Čaute..mam 23 rokov a nikdy by ma nenapadlo ze budem pisat niekde takto na forum ale sam si neviem dat rady mozno by som len potreboval rozumne nazory na tento moj problem.
Moja priatelka ma 21 rokov, a je z rozpadnutej rodiny z jednej nemenovanej dediny na konci sveta. Zacal som s nou chodit pred rokom no poznam ju uz par rokov..zacalo to tak ze sme sa zacali stretavat ona vtedy byvala sama v prenajatom byte a pracovala ako casnicka ja som za nou dochadzal kazdy den pretoze som si po tych mojich neuspesnych vztahoch povedal ze konecne normalne dievca. Zalubil som sa do nej pretoze mi stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt a ja som si vtedy vravel...mila, mudra, pekna, samostatna a uprimna...naozaj som sa do nej velmi zamiloval..
No presiel pol rok a ja som sa o nej dozvedel celu pravdu ze si rada vypila ze spavala s chalanmi kade mohla napriklad vonku, v aute, na wc v bare a naozaj ich nebolo malo...neustale mi klamala do oci dokonca ma aj podviedla a ked sme sa dlhe mesiace kvoli tomu hadali a rozpravali vzdy povedala ze to robila lebo to mala tazke doma a aspon toto jej pomahalo zabudnut a ze pri tom na to nemyslela...moja otazka znie ..mohla to robit pre nieco take? dokaze sa zmenit? stale hovori ze to uz nikdy neurobi a ze by za mna dala zivot..no moja dovera k nej uz nieje ziadna...Dakujem za kazdy nazor.
Chodím so štetkou
Každý túži po dokonalosti, ale tento svet je presne o opaku, o nedokonalosti. Práve táto nedokonalosť robí tento svet zaujímavým.
Myslenie väčšiny je nastavené ako myslenie väčšiny, tak potom majú ľudia ilúzie.
Mam rada ak ludia su ferovi cestni a maju chrbtovu kost. Naco mu opakovane vypravala - "stale tvrdila ze nechape tie dnesne baby ze ona by taka nemohla byt" - co sa nevier tyka. Vodu kaze a vino pije?) Ci skor u neho platilo "ked vtacka lapaju pekne mu spievaju". Vedela aku chce a robila zo seba svaticu. Treba mat gule a stat si za svojim. Ci uz skutkami vyjadreniami ai.
adr1a. - to, že niekto s niekým spáva neznamená, že je ......!
MP. Ja som sa vyjadrovala k nej. Ak ona spava s hocikym - viacerymi - strieda tych chlapov a robia to kade-tade ako bezdaci tak pre mna to nie je isto normalna zena
adr1a. - to, že niekto s niekým spáva neznamená, že je ......!
Človek je slobodný tvor. Nepáči sa mi však ak niekto o niekom koho ,,miluje,, a kto je jeho partner napíše ,,chodím so štetkou,,
Je jej osobná vec aká je a ak sa niekomu nepáči, tak je jednoduché riešenie. Nájsť si partnera, ktorý bude vyhovovať.
ak sa ti nieco nepaci mozes vztah ukoncit
nevera si myslim JE dost vazny dovod na rozchod
to co robila ked ste spolu nechodili je jej vec to neries, ak ta podviedla nezmenila sa a ani sa nezmeni .
vzdy ked bude mat nejaky ,, problem ,, da sa vytrtkat od druheho, to chces ?
Len tak pomimo, nezačína sa jej meno na "N" ? Ak nechceš nemusíš odpovedať, len sa pýtam :)
MP....Tak sa potom nestazuj ze nic nemaaas :D
1.4 ;)
Lolinka)) "Prečo ju nazývaš štetkou? Nespávala s nikým za peniaze."
Tak praveze ja taketo oznacujem za stetky co spavaju s kadekym kdekolvek "len tak".
Ak to robi za peniaze zena ci muz, ide o zarobkovu cinnost)) preto sa tomu hovori najstarsia zarobkova cinnost, remeslo)
Ja chodím s barlami a nevyťahujem sa! Každý sme nejako postihnutý...