Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V com spociva zenska pritazlivost?

Príspevok v téme: V com spociva zenska pritazlivost?
nevladzem1

Neviem ako dalej. Stale som sama. ako byt pritazliva pre muzov? O com to je? Nikto ma nechce a doma mi hovorua nech neotravujem. Ze sa im mozno pacim ale nikto nema ku mne chemiu ze to chlap musi citit. Mala som v minulosti velke problemy so sebavedomim. Strasne som sa sebe nepacila ale he pravda ze som bola skareda. Aj doma mi hovorili ze nikdy nebudem tenka a ani sa nevyrovnam kamaratkam. Ale tych som veka nemala. Mala som problemy s komunikaciou a priblem vobec sa na chalana pozriet. Hlavne ked sa mi pacil. Nebola som zvyknuta sa s nimi bavit. A potom som sa zmenila uz som aj tenka ale ani predtym som zase taka hruba nebola ale videla som sa tak. Chlapi sa za mnou otacaju abked sa nejakenu chalanovi prihovorim tak sa normalne tesi tomu. A kamosky mi hovoria ze som pekna aj viaceri muzi mi to povedali alebo ma pochvalili. Tak som sa zacala aj ja sebe pacit. Myslim ze v mojom vzhlade uz nir je problem aby ma nemohol niekto chciet. Som skor introvert a dlho som sa nesnazila nejako zaclenid medzi ludi ale som ani nevedela ako. Ale teraz sa uz dost dlho snazim len ma stale nikto nechce. Co mam robit? Ked ja sa uz neviem viac vyleosit naozaj. Snazim sa byt mila a vtipna ako viem aj ma uz pochvalili. Doma mi povedali ze asi preto ma nikto nechce lebo ze nie som typ co za nou kazdy ide. A to len taka baby maju frajerov? Ved poznam kopu aj nenapadnych co maju chalana. Poradte mi. Podla coho sa chalan rozhodne ze si nieco zacne s babou? a hovoria mi ze mozno vyzeram ze by som s nimi nespala. To vidno? Vsak keby ma zbalil tak by zistil ze som celkom normalna nie? Preco sa ani nepokusia?

srnec

Tvoju situáciu si viem úplne predstaviť keďže to mám rovnaké len v opacnom pohlavi. Mne bolo ale vycitane že vyzarujem zo seba nejakú prisnost, moc sa nesmejem, rozprávam menej a na ľudí to zevraj posobi ako namyslenosť. No ale k tebe. To ze si "tenka" nás chlapov nezujima az tak ako si možno myslíš. Sú aj takí co si na tom zakladajú, z môjho okruhu priateľov mozem povedat ze je to mizivé percento blbcov. Tých budeš rada keď radšej nestretnes. To ze nevypadas na to že mu dáš hneď po prvom rande je pre teba tiez len dobre keďže sa tým zbavis chlapov ktorým o to ide. V com spočíva ženská krása je ťažko povedat to má každý individualne nastavene. Pre mňa a ľudí s ktorými prichádzam do kontaktu je dolezita napr. prirodzena krása, proste milé dievča do koča aj do voza, ktorá nieje prehnane emancipovana lebo to chlapi určite nemaju radi.Chlap musí v tebe vidieť potencionalnu matku svojich deti, zodpovednu a empaticku osobu, ktorá mu bude oporou a rovnocenným partnerom. V tom podľa mňa spočíva ženská príťažlivosť.