Čaute..mam 23 rokov a nikdy by ma nenapadlo ze budem pisat niekde takto na forum ale sam si neviem dat rady mozno by som len potreboval rozumne nazory na tento moj problem.
Moja priatelka ma 21 rokov, a je z rozpadnutej rodiny z jednej nemenovanej dediny na konci sveta. Zacal som s nou chodit pred rokom no poznam ju uz par rokov..zacalo to tak ze sme sa zacali stretavat ona vtedy byvala sama v prenajatom byte a pracovala ako casnicka ja som za nou dochadzal kazdy den pretoze som si po tych mojich neuspesnych vztahoch povedal ze konecne normalne dievca. Zalubil som sa do nej pretoze mi stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt a ja som si vtedy vravel...mila, mudra, pekna, samostatna a uprimna...naozaj som sa do nej velmi zamiloval..
No presiel pol rok a ja som sa o nej dozvedel celu pravdu ze si rada vypila ze spavala s chalanmi kade mohla napriklad vonku, v aute, na wc v bare a naozaj ich nebolo malo...neustale mi klamala do oci dokonca ma aj podviedla a ked sme sa dlhe mesiace kvoli tomu hadali a rozpravali vzdy povedala ze to robila lebo to mala tazke doma a aspon toto jej pomahalo zabudnut a ze pri tom na to nemyslela...moja otazka znie ..mohla to robit pre nieco take? dokaze sa zmenit? stale hovori ze to uz nikdy neurobi a ze by za mna dala zivot..no moja dovera k nej uz nieje ziadna...Dakujem za kazdy nazor.
Chodím so štetkou
Prečo ju nazývaš štetkou? Nespávala s nikým za peniaze. A ak pred tebou spala s viacerými, ak si ju poznal roky predtým, musel si o tom vedieť. Vtedy ti to nevadilo? Prečo sa vlastne vŕtaš v jej minulosti? Nie je jedno s kým spala pred tebou, pokiaľ počas vášho vzťahu má len teba? Mne to tak pripadá, že ju chceš poslať kade ľahšie a hľadáš si výhovorky prečo a kydáš na ňu špinu. Ktovie kde je pravda.
Ono je pri tomto všetkom otázne aj to ,,čo je vlastne problém?,,
To, že my tu niečo vidíme ako problém ešte neznamená, že to ako problém vidí niekto druhý.
Ona si žije svoj život a je spokojná. Má určite problémy ale má svoj spôsob života a ide si svojou cestou. Ak by som to mal napísať komplexne, tak ak ti nevyhovuje, tak načo si sa s ňou dával dokopy?
je úplná blbosť ak sa poznáte roky, že by si o tomto nevedel a ak je to tak, tak si predsa musel vedieť aká je, aké má povolanie a počas toho roka si ju mal možnosť spoznať bližšie.
Ono si väčšinou pritiahneme práve to, čo vyžarujeme. Ste obaja mladí a na takýto vzťah jednoducho nemáte - to si treba priznať.
Aj tak ti väčšina napíše, že ona má ,,problém,, ale ona ho nemá. Možno má iné problémy ale určite je sama sebou a ak sa ti to nepáči tak je len jedna možnosť.
No vzťahy sú vždy o komunikácii, opore, kompromisoch...
Zmeniť človeka? Prečo? Len preto, že sa nám niečo na tom druhom nepáči?
Najľahšie je odísť ale nie je to to isté, ako sa učiť tolerancii.
Píšem z vlastnej skúsenosti a opäť musím podotknúť, že vidím veci inak, tak môj názor nemusíš brať ako ,,správny,,
Ako si vôbec dovolíš tvoju partnerku nazvať takto? Aj keď len na anonymnom fóre.
Podľa mňa ste obaja nevyzretí na akýkoľvek vzťah, nič v zlom.
Je naivne si mysliet, ze je v nasej moci zmenit ineho cloveka. Clovek sa nemeni pokial to ON sam nechce. A ona zrejme nechce, lebo nevidi ze ma problem a len sa blbo vyhovara. My sa mozeme aj neviem co, ale pokial dotycny/a nechce, tak mame proste smolu a je na nas sa iba rozhodnut. Bud ano alebo nie. Ci s nimi ostaneme neostaneme, ci sa da takemu cloveku verit doverovat, no zas si nemyl toleranciu s hlupostou naivitou ai.
Tiez mi nejde do hlavy ze si ju poznal roky a nedozvedel si sa toto o nej skor. Vsak SK je male, tu "kazdy pozna kazdeho" (bud su rodina priatelia znamy kolegovia spoluziaci z videnia z pocutia ai ai).
Tiez ten vas zaciatok sa mi zdal byt uz dost varovnym signalom (vsak ked nemala problem sa s tebou po dni/dvoch vyspat, tak preco by toho nebola schopna aj s inym ako s tebou? Cim si ty iny vynimocny ai ai ze ste hned spolu sexovali a pri inom by toto uz akoze nerobila nechcela? Nemusi to byt pravidlo ale dost to o cloveku vypoveda. No zas chapem, bral si to tak ze sa uz vlastne roky poznate a nevidis ju 1x v zivote. Ty si tiez co nemas vycitat v tomto smere).
Keby bola iny typ osobnosti ta tvoja tak by mozno clovek urobil hrubu ciaru za minulostou s tym, ze uz teraz je pritomnost a len buducnost. Mas "dokaz" ze ta podviedla aj pocas trvania vasho vztahu?
ALE!
Ja osobne by s takymto psych.labilnym slabym jedincom byt nemohla. Od zvierat nas ma odlisovat rozum. Ak sa ona takto sprava uz len pri najmensom naznaku problemu tak dovi dopo. Lebo za zivot clovek riesi nonstop nieco. Problemy boli su a budu. Ale maju sa riesit a nie utiekat sa zakazdym k zvieracim pudom sexu s kymkolvek a kdekolvek. Uvedomujes si tie primitivne vyhovorky - bolo jej ho luto, dalsi bol smutny ci co a ine. Asi ta ma ozaj za ozajstneho debila takymito vyhovorkami hodne 4cenovej odovodnovat svoje nevery. A este pri jej povolani casnicky) vsak tam ma zakaznikov plnu ric. Staci ze si chlap vypije postazuje a ona ho hned sexualne utesuje?)
A este nieco. Ma "len" 21r a sexualnu minulost za sebou ako daka "herecka z filmov pre dospelych"))
Rozhodni sa sam. Tu si si ulavil a tam sa rozhodni, ako co dalej
Casnicky to podla mna robia skoro vsetky. Lahky pristup k sexu ako u nej, tak aj u chlapov v bare a tak. Je to typicka promiskuitna zena dnesnej doby, ktora si problemy lieci nezavaznym sexom. Asi hlada lasku a sebaprijatie, no v konecnom dosledku zistuje, ze jej to trvalo nepomaha. Ako chvilkovy pocit je to ale dobre, preto to stale robi ci opakuje. Tu by pomohlo, len ak by sa uprimne pozrela na to, ze ma problem ale zjavne ho nevidi. Este je aj mlada,takze sa jej nechce to riesit. Niekedy ju to uz isto prikvaci. Ci to ale bude v dohladnej dobe, tazko povedat. Da sa to mozno vyriesit tak, ze ju zacnes podporovat v inych jej vlastnostiach, vdaka comu sa bude citit prijata. No nieje to tvoja zodpovednost, je to jej zodpovednost. Pokial to ona nevidi a teba to trapi, tak to ukonci. Alebo to zas vas vyriesi zivot,len to utrpenie bude mozno trvat dlhsie. Vela zdaru.
Podla toho popisu to ale skor vyzera tak, ze nejaky cas spavali spolu este pred tym ako sa "dali dokopy".
Dievca sa s potom s niekym vyspalo v den ked sa "dali dokopy" alebo den predtym.
pises ze ju poznas uz par rokov a spolu ste 1 rok...takze z toho mi vyplyva ze tych par rokov a 1rok co spolu chodite sa uz tak nechova...ci sa mylim?
Pises, ze ste chodili den alebo dva a uz ste spolu spavali. Myslim, ze si mohol taketo nieco tusit od zaciatku....tebe vlastne tiez nerobilo problem spat s jedno alebo dvojdnovou znamostou. V ten prvy alebo druhy den ste vlastne este ani nevedeli, ci zacina nejaky vztah, alebo je to len tak na jednu noc.
Ja jej inak verim to, ze ta velmi chce a ze by za teba dala aj zivot. Zrejme si v jej nestastnom zivote prvy clovek, co to s nou mysli uprimne.
Bez dovery vztah neexistuje. Ty uz ju skutocne nelubis. A preco ti chyba? Pretoze bola velky kus tvojho zivota. Strata vzdy boli. Teda takmer vzdy.