Čaute..mam 23 rokov a nikdy by ma nenapadlo ze budem pisat niekde takto na forum ale sam si neviem dat rady mozno by som len potreboval rozumne nazory na tento moj problem.
Moja priatelka ma 21 rokov, a je z rozpadnutej rodiny z jednej nemenovanej dediny na konci sveta. Zacal som s nou chodit pred rokom no poznam ju uz par rokov..zacalo to tak ze sme sa zacali stretavat ona vtedy byvala sama v prenajatom byte a pracovala ako casnicka ja som za nou dochadzal kazdy den pretoze som si po tych mojich neuspesnych vztahoch povedal ze konecne normalne dievca. Zalubil som sa do nej pretoze mi stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt a ja som si vtedy vravel...mila, mudra, pekna, samostatna a uprimna...naozaj som sa do nej velmi zamiloval..
No presiel pol rok a ja som sa o nej dozvedel celu pravdu ze si rada vypila ze spavala s chalanmi kade mohla napriklad vonku, v aute, na wc v bare a naozaj ich nebolo malo...neustale mi klamala do oci dokonca ma aj podviedla a ked sme sa dlhe mesiace kvoli tomu hadali a rozpravali vzdy povedala ze to robila lebo to mala tazke doma a aspon toto jej pomahalo zabudnut a ze pri tom na to nemyslela...moja otazka znie ..mohla to robit pre nieco take? dokaze sa zmenit? stale hovori ze to uz nikdy neurobi a ze by za mna dala zivot..no moja dovera k nej uz nieje ziadna...Dakujem za kazdy nazor.
Chodím so štetkou
Vraj s tym prestala ked sme sa dali dokopy podviedla ma uplne na zaciatku mozno som s nou chodil den a mozno sa s nou dal dokopy na druhy den neviem presne kedy ale uz sme sa stretavali a spavali spolu...vzdy si nasla nejaky dovod preco s tym a tym spala raz jej ho bolo luto lebo vraj nema stastie na baby ..raz nieco chcela vratit byvalemu preto sa vyspala s uplne inym naozaj vzdy ine dovody....od kedy je so mnou to uz vraj nerobi ale preco jej mam verit ked mi dokazala sto krat klamat do oci ? vzdy som vravel ze ked to mne niekto urobi hned to ukoncim no nieje to take jednoduche ked sa to naozaj stane..v mojej hlave su teraz same klamstva a ten podvod a to ze naozaj s kazdym spala..dovera je stratena z mojej strany uplne...osobne si myslim ze uz ju po tom vsetkom nelubim no ked je prec chcem aby sa vratila...nerozumem sam sebe niekedy sa mi doslova hnusi inokedy bez nej neviem zaspat...
Ist do vztahu a byt na tom psychicky tak, ako ona, je sebecke a nezodpovedne. Zivot je tazky a castokrat sme na dne. Ale to nam este nedava pravo strhavat so sebou ludi, ktori nas miluju. Ona by mala byt sama a dat sa doporiadku. A potom mat vztah nie preto, lebo ho potrebuje, ale preto, lebo chce niekomu dat hodnoty, nielen prijimat.
Moj zaver je ten, ze je nespravne pokracovat v tomto vztahu. Ty jej nikdy doverovat nebudes a nerob si kvoli tomu vycitky, je to normalne. A ona nepotrebuje vztah na to, aby sa pozbierala. Ona potrebuje priestor sama pre seba, aby sa pozbierala.
Vsetci to mame v zivote tazke, ale preto nespavame po hajzloch s kadekym. Chodis so stetkou a ked to neprestala robit doteraz, tak to robit neprestane a ty budes akurat tak za debila a ak sa nebojis, ze ta nakazi nejakou pliagou, tak ju miluj dalej.
Nechapem, ze sa este dokazes naivne pytat, ci s tym prestane a vobec uvazujes nad tym, ze s nou budes dalej. Keby s tym prestat chcela a naozaj by ta milovala, lebo ano, ludia sa zmenit mozu, ak to naozaj chcu, tak by s tym prestala hned, ako si zacala s tebou.
Myslim, ze problemy v zivote sa riesia trosku inak, ako tymto sposobom, nemyslis? Ked to bude mat opat raz tazke a bude potrebovat zabudnut, tak zas zacne spavat s kadekym kadekde?
Vidíš, aký je to paradox, ja som chcel voľakedy so ...... ,,vzťah,, a nepodarilo sa.
a ty jej nedokážeš dôverovať.
Jasné, že to nedokážeš, je to nesmierne ťažké ak niekto zraňuje mužské ,,ego,, niečím takýmto.
Áno, môže byť, že ,,sex,, ako taký slúži u niektorých ľudí, ako ventilácia... Nové podnety, zážitky, nové situácie pri ktorých zabudnú na všetko. Je to ako droga a nerieši to podstatu problému a úprimne, ak by si jej pomohol a problémy by nemala, tak by sa vôbec nič nezmenilo. Možno by si jej pomohol a prestala by spávať s inými ale tvoja partnerka je evidentne človek, ktorý potrebuje zmenu, potrebuje k svojmu životu nové podnety a zažívať denne úplne iné, nové situácie.
Mohol by som ti písať litánie, pretože som niečo podobné zažil na vlastnej koži, nie úplne podobné ale....
Nezahadzuj všetko len kvôli tomu, že tebe bolo ,,ublížené,,.
Píšeš, že je inteligentná, samostatná, super baba, tak sa skús pozrieť aj na jej život. Za tým najkrajším úsmevom sa často skrýva najväčšia bolesť.
a...ak je naozaj taká, ako píšeš, tak potrebuje pri sebe niekoho naozaj silného.