Mám 50 rokov, pred 5 mesiacmi ma opustl manžel po 28 rokoch manzelstva. Našiel si milenku o 2 roky mladšiu. Tvrdí, že ku mne už nič neciti, ale že ani ku nej, no je mu s ňou dobre a má s ňou sex. Čo u nás už bolo dosť malo. Nemali sme uplne ideálne manželstvo, no milujem ho stale, teraz keď odišiel este viac. Nedarí sa mi s tym vyrovnať, nemam ziadne slobodné kamarátky, som stale sama a nezvladam to. Keď sa s nim stretnem nedokážem sa kontrolovať a stale na ňu nadávam. Tá žena je 15 rokov rozvedená, stale nahaňa zenatych mužov, no zatiaľ ani jeden koli nej neodisiel z domu iba ten moj. Chcela by som ho naspäť, alebo dokázať sa s tým vysporiadať. Myslela som, že čas to vyrieši, no som na tom este horšie, lebo si uvedomujem samotu, ktorá má desí.Schudla som 20 kg, nejem, nespim, fajcim jednu od druhej. Rozmýšľam už aj nad antidepresivami. Poradí mi prosim niekto čo robiť?
Opustil má manžel
Blanka, nevšímaj si to! A prepáč za to moje včerajšie spamovanie. Každý deň je iný, to zažívame aj my. Tu na fóre, aj v reálnom živote. Zajtra bude lepšie, uvidíš.
Ahoj Blueberry,
Dakujem, že si reagovala. Škoda, že ostatní sa už neozvali. No už nemam sem chuť ani písať keď sa pridávajú také indivídua ako tí posledný dvaja. Evidentne sú to jasnovidci keď vedia tak presne posúdiť človeka a baviť sa na jeho účet. Dnes som mala hrozný deň, no už sem nebudem o tom písať. Keby si mi poslala tvoju mailovú adresu rada by som počula tvoj názor na vzniknutú situáciu. Ak nie pochopím to a aj tak veľmi pekne dakujem za podporu.
Nechápem, ako niekto mohol 28 rokov vydržať s tak hroznou ženou. A to sa ti uráčilo zhodiť dve desiatky kilogramov až teraz, keď si skončila ako stará opustená ženská? Vieš ako po celý čas musel trpieť tým, že jeho manželka vyzerá ako rozkysnutá ropucha? Tá jeho nová frajerka je možno hrozná, ale určite nie tak ako ty.
Blanka, je to jeden den, ale urobila si za ten den vacsi pokrok ako za cele posledne mesiace. Tesi ma citat prispevok, ktory si sem dala po dnesnom dni. Uz teraz vidim, ze ty to cele zvladnes lepsie, ako od seba vobec ocakavas. Myslim, ze este len budes postupne zistovat, ako vela v tebe je. A tiez, ako malo hodnot ti muz posledne roky vo vztahu daval, lebo sa ti postupom casu viac a viac otvoria oci a skutocnost budes vnimam objektivnejsie a viac z nadhladu. Podla mna po dnesnom dni uz to musis trosicku aj sama vnimat.
Na trolov nereaguj :) je to sucas internetu, nejde vobec o teba, takze to mozes s kludnou dusou odignorovat.
Blanka, nic si z toho nerob. V poslednom case sa tu vyskytuje clovek, ktory zakladatelom tem aj diskuterom pise taketo "mile" odkazy. Takze nemusis to brat osobne a zaoberat sa tym.
OPAKOVANIE PRISPEVKOV:
To sa stava, ked viac krat tuknete odosielanie prispevku. Tuknite len raz a je odoslane. Otvorte okno so zdrvim znovu, ked sa vam to neupdatne.
Milý Viktor, hlupák ako Ty ma nemôže uraziť! Každý raz bude mať tento vek rovnako aj Ty. A prepáč, muž si našiel ženu, ktorá je mladšia len o trochu a ver že už veľa pánov, ktorí ju videli sa čudovali prečo s takou hroznou. No neviem načo to píšem niekomu ako si Ty. Doteraz tu boli skvelí ludia, tak prosim skus tráviť svoj čas rozumnejšie ako urážanim druhých. No aj tak Ti dakujem za tvoj názor čo to o tebe vypovedá!
Prajem ti pekný večer Ty nepochybne krásny, mladý a neodolatelný chlap, preto tu traviš čas lebo sa o teba trhajú davy žien! Prepáč!
Prepáčte tie opakovania vážne netuším prečo sa to toľkokrát opakuje!
Mesačný vôl - myslím si, že tebe by pomohla empatická kamarátka, čo by ťa vedela podporiť a priniesť slniečko na tvoje smutné pasienky.
Mesačný vôl - myslím si, že tebe by pomohla empatická kamarátka, čo by ťa vedela podporiť a priniesť slniečko na tvoje smutné pasienky.
Ahojte kamaráti, ospravedlňujem sa všetkým ktorým som nepoďakovala teda aj Jaxovi. Včera som bola na dlhodobo naplánovanej akcii, kde som mala ísť aj s mojim este stale manželom. On samozrejme nešiel, pretože ma teraz iné priority. Šla som tam len vďaka Vám a vašej podpore. Inak by som zase ležala sama doma a plakala do vankúša. Nebola som úplne veselá ale bol to určite istý posun smerom vpred. Dúfam, že ma pochválite! Bolo tam mnoho príjemných ľudí, ktorí ma tiež podporili. Škoda, že všetci bývajú ďaleko od mesta v ktorm žijem. No zato som sa dozvedela dosť zaujímavých reakcii na celkové správanie môjho muža. Väčšina si myslí, že som mala božskú trpezlivosť, keď som to s nim tak dlho vydržala, názor na neho bol že je to arogantný povyšenecký egoista mysliaci len na seba a to nemali na mysli len momentálnu situáciu. Bola som prekvapená aký je neobľúbený medzi svojimi známymi . Samozrejme, že každý riešil náš rozchod a nechceli uveriť pretože nas mali za stabilný pár. Dokonca som včera 2x jedla. Predtým ako odišiel som nefajčila, začala som až zo zúfalstva. Teraz by som sa chcela pokúsiť prestať, nepojde to asi ľahko, no kúpim náplaste. Mám za sebou dva relatívne lepsie dni, čo predtým nebývalo. Striedali sa mi zúfalstvo, smútok, beznádej..... Dúfam , že takýchto dní bude stale viac. A keď zase začnem myslieť na hlúposti otvorím túto stránku a znova a znova ćitam vaše rady. Len tak čakám čo mi napíšete. Čakám na každý váš príspevok, riadok, vetu. Je to lepšie ako psychológ, pretože ten má len jeden názor a Vás je tu viac a tým pádom aj viac názorov, postrehov. Nie som stále v pohode, stale mi veľmi chýba, spomínam čo sme robievali spolu, ako sme chodili na výlety, lyžovať apod. a keď pomyslím na to čo asi robí s novou pani v tieto pekné dni je mi z toho smutno. Jedna žena ho dokázala tak zblbnuť, že mu nechýba syn, ja, náš dom, záhrada, ktorá bez jeho prispenia chátra, tráva na ktorú bol mimoriadne hrdý, dnes žltne. Ako to táto pani dokázala??? Prosim pánov, ktorí sem prispievajú aby mi napisat svoj názor. Veď mužské zmýšľanie je trochu iné ako ženské. Ženy všetko vnímajú cez emócie, muži sú skôr praktickejší. Želám Vám všetkým pekný nedeľný podvečer!