Neviem,aky mate nazor,vy druhi,ale ja si rada precitam nazor a radu od RNG.Venuje nam tolko casu a jeho rady su velmi dobre a odborne.Dokonca ho tu podaktori vyzyvame o radu,takze vdaka ti RNG,musis mat dobre srdiecko!
RNG-Vdaka ti,za cas a rady,ktore nam venujes!
Oreganovy olej a NAC(n acetyl cystein) su expektoranty=cistice pluc.
Regeneracii pomozu rozne antioxidanty, farebne zeleniny, vitaminy C a E, vytazok z hroznovych semien(100 mg, 95%), alfa lipoicka kyselina(200mg), selen(200-400 mcg) a niektore esencialne oleje.
Na svrbenie v oblasti genitalii pomoze roztok GSE(15-30 kvapiek do 1/2 litra vody) alebo 1% oreganoveho oleja v tekutom vitamine E alebo aloe vera.
Tiez pomaha kokosovy olej.
Najdes na google.sk pod doplnky, oreganovy olej, tekuty vitamin E
mate niekto skusenosti s precistovanim pluc, fajcila som dlhe roky teraz sa to snazim napravit chcela by som plucam trocha pomoct, viete ako na to a co pouzit, niekde RNG uvadzal ze vhodny je oreganovy olej
chcela by som vediet ci sa da svrbenie,palenie v oblasti genitalii nejak prirodne odstranit Dakujem
Kokosovy olej(extra virgin) by som rad dovazal aj ja, zatial mi ho neschvalili. A personal predajne si rozchytal vsetky vzorky. Budem musiet poslat dalsie... Uz nemaju ani len na podanie na schvalovaci proces.
Nie. Ja nie som dodavatel. Ja len dotujem jednu predajnu v Bratislave.
Extra virgin kokosovy olej sa topi pri teplote zhruba 26 stupnov na lahky olej, Inac studeny sa nazyva aj kokosove maslo
RNG rozhodla som sa kupit si kokosovy olej, dokonca som ani len netusila, ze je taky husty.Ale chcem sa opytat, dodavas aj do tejto predajne? Lebo tuto mam najblizsie.
www.bio-obchod.sk
Samozrejme . Jod nie je potrebny len pre stitnu zlazu ale hlavne pre mnozstvo inych procesov v tele, vcitane hormonov a enzymov.
RNG,prosím,myslis,ze je mozne"uzivat"jod/kelp,morske riasy a pod./aj ked nemam uz stitnu zlazu a beriem umele hormony?
RNG dakujem pekne,skusim viacej selenu a antioxidantov.
Pharmanes ma impresivnu reklamu, plno vedcov(podla toho co je na nete 125), iste ma aj plno dobrych produktov, ale do zlozenia sa neda prebojovat. Predava len cez distributorov, nie priamo, takze ich ceny su velmi vysoke.To pre Slovensko nie je , podla mojej mienky. Tu musime priniest ucinne aktivne produkty za minimalne ceny, nie financovat niekoho velky vyskum, reklamu a rozlozitu mnohostupnovu distribucnu siet.