Čaute..mam 23 rokov a nikdy by ma nenapadlo ze budem pisat niekde takto na forum ale sam si neviem dat rady mozno by som len potreboval rozumne nazory na tento moj problem.
Moja priatelka ma 21 rokov, a je z rozpadnutej rodiny z jednej nemenovanej dediny na konci sveta. Zacal som s nou chodit pred rokom no poznam ju uz par rokov..zacalo to tak ze sme sa zacali stretavat ona vtedy byvala sama v prenajatom byte a pracovala ako casnicka ja som za nou dochadzal kazdy den pretoze som si po tych mojich neuspesnych vztahoch povedal ze konecne normalne dievca. Zalubil som sa do nej pretoze mi stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt a ja som si vtedy vravel...mila, mudra, pekna, samostatna a uprimna...naozaj som sa do nej velmi zamiloval..
No presiel pol rok a ja som sa o nej dozvedel celu pravdu ze si rada vypila ze spavala s chalanmi kade mohla napriklad vonku, v aute, na wc v bare a naozaj ich nebolo malo...neustale mi klamala do oci dokonca ma aj podviedla a ked sme sa dlhe mesiace kvoli tomu hadali a rozpravali vzdy povedala ze to robila lebo to mala tazke doma a aspon toto jej pomahalo zabudnut a ze pri tom na to nemyslela...moja otazka znie ..mohla to robit pre nieco take? dokaze sa zmenit? stale hovori ze to uz nikdy neurobi a ze by za mna dala zivot..no moja dovera k nej uz nieje ziadna...Dakujem za kazdy nazor.
Chodím so štetkou
vykrikovat o svojej frajerke na fore a ktovie kde ze je stetka moze len uplny kkt a chudak !!!
ked sa kurví chlap napr. aj s chlapmi je zenatý má deti manzelku a strka to kdejakemu do prdele /poznam ich dost/ tak je to ok !!!!!!!!!!!!
naco to tu vypisujes???? skonci to snou a najdi si normalnu babu, kazdy hlada kazdy si rozbije hubu a ide sa dalej.
Takže ja si pod názvom štetka predstavujem ženu, ktorá poskytuje sexuálne služby za peniaze. Pozri sa na svoju minulosť, nerieš jej minulosť, je to jej život, ty si mal určite svoj. A bol si ty slušný?
A čo som si aj ja všimla z okolia, tak asi najlepšie je, keď baba buď čaká do svadby, aby jej ten ,,vysnívaný chlap" nehučal, že mala pred ním niekoho alebo pri každom novom vzťahu klamať a hovoriť, že je baba panna a potom sa aj v začatkoch spoločného sexuálneho života aj tak správať, aby chlap nepochyboval. Chlapi, ste EGOISTICKÍ!
Moja skúsenosť: Chodila som pred 2 rokmi s chlapcom, ktorý bol panic, ja som už panna nebola. A on sa so mnou rozišiel, lebo nedokázal zniesť, že on pre mňa už prvý nebude. Veď to je choré!
A ty prestaň kritizovať iných, pozri sa na seba a staraj sa o seba. Keby ťa podvedie teraz vo vzťahu, tak to rieš, to si len tak nenechaj preplávať, ale jej minulosť už nerozpitvávaj. Iba seba ničíš. Maximálne ju môžeš požiadať,aby išla na testy pohlavných chorôb, aby si prípadného preoblému mohol predísť, to je všetko.
hmmm... chlapče a nepríde ti to zaujímavé? Poznáš niekoho pár rokov (a že je kurva sa o nej nehovorí), dokonca s kočkou chodíš pol roka a potom BUM. Od niekoho tretieho si sa dozvedel celú pravdu :D Označiť babu za kurvu je naozaj ľahké. Všimol si si niekedy, ako sa kočka k tebe správa? Má ťa rada? Je to vidieť na nej? Robí pre teba pekné veci? To predsa musíš cítiť, či si ťa váži, či jej záleží na tebe alebo nie. Klamala ťa vo vzťahu, alebo o veciach z jej minulosti? To je dosť rozdiel. Tá nevera na začiatku, keď ste poriadne spolu ešte ani nechodili, pre mňa osobne neni nevera.
.
Kočka je veľmi mladá na to, aby bola jednoducho len silná a problémy zvládala. Proste nezvládala to a aby nezošalela, riešila to sexom. Keby posledné 4 roky brala drogy, mal by si o nej lepšiu mienku? Keby sa rezala, bolo by to pre teba prijateľné? Normálne? Nebuď srab a pozri sa na to, ako sa kočka správala k tebe vo vzťahu! Ako sa správala, kým si sa TY nezačal rýpať v jej minulosti a všetok ten hnoj z minulosti ťahať do vzťahu. Má to kočka stále ťažké doma alebo sa to konečne upravilo a aj ona je "normálna" a NEPOTREBUJE viac robiť to, čo predtým, lebo je ako tak šťastná a v pohode.
.
Myslím, že tento vzťah je už v prdeli. Ale aj pre budúcnosť si chlapče zapamätaj, že aj "normálne" baby sa potknú, podvedú, ublížia (je tu dosť tém, kedy sa to stalo po 5 rokoch krásneho vzťahu) a ak bol niekto "dobrý", to neznamená že taký bude naveky. A presne naopak to platí aj o "štetke", ktorá môže byť úžasnou partnerkou. Či sa zmenila a chce niečo iné (stabilný vzťah) jednoducho vidno na jej správaní za posledný polrok, rok.. vidno to na jej plánoch, šporí si? Je zodpovedná? Chce niečo dosiahnuť? Alebo si užíva a život bere tak, ako plynie? Nebuď sprostý a maj oči otvorené. Ale nevyťahuj na ňu veci, čo robila, kým ste ešte neboli spolu.
To si ju asi veľmi nezachránil ked ta podviedla tiež s takouto nezostaň iba si zničíš život chápal by som keby sa búrila ked bola mladá a búrila sa vadilo by mi to ale prežil by som to ale ste spolu a podviedla ťa tak to spraví znova možno nie hned ale za pár rokov áno nájdeš aj lepšie v rybníku je veľa rýb tiež som raz dal bývalej šancu a spravila to znova o 2 roky som spoznal lásku svojho života a sme spolu štastný už 6 rokov hádam dokonca :)
Dakujem za prispevky..vsetky som si precital a skusim to uviest na pravu mieru a vysvetlit Vam to...dozvedel som sa to o nej vsetko nahodne nebudem tu pisat presne ako nieco mi povedala sama a nieco nie..ja som sa zalubil do uprimneho, verneho a slusneho dievcata a az po tom ako som sa zalubil som sa dozvedel ze spala s tym aj s tym aj tym ..vecer jeden rano druhy bolo jej jedno kde ako kedy...podviedla aj chalan s ktorym chodila predtym podviedla aj mna ...pol roka mi dokazala klamat do oci uplne vo vsetkom...podla niektorych to nieje stetka ..ok, beriem ten nazor no urcite to nieje uplne normalne stale klamat, podviest a uz vobec nie spat s kazdym kde sa len da..kazdy kto ju chcel ju mal..Je to zvlastne som clovek ktory tuzi po uprimnej a vernej zene ..vobec nie dokonalej len uprimnej a vernej ale v dnesnej dobe chcem asi prilis vsak? normalnu zenu, rodinu...Nikdy by som jej neublizil ani ju nepodviedol a sama mi povedala ze som ju "zachranil" vo vsetkych smeroch ako som len mohol a nikdy nikto pre nu tolko neurobil..je to cele velmi zvlastne..nechcem riesit minulost ale preco jej mam verit ze uz taka nieje? Ma rada sex? ok beriem ved to na nej aj vidim ale vsade kde sa dalo? s kazdym? Vecer jeden a rano dalsi? Dakujem za kazdu reakciu...Cením.
Ti, co kazu vino a piju vodu, to su taki drsnaci, co maju dobre srdce. Poznam takych.
Filip. Podaj si s princom ruku...
Vsak vieme o co ide. Podstata je rovnaka, ze "ináč hovorí a ináč koná"
Neviem či podstata je tá istá...v prvom prípade piješ víno, v druhom vodu, to je rozdiel.
A oči?
Lolinka, zena co sa zavesi na chlapa a financne ho vyciciava,nieje nahodou zlatokopka alebo parazit? Alebo je to to iste?
Ja si myslim tuna to iste co Adr1a. Pre mna je stetka ta co to robi s vela muzmi. Promiskuita si vzdy vypyta svoju dan. Ako na psychike aj na tele v podobe pohlavnych chorob.