všetky negatívne emócie - začni rúbať drevo úplne na drobno, choď do záhradky, ryľuj a tej hrude (Tvoj chlap, nie všetci chlapi!) to poriadne nalož a nakladaj, kým všetku zlosť nedostaneš von zo svojho vnútra, nedus to v sebe. Tak sa drž, dievča!

Mesačný vôl

Blanka, so slzami v očiach čítam tvoje slová vďaky. Rado sa stalo. Aj ja tebe. Proste som taký človek, keď môžem poradím, pomôžem. Som predsa Mesačný vôl.

Kýčera

Blanka, keďže vieš poďakovať, tak Ti rada pomôžem akou - takou radou, ak budem vedieť aj v budúcnosti. Ale niekoho si opomenula. Je to mladý muž, kt. zareagoval ako prvý, Jax sa volá. A to ostatné si nevšímaj!

Blanka50

blueberryNN, Kýčera,adria Vaše názory mi pomohli pozrieť sa na to inými očami, ďakujem, že ste si našli čas a venovali ho mojmu problému, ostatným tiež ďakujem za podporu. Mužský názor na vec od Mesačného princa a Cariboo je pre mňa tiež veľmi dôležitý. Budem Vám vdačná ak má budete naďalej podporovať a písať lebo mi to veľmi, veľmi pomáha. Rada by som odpísala a poďakovala každému z Vás samostatne no asi by Vás to nudilo, lebo by to bolo stále o tom istom.... o vďaka za názor a čas. Nechápem prečo tí ostatní, ktorí nás nazývajú starými p...ami apod. sem vobec prispievajú, veď je tu toľko iných tém pri ktorých sa môžu realizovať. Priatelia, no ak Vám to pomôže nachviľu potlačiť svoje frustracie kludne nás ostatných ďalej urážajte. Myslím si, že ani Vy nie ste ktovieako spokojní so svojim životom keď máte potrebu nás kritizovať.

Blanka50

blueberryNN, Kýčera,adria Vaše názory mi pomohli pozrieť sa na to inými očami, ďakujem, že ste si našli čas a venovali ho mojmu problému, ostatným tiež ďakujem za podporu. Mužský názor na vec od Mesačného princa a Cariboo je pre mňa tiež veľmi dôležitý. Budem Vám vdačná ak má budete naďalej podporovať a písať lebo mi to veľmi, veľmi pomáha. Rada by som odpísala a poďakovala každému z Vás samostatne no asi by Vás to nudilo, lebo by to bolo stále o tom istom.... o vďaka za názor a čas. Nechápem prečo tí ostatní, ktorí nás nazývajú starými p...ami apod. sem vobec prispievajú, veď je tu toľko iných tém pri ktorých sa môžu realizovať. Priatelia, no ak Vám to pomôže nachviľu potlačiť svoje frustracie kludne nás ostatných ďalej urážajte. Myslím si, že ani Vy nie ste ktovieako spokojní so svojim životom keď máte potrebu nás kritizovať.