Neviem,aky mate nazor,vy druhi,ale ja si rada precitam nazor a radu od RNG.Venuje nam tolko casu a jeho rady su velmi dobre a odborne.Dokonca ho tu podaktori vyzyvame o radu,takze vdaka ti RNG,musis mat dobre srdiecko!
RNG-Vdaka ti,za cas a rady,ktore nam venujes!
RNG a aky mas nazor na hormonalnu antikoncepciu?
Ou, prepac dal som ti inu temu, ale mal som podobnu s kolenom, a ako pozeram tak je zmazana.. :-(((
Pripadne zober aj zinok, ten podporuje funkciu cuchovych a chutovych buniek
Vin diesel dakujem.Ale klikol som na uvedene a nic som nenasiel s tvojim menom?
Chudulinka, skus masivnejsiu davku vitaminov B, napr zmes stress-B a popripade b-12 pod jazyk, najdes ako sublingual B-12 na google.sk pod
doplnky, stress-B
RNG,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank You, Im Honored !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RNG, zastav sa este v mojej teme: www.zdravie.sk
RNG,
prosim ta vies mi poradit cim mozem zvysit imunitu mojho 3-oj rocneho dietata?ak ma vrodeny deficit bunkovej imunity,predovsetkym T-lymfocytov?a aj nachylnost na chorob na vsetkych slizniciach , a vlastne je takmer vkuse chore...
dakujem za odpo. neviem ci tak male dieta moze to co aj dospely, ale chcem mu pomoct zvysit tu bunkovu imunitu.vdaka
hm, pekne, myslela som si.. len mi je divne ze zo vsetkych mojich znamych s tym nik nema problem.
Samozrejme ze . Metabolizmus(rozkladanie) alkoholu je vdaka enzymom v peceni, je to velmi individualne.
Su ludia, co maju tychto enzymov hodne(vysledok generacii pouzivania alkoholickych napojov,vinohradnicke rodiny), su zase taki, co si spievaju aj z jedneho drinku. Ja to mam rovno pod ocami, moj syn patri do prvej skupiny(dedicstvo vinohradnikov), jeho zena do druhej(cast indianskej krvi)
Chcela by som sa spytat ci to aspon v ramci normy, ze ked sa cloveka napije ( ne moc, nehovorim a spiti na mol, napr 4 dc vina + nejaky alk dajme tomu ze napr rum 4cl) pocas celeho vecera a na druhy den ma zrychleny tep.