RNG-Vdaka ti,za cas a rady,ktore nam venujes!

RNG

Vin diesel dakujem.Ale klikol som na uvedene a nic som nenasiel s tvojim menom?
Chudulinka, skus masivnejsiu davku vitaminov B, napr zmes stress-B a popripade b-12 pod jazyk, najdes ako sublingual B-12 na google.sk pod
doplnky, stress-B

chudulinka

rng, ja straasne potrebujem pribraat, nevies, co by mi pomohlo? ci uz zvysilo kilecka alebo chut do jedlaa. zatial papam vela b vitaminu, ale chce to nieco viac. dakujeem:)

vin diesel

RNG,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank You, Im Honored !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RNG, zastav sa este v mojej teme: www.zdravie.sk

nina1975

RNG,
prosim ta vies mi poradit cim mozem zvysit imunitu mojho 3-oj rocneho dietata?ak ma vrodeny deficit bunkovej imunity,predovsetkym T-lymfocytov?a aj nachylnost na chorob na vsetkych slizniciach , a vlastne je takmer vkuse chore...
dakujem za odpo. neviem ci tak male dieta moze to co aj dospely, ale chcem mu pomoct zvysit tu bunkovu imunitu.vdaka

RNG

Samozrejme ze . Metabolizmus(rozkladanie) alkoholu je vdaka enzymom v peceni, je to velmi individualne.
Su ludia, co maju tychto enzymov hodne(vysledok generacii pouzivania alkoholickych napojov,vinohradnicke rodiny), su zase taki, co si spievaju aj z jedneho drinku. Ja to mam rovno pod ocami, moj syn patri do prvej skupiny(dedicstvo vinohradnikov), jeho zena do druhej(cast indianskej krvi)

fraisee

Chcela by som sa spytat ci to aspon v ramci normy, ze ked sa cloveka napije ( ne moc, nehovorim a spiti na mol, napr 4 dc vina + nejaky alk dajme tomu ze napr rum 4cl) pocas celeho vecera a na druhy den ma zrychleny tep.