Čaute..mam 23 rokov a nikdy by ma nenapadlo ze budem pisat niekde takto na forum ale sam si neviem dat rady mozno by som len potreboval rozumne nazory na tento moj problem.
Moja priatelka ma 21 rokov, a je z rozpadnutej rodiny z jednej nemenovanej dediny na konci sveta. Zacal som s nou chodit pred rokom no poznam ju uz par rokov..zacalo to tak ze sme sa zacali stretavat ona vtedy byvala sama v prenajatom byte a pracovala ako casnicka ja som za nou dochadzal kazdy den pretoze som si po tych mojich neuspesnych vztahoch povedal ze konecne normalne dievca. Zalubil som sa do nej pretoze mi stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt a ja som si vtedy vravel...mila, mudra, pekna, samostatna a uprimna...naozaj som sa do nej velmi zamiloval..
No presiel pol rok a ja som sa o nej dozvedel celu pravdu ze si rada vypila ze spavala s chalanmi kade mohla napriklad vonku, v aute, na wc v bare a naozaj ich nebolo malo...neustale mi klamala do oci dokonca ma aj podviedla a ked sme sa dlhe mesiace kvoli tomu hadali a rozpravali vzdy povedala ze to robila lebo to mala tazke doma a aspon toto jej pomahalo zabudnut a ze pri tom na to nemyslela...moja otazka znie ..mohla to robit pre nieco take? dokaze sa zmenit? stale hovori ze to uz nikdy neurobi a ze by za mna dala zivot..no moja dovera k nej uz nieje ziadna...Dakujem za kazdy nazor.
Chodím so štetkou
Som rada, že moja poznámka dosiahla až do mesačných výšin a našiel sa tu niekto, kto ju správne pochopil. Radosť by mal aj autor Courrier Sud. :)
Prečo má takú veľkú potrebu stále kecať o vzťahoch, práve jedna škaredá stará dievka, ktorá o vzťahoch prd vie?
Ahoj Filip. Vsak podstata ostava ta ista)
Štetka je žena, čo si za to dáva platiť prípadne čo sa zavesí na muža a vyciciava ho z peňazí. V opačnom prípade to je žena čo má rada sex. Nemala vtedy partnera, nikomu neubližovala. Mňa by zaujímalo, jak na to autor tejto témy prišiel že spala s veľa chlapmi a čo je to vlastne v jeho ponímaní veľa chlapov. Či nie je skôr len chorobne žiarlivý čo si niečo vsugeroval do hlavy. Alebo si našiel milenku, priateľku chce opustiť a vymyslel si na ňu, že je štetka pretože nebola panna keď sa zoznámili.
Adria, Mesačný princ napísal: víno kázala a vodu pila.
Princ. Preco ten chalan sem pisal a daval prispevok? Toto nie je vseobecna tema ci hypoteticka otazka kde vyjadrujeme svoje nazory postoje myslienky. Je tu konkretny pripad konkretneho chalana a k nemu sa tu ludia vyjadruju. Je len na autorovi prispevku, co si z toho vezme k srdcu, zvazi za i proti, popremysla co chce a co uz nie vo vztahu a aby sa sam rozhodol. Lebo to musi len on. On ma vztah s dotycnou nie my. On to vnima predsa ako problem, citi sa oklamany podvedeny. Zil v nejakej "idealnej" bubline zvanom vztah, ktoru si vytvoril a ktora mu splasla.
Kazdy mame na rozne zalezitosti otazky predsa ine normy. Ja ty on ai.
O mojom "predvadzani" + ze vodu kazem vino pijem - neviem co mas presne na mysli. Vyjadrujem sa tu na rozne prispevky temy ako mnohi ini vratane teba. Vyjadrujem sa podla konkretnej temy. Ak nieco porusujem od toho je tu admin a nie ty. Este mi zatial nikto nic neposlal zeby som nieco porusovala a tak, kontakt na mna tu maju kedze som tu aj registrovana. Takze neviem na co presne narazas a preco ma teraz spominas. Tu sa riesi dotycny a nie ja.
A mne je jedno s kolkymi dotycna slecna spala. Je to jej zivot volba rozhodnutie skutky a ciny. Keby aj s pol SK spala. Je to jej vec. No jej priatelovi to zrejme vadi - jej partnerovi. Preto tu aj napisal. A ci to mne vadi a tebe nevadi, je irelevantne
Dobytok.
Neviem prečo, ale hodí sa mi sem táto pieseň
mam56 - veľmi pekný príspevok. Zhrnul si všetko o čom som písal :) Ďakujem
adr1a. - kto je normálny a čo sú ,,normy,,???
Aj ty si sa tu na fóre predviedla a ,,víno kázala a vodu pila,, tak by som pomlčal.
Mne keď je niekto sympatický a medzi nami preletí iskra, tak nevidím dôvod prečo by
sme si to spoločne nemohli užiť. Ale možno je to ,,nenormálne,, podľa teba.
Ak by sa predávala je to o inom a nevera sa tiež nedá nejak dobre ospravedlniť ale čo je na tom ak sa vyspala aj so 100 ľuďmi? Je to predsa jej minulosť.
Kto je čistý, nech do mňa prvý hodí kameňom a ja budem nečinne stáť a neuhnem sa.
mam56 - pod toto by som sa podpisal